ЯПОНИЯ И ЮЖНА КОРЯ ВЪВ ВИШНЕВ ЦВЯТ за МЕДИЦИ

5479  ЛВ
 
 Йокохама, Киото, Токио, Каназава, Осака, Пусан , Хакодате, Фуджи, Ниигата,
 MSC Bellissima
 15 дни

ОСАКА КИОТО ЙОКОХАМА ХАКОДАТЕ и вишневите му градини – НИИГАТА и оризовите тераси – КАНАДЗАВА/ШИРАКАВА-ГО с древната му планинска архитектура – ПУСАН – вторият по големина град в Южна Корея – ШИМИЗУ (Планината Фуджи и Хаконе) – ТОКИО – СОФИЯ


☀ ДАТА: 31-03-2021

ПAКЕТНО ПЪТУВАНЕ с включени ☀

✔ самолетни билети 
✔ 2 нощувки в 3* хотел в Осака с включена закуска 
✔ обзорна екскурзия на Осака с екскурзовод и включени разходи за обществен транспорт      
✔ 8 нощувки на борда 5* кораб MSC Bellissima 
✔ изхранване на база пълен пансион
✔ забавления и анимация за възрастни и деца на борда на кораба
✔ 2 нощувки в 3* централно разположен хотел в Токио
✔ обзорна екскурзия на Токио с екскурзовод и включени разходи за обществен транспорт
✔ билет за скоростния влак Шинкансен от Осака до Токио
✔ трансфери
✔ медицинска застраховка 
✔ представител на туроператора при минимум 10 записани


Снимки

Япония – многолика и мистична с многобройните си храмове, бамбукови гори, вишневи дървета и  оризища. Страна със силно изразена идентичност и култура, привличаща от векове туристи от цял свят. Защо? Ще дадем отговор на този въпрос по време на пътешествието ни! 
Пролетта е един от сезоните, в които Япония заприличва на цветна градина, облечена в розовата си  дантела.  Това невероятно явление сякаш неслучайно присъства именно тук, допълвайки и потвърждавайки мъдростта на Дзен будизма, „проповядващ“.

Програма

Ден 1:

31.03.2021           

Полет до Осака с прекачване.

Ден 2:

01.04.2021 - Осака, Япония           

Кацане в Осака. Трансфер до хотел 3* в района на гара Shin-Osaka. Настаняване. Нощувка.

Ден 3:

02.04.2021 – Киото, Япония       

Закуска. Рано сутринта ще се отправим на вълнуваща екскурзия до старата столица и седалище на императорския двор – Киото (опционна екскурзия). Ще посетим квартала на гейшите с традиционните му дървени търговски къщи с тесни фасади, Златния павилион с позлатените му етажи, най-стария будистки храм в Киото – Kennin-ji с „драконовите“ му стенописи и др.

Ден 4:

03.04.2021 – Осака - отплаване в 17:00ч.

Закуска. В днешния ден ще направим екскурзия из Осака - „японската Италия“ (с обществен транспорт, включена в цената). След това ще се качим на „влака-куршум“  Шинкансен и ще пропътуваме разстоянието до Йокохама за около 3 часа със скорост 320 км/ч. С трансфер ще се придвижим  до пристанището и ще се чекираме на кораба, за да започне приключението ни по море около Япония на борда на един от най-големите и красиви кораби в света – MSC Bellissima. Вечеря - на борда на кораба.

Ден 5:

04.04.2021 – плаване              

Закуска. Днешният ден е предвиден за почивка и забавления, които корабът предоставя на своите  пътници. На Ваше разположение са 20 бара и 10 ресторанта, включително специализирани ресторанти. Можете да се насладите на 2 чисто нови шоута на Cirque du Soleil, предназначени специално за MSC Bellissima и да се отпуснете в тематичния воден парк – оазис за деца и семейства. Със сигурност няма да скучаете, но оставете малко сили и за утрешния ден, когато ще посетим някои от най-забележителните градини в периода на цъфтежа на вишните - сакура.

Ден 6:

05.04.2021 – Хакодате, Япония 09:00ч. - 17:00ч.

След закуска ви предлагаме да направим една „розова“ екскурзия из градините на Хакодате, в която ще посетим Fort Goryokaku с неговите 1600 черешови дървета, разположени покрай ровове около крепостта. Посетителите могат да се разходят с лодка и да се насладят на невероятната гледка към розовия форт с формата на звезда. Който желае може да се изкачи до наблюдателната кула, от която се вижда крепостта и градините около нея от високо.

Ден 7:

06.04.2021 – Ниигата, Япония 08:00ч. – 18:00ч. 

Закуска. В днешния ден ви предлагаме да направим дегустация на 93 вида саке, след което да посетим оризовите тераси Hoshitoge. При вида на тези приблизително 200 оризови етажи ще грабнете камерите си, за да съхраните завинаги красотата им! През пролетта, когато снегът се топи, оризовите полета се пълнят с вода и в така образувалите се водни огледала се отразява небето (опционна екскурзия).

Ден 8:

07.04.2021 - Канадзава – Ширакава-го, Япония 07:00ч. – 16:00ч.

Закуска. Днес ще се отправим в посока Ширакава-го – планинско селище с около 580 къщи със съхранена автентична архитектура от повече от 250 години, когато е било дом на отрудени дървосекачи и е играело важна роля в снабдяването на цяла Япония с дървен материал! 
Тук всяка зима обитатели са водели битки с влагата, студа и тежкия сняг. Това ги е накарало да приспособят архитектурата на къщите си към специфичните планински условия. Това е и причината за необичайната форма на покривите - полегати и островърхи, подобно на ръце, сключени в молитва. През 1995 година Юнеско поставя Shirakawa-go в Списъка на световното културно наследство и с това го превръща в една от топ забележителностите на Япония, привличащо  ежегодно  хиляди туристи (опционна екскурзия).
Завръщане в Канадзава и качване на борда на кораба. Вечеря. Нощувка.

Ден 9:

08.04.2021 - Пусан, Южна Корея 13:00ч. – 19:00ч.

Днес сме подготвили за вас опционна полудневна екскурзия около забележителностите на Пусан – вторият по големина град в Южна Корея. Ще посетим будисткия планински храм Беомеоса (Храмът на рибите Нирвана), датиращ от VII век -  едно от най-живописните места на Бусан в традиционен корейски будистки архитектурен стил. След това ще се отправим към рибния пазар Jagalchi - най-големият рибен пазар в Корея, предлагащ широка гама от морски дарове и сушена риба.
Ще продължим към парка Йондусан и ще се качим на кулата Пусан, за да се насладим на спираща дъха панорамна гледка към оживения град и оживеното пристанище на Бусан, след което ще се разходим по близките магазини за сувенири и подаръци. Завръщане на кораба. Вечеря.

Ден 10:

09.04.2021 – плаване

Днешният ден е отреден за отмора и вкусна храна. Няма да бързаме за никъде, а просто ще съзерцаваме прекрасните гледки, предвижвайки се по Източнокитайско море от Корея в посока Шимизу, Япония в подножието на планината Фуджи.

Ден 11:

10.04.2021 - Шимидзу / планината Фуджи & Хаконе, Япония 11:00ч. – 20:00ч.
Закуска. Начало на опционна екскурзия до Хаконе и подножието на планината Фуджи – ще пътуваме около 1 час и 40 минути до селището Гора, богато на горещи извори и риокани. По пътя ще се насладим на природни пейзажи. „Разцъфналият“ в розово национален парк Хаконе, обхваща планината Фуджи, Петте езера и Хаконе. Пристигайки в Гора ще поемем по въжената линия до долината Оваку-Дани - вулканична долина с активни серни кратери и горещи извори, известна със своите живописни гледки, вулканична активност, както и със специалните яйца с черни черупки, миришещи на сяра - Куро Тамаго. Счита се, че изяждането на едно такова яйце дава седем години  живот. Приближавайки се до долината, ще усетим типичната миризма на сяра, горещия възду и при ясно време пред нас ще се разгърне хипнотизиращата картина на планината, разкриваща силата на природата. 
Почти перфектно оформеният вулкан е бил почитан през вековете като свещена планина и е имал голяма популярност сред художниците и обикновените хора. Ще ви отведем до място, от където при ясно време, ще имате панорамна гледка към разкошната планина, съчетана с тюркоазената вода в подножието на планината. Ще се отправим обратно към пристанището, за да продължим нашето пътуване с MSC Bellissima.

Ден 12:

11.04.2021 - Йокохама – Токио 08:00ч. – чаена церемония

Закуска и освобождаване на кабините. Следва трансфер от пристанището в Йокохама до вашия хотел в Токио. Настаняване в хотела. Следобед сме подготвили за вас чаена церемония Sado, по време на която ще направите зелен чай Матча в древен стил, облечени в кимоно. Квалифициран инструктор ще ви преведе през стъпките на традиционната чаена церемония, чието предназначение е физическото и психическото благополучие и хармония. Нарича се още Пътят на чая. Ще научите основите на дзен философията: Wa, kei, sei, jaku, които грубо се превеждат като хармония, уважение, чистота и спокойствие. Ще наблюдавате как вашият домакин перфектно и хармонично използва всички традиционни прибори, за да направи перфектната чаша чай по начина, по който се е приготвял преди 400 години. И накрая, ще си направите собствен чай и ще се насладите на японските традиционни сладкиши (опционна екскурзия, с обществен транспорт).

Ден 13:

12.04.2021 - Токио, Япония

Закуска. Днес ще ви запознаем с историята и забележителностите на Токио. По време на екскурзията ще посетим Императорския дворец – домът на японския император, шинтоисткия храм Мейджи Джингу и ще пресечем световноизвестното кръстовище Шибуя (включена в цената). Нощувка.

Ден 14:

13.04.2021 Токио – България 

Закуска. Целият днешен ден ще бъде на ваше разположение. Препоръчваме да посетите луксозния шопинг квартал Гинза, богат на бутици и маркови магазини!
Около обяд – освобождаване на хотела, Ще имате още много време на разположение за шопинг и разходки до вечерта, когато ще бъдем транспортирани от хотела до летището за полета ни до България.

Ден 15:

14.04.2021 България

Кацане в София.

Снимка Наименование Описание
Йокохама Йокохама е най-големият пристанищен град в Япония. По време на Втората световна война отново е изравнен със земята след бомбардировките, но въпреки това, днес Йокохама е един от най-модерните градове в света. Разположен е на юг от Токио, само на 30 минути с бърз влак от Шибуя, Шинджуку или Шинагава. 

Тук се сблъскват старите исторически сгради с издигащи се в небето модерни небостъргачи. Въпреки че в града няма много зеленина, градината Санкейен Гардън радва туристите с над 100 вида череши. Освен като важно пристанище е и атракция с много увеселителни паркове. Минато Мирай е сърцето и душата на Йокохама. Представлява морска градска зона и означава „Пристанище на бъдещето“. Силно препоръчителна е една разходка по крайбрежната алея на квартала. Районът е дом на множество зони за пазаруване, както и на многобройни ресторанти, бутици, а дори и увеселителен парк. Има много високи сгради, но доминираща е Ландмарк Тауър, която е била най-високата сграда в Япония в периода от 1993 до 2014 г.
Киото Смята се, че Киото е най-красивият град в Япония. Тук се намира Императорският дворец, който все още се ползва от японското кралско семейство. Наблизо е замъкът „Ниджо“, просторен комплекс от величествени зали, служил като седалище на шогуните. Навсякъде из хълмистия пейзаж наоколо са пръснати стотици будистки и шинтоистки храмове, произведения на изкуството с хипнотизираща красота, с изящни пропорции и перспектива, заобиколени от градини и горички.

Киото е град в Япония с население 1,5 милиона души. В миналото е бил столица на императорска Япония, сега е столица на префектура Киото и част от района Осака-Кобе-Киото. Нито едно посещение на Япония не би било пълноценно, ако не се посети това място. Град, в който се преплитат много древни храмове с богата духовна традиция, природна красота и квартал, в който все още могат да се видят гейши, въпреки че са по-скоро туристическа атракция. В миналото градът е бил столица на Япония и седалище на императорския двор от 794 до 1868 година. 

Да се разходиш бавно и спокойно през Киото е равносилно да извървиш единайсетте века на японската история. Някога приютявал императорския двор, градът е бил център на японската религия, естетика, музика, театър и танц, като достига своя зенит като средище на занаятите по време на периода Муромачи.
Токио Шумна, забързана и дружелюбна, столицата Токио ще ви очарова!
Токио е най-многолюдният град в света. Tой е построен още през 1602 г. Токио е и една от префектурите на Япония.
Първоначалното наименование на Токио е Едо, което означава устие. То е променено на Токио (буквално, „Източна столица“) през 1868 година, когато императорът пренася в града своята резиденция, съгласно традицията столичният град да съдържа в името си думата „столица“. В първите години след преименуването се използва и формата Токеи, изписвана по същия начин, както и Токио, но в наши дни тя вече не се употребява. 
За посетителите японската столица е смесица от разнообразни култури – традиционни и съвременни, много места за пазаруване, ресторанти и барове. Това е един от най-скъпите градове в света. Хората казват, че това е градът, който ако посетите може да видите как ще изглежда бъдещето. През 2015 год. градът е обявен и за най-безопасният в света със своите 38 млн. души население.
Посетете храма Мейджи, площада и градините пред Императорския дворец, знаменитото кръстовище Шибуя и луксозната търговска улица Гинза.
Каназава
Каназава е град в Източна Япония. Той е главен град на префектура Ишикава. По време на периода Едо, градът е бил седалище на клана Маеда, който е бил вторият най-мощен феодален клан след Токугава. В градът живеят около 500,000 човека.
Каназава е водещ туристически град, където всяка година е посещаван от около 8 милиона туристи. Бил е голям замъчен град, управляван от влиятелен лидер от 17 век до втората половина на 19 век. Каназава не е пострадал от военни разрушения или големи природни бедствия. Затова градът е запазил редици от историческите си къщи и различни традиционни занаяти и традиционни сценични изкустваДнес Каназава се гордее с много исторически забележителности и модерни музеи.
Най-голямата туристическа атракция тук е градината Кенрокуен. Името буквално означава „Градината на шестте величия“: простор, уединение, изкуство, старинност, изобилие от вода и просторни гледки, които според китайската пейзажна теория са шестте основни атрибути, които съставят една перфектна градина.
Точно срещу входа на градината се намира Замъкът Каназава, който от 1583 г. до края на Едо периода е бил седалище на мощния клан Маеда. Замъкът е опожаряван няколко пъти през вековете, но впоследствие е реставриран.
Разположен е в центъра на града и построен на най-високото място между реките Сай и Асано. Обграден е от ровове и канали за допълнителна защита. За набавянето на питейна вода са построени множество канали, построени в периода 1583-1630 година, които са свързани към рововете.
Осака
Осака е историческата и търговската столица на Япония и все още е един от най-добре развитите индустриални центрове и пристанища в страната. Районът Осака-Кобе-Киото има население 17 510 000 души. С това градът се нарежда на второ място след Токио.
Модерната култура на Осака намира своето превъплъщение в редица атрактивни сгради и забележителности, впечатляващи жителите и гостите на града. Именно в Осака се намира един от най-големите акваруими в света. Мащабна конструкция събира цели 16 огромни камери, в които свободно плуват представители на тихоокеанския воден свят. В аквариума в Осака можете да откриете и единствената акула, отглеждана в аквариум.
Почитателите на дългите шопинг разходки също могат да открият своето място. В града има две основни търговски зони – Минами, разположена в южната част на града, и Кита, съответно в северната част на Осака.
Бившата японска столица се гордее и със своите музеи, най-интересните сред които са Музеят на вината, Музей на ориенталската керамика, Музей на модерното изкуство, Музей на съвременната наука, Исторически музей на Осака и Градски музей на изкуството.
Освен че е център на високотехнологични постижения, Осака е център на изкуство и история. „Озакажо“ е един от най-интересните и красиви дворци в цяла Япония. През 16-ти век е изиграл важна роля за обединението на страната.
Пусан Пусан е сред главните пристанищни градове в Южна Корея. Тук се намира и най-големият рибен пазар в света Ягалчи. Пусан е град, който предлага за всекиго по нещо - от динамична култура и шумен нощен живот до красиви плажове и планини. Пусан се намира в югоизточната част на Корейския полуостров. Той се намира на самия бряг, който определя развитието му. Това е най-близкият до Япония от шестте най-големи градове в Южна Корея. Разстоянието по права линия от Пусан остров Цушима до Япония е 49.5 km, до Фукуока, Япония-180 km, за разлика от Сеул-314 km. Пусан граничи с ниски планини на север и на запад, и морета на юг и на изток, делтата на река Нак се намира в западната част на града, както и Гуемджонсан(най-високата планина в града), на север с река Нак (най-дългата река в Южна Корея), тече от западната част и се влива в Корейския пролив. Намира се на 70 км на юг от град Улсан. Има население около 3,5 милиона души и обща площ от 764 км². Той е сред главните пристанищни градове на Корейския пролив. Там се намира и най-големият рибен пазар. Има най-големия плаж и най-дългата река в Корея. Това е най-големият пристанищен град в Южна Корея и петото от най-натоварените товарни морски пристанища в света. Градът е разположен на югоизточния част на Корейския полуостров. Най-гъсто застроените райони на града са разположени между редица от тесни долини между река Накдонг и река Суйонг, както планини, разделящи някои от областите. 
Хакодате Хакодате е град в Япония. Населението му е 256 476 жители.Хакодате е една от най-популярните туристически дестинации в Хокайдо. С красиви гледки, исторически сгради, горещи извори, вкусна храна и различни събития, които се предлагат постоянно, градът изобилства както с градски чар, така и с естествена красота. Хакодате предлага шанс да се насладите както на живота в града, така и на страхотната природа - едно от прелестите на града. 45-минутното пътуване с трамвай от единия край на града до другия предлага различни интересни места. Възхищавайте се на историческите сгради, докато се разхождате из града, потапяте се в горещ извор или просто гледате панорамната гледка…. 30 минути пътуване с влак от града ще ви отведе до великолепната природна природа на Национален парк Онума Квази.
Фуджи Смятан за свещено място и извор на вдъхновение за много поколения , планината Фуджи разкрива внушителната си красота още при навлизането на кораба в пристанището. Ако времето позволява, не пропускайте да направите снимки от морето на това красиво японско пристанище и най-високия планински връх в Япония.

Вулканът Фуджи се намира на остров Хоншу и е най-високата точка на Японските острови – 3776 м. Вулканичната дейност е затихнала (последно изригване-около 1707 г.), когато вулканичната пепел стигнала до Токио, отдалечен на 100 км. Сега кратерът е покрит почти през цялата година с гъста снежна покривка с изключение на месеците юли и август, когато е най-удобното време за изкачване.

Вулканът Фуджи е не само чудо на природата, но и свещено място. Будистите го почитат като врата към отвъдния свят. Кратерът на вулкана е известен с името Найин (Светилището). Фуджисан заема важно място и в древната японска религия шинтоизъм, чиито последователи вярват, че скалите, дърветата и всички природни форми се обитават от богове и духове.

Най-добре е да се озовете на върха на Фуджи по залез, когато по небето, като по огромна палитра, греят невероятни цветове. До 1868 г. било забранено на върха да се изкачват жени. Според японците е недопустимо да не изкачиш Фуджи поне веднъж в живота си, както е нелепо да го изкачиш повече от един път.
Ниигата Ако искате да видите друга страна на Япония, може да искате да се отдалечите от големите градски центрове и да се разклоните малко. Ниигата е една от любимите ми префектури както за по-малкия градски живот, така и за възможността да се насладите на широки открити пространства и да се измъкнете от всичко това за известно време. Ето пет бързи причини, поради които Ниигата е чудесна префектура за посещение по време на вашата ваканция в Япония.Ниигата е една от 47-те префектури на Япония, разположена е в централната част на страната на най-големия японски остров Хоншу на брега на Японско море.

Цената включва:

✔ Водач при записани 10 човека
✔ Полети София – Осака; Токио – София с прекачване с 1 бр. ръчен багаж, чекиран багаж и летищни такси
8 нощувки на борда на круизен кораб MSC Bellissima
 Пристанищни такси
 Изхранване на борда на кораба на база “пълен пансион“
 Напитки по време на хранене на бюфет /вода, сокове, кафе, чай и мляко/
 Развлекателни програми и съоръжения на борда на кораба
 Всички трансфери, описани по програмата
2 нощувки в хотел 3* в Осака със закуска
 2 нощувки в хотел 3* в Токио със закуска
✔ Билет за скоростния влак Шинкансен от Осака до Токио
✔ Обзорна екскурзия на Осака с екскурзовод и включени разходи за обществен транспорт
✔ Обзорна екскурзия на Токио с екскурзовод и включени разходи за обществен транспорт
 Медицинска застраховка „Помощ при пътуване“

Цената не включва:

✔ Такса обслужване на кораба по 13 евро на ден на човек

✔ Интернет на борда на кораба 
✔ SPA процедурите, фризьорския салон; фотографски услуги; медицински услуги; пране и гладене; казиното; румсървиз
✔ Екскурзиите посочени като опционни в програмата
✔ Бакшиши и лични разходи
✔ Доплащане на медицинска застраховка за лица над 64 г.: 35 лв. на човек.

Условия за резервация:

От офертата могат да се възползват:
✔ Всички лекари / медицински сестри / служители от първа линия и бек офис, заети в болничните заведения (напр. Болница / клиники / центрове Covid-19), които са били пряко или косвено засегнати от спешната помощ Covid
✔ Други свързани с болничните услуги дейности (напр. Персонал за почистване) само ако са наети директно от болниците, а не от частни компании
✔ Семейни лекари
✔ Фармацевти, действащи по време на пандемията
✔ Частни лекари и медицински лица, които не са заети в болнични заведения САМО АКО специализацията им е пряко свързана с болести на COVID-19 (напр. Лекари, специализирани в пневмология, вирусолози)
✔ Доброволци в здравеопазването (Бърза помощ, Социални услуги), които предложиха подкрепата си по време на извънредната ситуация Covid-19
✔ Пенсионирани лекари, които бяха извикани на работа, за да окажат подкрепа по време на пандемията
✔ Служители на изследователски лаборатории само ако те специално извършват тестове за COVID-19

Валидно доказателство за идентификация на здравния работник трябва да бъде изпратено в момента на резервацията: копие на карта, сертификат или друга официална идентификация.

От промоцията НЕ могат да се възползват:
✔ Частни лекари / медицински персонал, които не са заети в болнични заведения и чиято специализация не е пряко свързана с Covid-19 (напр. Зъболекари, ортопеди, дерматолози и др.)
✔ Всички други работни места, свързани с болнични дейности, но наети от частни компании (като частна компания за почистващи услуги, ценни книжа или външни доставчици)
✔ Пенсиониран медицински персонал
✔ Изследователи, работещи в лаборатории, които извършват общи медицински прегледи

• Здравният работник трябва да бъде част от резервацията, в противен случай отстъпката може да не се приложи (пример: не даваме отстъпка на лекарски син, ако самият лекар не пътува);
• Ако са резервирани две или повече каюти, отстъпката ще се прилага само за кабината, която заема здравният работник;


✔ 1500 лв депозит при подписване на договора
✔ Доплащане до 100% на 20.01.2021
✔ или 100% плащане за резервации направени след 20.01.2021

Условия за анулация:
✔ За записвания до 31.10.2020: до 15 дни преди круиза – промяна на датата без глоба
✔ За записвания след 31.10.2020 – стандартни условия за анулации и промени съгласно ЗТ
✔ За анулация до 70 дни преди пътуването глобата е  220лв.

Вижте пътеписите ни за Япония от тук.

Запитване:

* Цената е на човек при двойно настаняване!
* Цени за деца и 3/4-ти възрастен - на запитване!
Категория Тип кабина Описание Цена Добави
Вътрешна каюта I1 Каюта без прозорец. 5479 лв Избери
Каюта с прозорец О1 Каюта с прозорец.  5712 лв Избери
Каюта с балкон В1 Каюта с балкон 5944 лв Избери


Екскурзиите в Осака и Токио се осъществяват с обществен транспорт (включен в цената) и с гид на руски/английски език .    
✔ Цените са валидни до изчерпване на контингентите по полетите и оферираните круизи.
✔ Предложените опционни екскурзии се провеждат при минимум 10 записали се.
✔ Цените и посещаваните обекти на допълнителните екскурзии са ориентировъчни и Травел Холидейс ООД си запазва правото да прави промени.
✔ Офертата с водач от агенцията е валидна при записани минимум 10 човека.
✔ Агенцията си запазва правото да внася промени по програмата с цел избягване или преодоляване на форсмажорни обстоятелства.
✔ Няма изискване за минимален брой туристи за провеждане на програмата.
✔ Молим преди да пристъпите към резервация да се запознаете с Общите условия и Политиката за поверителност на агенцията.
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма задължително изискване за ваксинации по конкретния маршрут.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Необходимо е българските граждани да пътуват с паспорт, валиден 6 месеца след края на пътуването. 
За момента е необходима виза за Южна Корея.
ВНИМАНИЕ! Препоръчваме сключването на застраховка „Отмяна на пътуване“ , чиято стойност е приблизително 3% от стойността на туристическия пакет

Travel Holidays

При необходимост Травел Холидейс ООД си запазва правото да променя цените и условията на предложената оферта.

Травел Холидейс ООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни

Абонамент за промоции