Круизен пакет ОТ СИНГАПУР ДО ИНДИЯ СЪС ЗЛАТНИЯ ТРИЪГЪЛНИК НОВА ГРУПА ФЕВРУАРИ 2024

6820  ЛВ
 Агра, Делхи, Коломбо, Мормугао (Гоа), Мумбай, Пенанг, Пукет, Сингапур,
 Celebrity Millennium
 19 дни

Изтекла оферта!


Снимки

Програма

Ден 1:

06.02.2024 София- Сингапур    

Полет София-Сингапур с прекачване.

Ден 2:

07.02.2024 Сингапур     

Сутрешно кацане в Сингапур. Начало на обзорна екскурзия. Сингапур е един модерен мегаполис, съчетал множество култури и архитектурни стилове. Ултрамодерни небостъргачи и търговски центрове съжителстват с малки традиционни кварталчета. Усеща се влиянието на китайска, малайзийска и индийска култура. Всичко това е заобиколено от буйна зелена растителност. Не напразно градът е считан за най-зеленият и чист мегаполис в Азия. Ще се отправим към колониалния център на Сингапур и най-значимите му старинни сгради – Върховния съд, катедралата Св.Андрей, старинния хотел Рафълс. Ще продължим към символа на града – Мерлион, митическо същество с глава на лъв и тяло на риба. Минавайки през центъра на града, ще видим архитектурни шедьоври от края на 20 и началото на 21 век: театралния комплекс Еспланда, небостъргачите Рафълс Плейс. Ще посетим китайския квартал с будисткия му храм, старинни къщи-магазини и ултрасъвременни офиси, чайни и сувенирни магазини. Трансфер до хотел. Настаняване. Вечерта можете да наблюдавате светлинното и музикално шоу в Gardens By The Bay. То е безплатно и се провежда всеки ден между 19:45 и 20:45. Нощувка.

Ден 3:

08.02.2024  Сингапур, отплава в 20:00 ч.            

Закуска. Свободно време за разходка из града. Възможност за посещение на прочутия хотел „Марина Бей Сандс“ и изкачване на обзорната площадка на 57-мия етаж на кула 3. Връщане в нашия хотел и освобождаване на стаите. Трансфер до пристанище. Настаняване на борда на кораба. Отплаваме в 20:00.

Ден 4:

09.02.2024 плаване 

Свободен ден за релакс и забавления на борда на кораба.

Ден 5:

10.02.2024 о. Пенанг, Малайзия 08:00-18:30 ч                

Островът е наричан още „Перлата на Малайзия“. Предлагаме ви екскурзия(срещу доплащане), по време на която ще посетим Джорджтаун- част от световното културно наследство и известен с графитите по сградите си.  Няма да пропуснем да ви покажем и най-голямата ферма за пеперуди в Азия – райско място, където стотици пеперуди кръжат около Вас. Ще ви заведем в местна фабрика за батик и на разходка в ботаническата градина, където ще видите маймуни, дъждовно дърво и палмата, дала името на острова.

Ден 6:

11.02.2024 о.Пукет, Тайланд 07:00-19:00 ч        

Днес ви предлагаме(срещу доплащане) разходка с катер до няколко острова навътре в Андаманско море. Първата спирка е световноизвестният о-в Джеймс Бонд, където е сниман филма „Мъжът със златния пистолет“. По време на пътуването ще се насладите на красотата на известните скали на залива Пханг Нга. С кану ще преплувате по лагуната и тъмните пещери и ще направите шнорхелинг над огромни корали. На връщане, ще спрете за кратко на малкия остров Ранг, за плажуване.

Ден 7:

12.02.2024 плаване 

Свободен ден за релакс и забавления на борда на кораба.

Ден 8:

13.02.2024 плаване 

Свободен ден за релакс и забавления на борда на кораба.

Ден 9:

14.02.2024 Хамбантота, Шри Ланка 08:00-19:00 ч 

При първата ни спирка в Шри Ланка ви предлагаме(срещу доплащане) сафари в национален парк. Ще имате възможност да видите от близо и в естествената им среда някои от най-екзотичните азиатски животни – слонове, леопарди, голямо разнообразие от птици. Заедно с изумителните гледки от местната природа, това е едно изживяване, което не бива да пропускате.

Ден 10:

15.02.2024 Коломбо, Шри Ланка 06:00-17:00 ч               

За днес сме подготвили обзорна обиколка на столицата на Шри Ланка(срещу доплащане) . Те ще започне от старата част на Коломбо и район Петах. Ще видим стария пазар и колониални сгради - сградата Пощата и Червената джамия. Ще продължим обиколката си до новата част на град Коломбо, където ще видим сградата на кметството, която прилича на "Белия дом". Ще видите и най-големия парк в Коломбо - Viharamaha Devi. Кръстен е на кралица Вихара Махадеви, майката на крал Дутугемуну. Тук се извисява огромна статуя на Буда, както и серия от водни фонтани. Продължаваме покрай площад "Независимост", международната конферентна зала "Бандаранайке Мемориъл",която е подарък от китайското правителство на г-жа Сиримаво Бандаранайке - първата жена в света на длъжност министър-председател. Ще се насладим на местните аромати и подправки. Ще посетим спокойния храм Seemamalka на езерото Бейра. Той е проектиран от известния архитект Джефри Бауа.

Ден 11:

16.02.2024  Кочи, Индия, акостира 14:00 ч 

Предлагаме ви обзорна екскурзия в КочИ срещу доплащане. „Перлата на Арабско море“ има едно от най-добрите естествени пристанища в света. В продължение на 600 години то е било ключово за търговията с подправки и е приемало търговски кораби от цял свят. Резултатът е една комбинация от култури. Същото разнообразие цари и по уличните пазари и заведения. Ще видим църквата Св.Франциск, в която през 1503 г първоначално е погребан Вашку Да Гама. Няма да пропуснем и 400-годишната синагога Парадеси.

Ден 12:

17.02.2024  Кочи, Индия, отплава в 17:00 ч 

През втория ни ден в Южна Индия сме организирали полудневна разходка с традиционна лодка във водите на реката Алапуза и нейните канали край Кочи. Ще се насладим на буйната растителност, типична за тази част от Индия. Ще посетим местно селище, където ще се вкусим от местната храна и ще се запознаем с живота на местните хора.

Ден 13:

18.02.2024 плаване 

Свободен ден за релакс и забавления на борда на кораба.

Ден 14:

19.02.2024 Гоа(Мурмугао) 07:00-16:30 ч 

Индия е страна, която зашеметява със своите крайности. За да ви накараме отново да искате да се върнете тук, ще  ви покажем най-доброто от главния град на щат Гоа. След това ще посетим плантация за тропически подправки, където местните жители отглеждат пипер, ванилия  и кашу. Разбира се, ще оставим време за плаж, защото Гоа е известен именно с това- райски местенца, окъпани от водите на Арабско море.

Ден 15:

20.02.2024 Мумбай(Бомбай), Индия, акостира в 09:00 ч 

Добре дошли в града на Bollywood. Предлагаме обзорна екскурзия на Мумбай(срещу доплащане), която ще ви потопи в атмосферата на този забързан и космополитен град. Ще ви покажем типичните за града колониални сгради като музея на Принца на Уелс, гарата Victoria Terminus и часовниковата кула Rajabai. Ще ви запознаем с невероятната личност на Махтма Ганди в Mani Bhavan, а след това ще преминем по крайбрежната алея Marine Drive. Подгответе се за много впечатления и заредете фотоапаратите.

Ден 16:

21.02.2024 Мумбай, Индия, напускане на кораба 

Днес след закуска освобождаваме каютите и се отправяме към летището в Мумбай за полет до Делхи. След кацане, имаме трансфер до Агра(около 4 ч), където ще пренощуваме в 4-звезден хотел.

Ден 17:

22.02.2024 Агра, Индия 

В днешния ден ще посетим Тадж Махал - една от най-разпознаваемите и вълнуващи забележителности в света. Дворецът е построен от Шах Джахан, за да съхрани тялото на любимата му съпруга Мумтаз Махал, която починала при раждането на 14-тото си дете, през 1631 г. Изграждането на Тадж Махал започва около 1632 г. и е завършено около 1653 г., от хиляди строители и занаятчии. Тадж Махал е най-добрият пример за мугалския архитектурен стил, който съчетава елементи от персийски, турски и индийски архитектурни стилове. През 1983 г. Тадж Махал е включен в списъка на ЮНЕСКО на световното архитектурно наследство. Ще посетим форта на Агра, известен още като „Червения форт“, построен през 16 век. Екскурзията е включена в цената. Трансфер от Агра до Делхи (около 4 ч) и настаняване в хотел 4*в Делхи. Нощувка.

Ден 18:

23.02.2024 Делхи, Индия 

Закуска. Следва обзорен тур на Делхи. Ще видите забележителности като Джама Масджит - една от най-притегателните религиозни постройки в целия свят, ще разгледате цветния пазар Чандни Чок на рикша, Черверната крепост, гробницата на Хамаюн,  Кутб Минар и други. Включено в цената. Вечеря и нощувка.

Ден 19:

24.02.2024 Делхи, Индия 

Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летище за ранен сутрешен полет до София. Кацане в България в късния следобед.

Снимка Наименование Описание
Агра
Град Агра е разположен в южната част на Индия, на брега на река Ямуна. Населяван е от над 1.6 милиона души.Градът привлича множество туристи с архитектурните си забележителности и паметници на културата. 

Един от най-емблематичните обекти не само за града, но и за цялата страна е гробницата на Мумтаз Махал, по известна като сградата Тадж Махал, която е обявена за едно от новите Седем чудеса на света. Въпреки че централната сграда с известния си бял купол е най-популярният образ на Тадж Махал, храмът представлява много по-голям комплекс от функционално свързани сгради. Строителството започва около 1632 г. и е завършено около 1653 г., като в него участват хиляди строители и занаятчии.
Други интересни забележителности в Агра са Червената крепост, гробниците на Гхияс Бег и на Акбар.
Делхи
Градът е проектиран от Едуин Лъчънс - водещ британски архитект от ХХ век. Ню Делхи се слави със своите широки, засадени с дървета, булеварди. В този район са разположени многочислени национални учреждения и забележителности.

Делхи е метрополис в Северна Индия, разположен в обособената административна единица под федерално управление Национална столична територия Делхи. В административно отношение Делхи се разделя на няколко селища, сред които е и Ню Делхи - официалната столица на Индия, където се намират всички институции на централното управление на страната.

С население от над 12 600 000 души, Делхи е втората по големина градска агломерация в страната след тази около Мумбай. Националната столична територия Делхи е разположена на река Ямуна, десен приток на река Ганг - най-свещената река за индусите, които я почитат като богиня, и е жизнено важна за милиони индийци, които живеят по нейното течение и зависят от нея за ежедневните си нужди. Реката има и голямо историческо значение, като на нейните брегове са разположени много някогашни регионални и имперски столици, като Варанаси, Калкупа и други. Основните говорими езици в града са хинди и урду.
Колоритният площад "Конат" е свързващото звено между новия и стария Делхи, между широките и прави булеварди и тесните криви улички. Площадът има кръгла форма и в центъра му е оформен парк. От него започват десетина улици. Целият този ансамбъл, с големи магазини откъм улицата, днес е най-оживената част на столицата.
Коломбо Пристанище на река Келани и столица на Шри Ланка, Коломбо ви очаква, за да разкрие културното и историческото си наследство.
Мормугао (Гоа) Индия е страна, която зашеметява със своите крайности. За да ви накараме отново да искате да се върнете тук ще ви покажем най-доброто от главния град на щат Гоа, а след това ще посетим плантация за тропически подправки, където местните жители отглеждат пипер, ванилия и кашу. Няма да пропуснем да оставим време за плаж, защото Гоа е известна именно с това- райски местенца, окъпани от водите на Арабско море.
Мумбай обре дошли в града на Bollywood. Потопете се в атмосферата на този забързан и космополитен град и оставете да ви покажем типичните за града колониални сгради като музея на Принца на Уелс, гарата Victoria Terminus и часовниковата кула Rajabai. Ще ви запознаем с невероятната личност на Махтма Ганди в Mani Bhavan, а след това ще преминем по крайбрежната алея Marine Drive.
Пенанг Перлата на Малайзия. В Пенанг може да посетите Джорджтаун- част от световното културно наследство и известен с графитите по сградите си. Няма да пропуснем да ви покажем и най-голямата ферма за пеперуди в Азия – райско място, където стотици пеперуди кръжат около Вас. Ще ви заведем в местна фабрика за батик и на разходка в ботаническата градина, където ще видите маймуни, дъждовно дърво и палмата, дала името на острова.
Пукет Савадикаа, Пукет! Здравей, Пукет! Остров Пукет е една от най-популярните дестинации в Югоизточна Азия. Ако все още не сте яздили слон, ще имате възможност да го направите тук. В този ден можете да се възползвате от екскурзия, която включва шоу с крокодили и змии, посещение на 45-метровата статуя на Големия Буда, където със специален гонг ще можете да проверите чистотата на кармата си, а монах ще ви завърже връвчица за късмет. Почивка на плаж Карон с „пеещите пясъци“, а вечерта разбира се „тайлански масаж“ в някой от многобройните салони в града или забавления на бар на Бангла роуд.
Сингапур Сингапур е островен град държава. Името му означава „град на лъва“. Той е смятан за най-чистия и зелен мегаполис в Азия. Известни забележителности тук са Ботаническата градина, Орчард Роуд, който включва километри търговски центрове, Марина Бей - най-новата част на Сингапур, Gardens by the bay със Супер дърветата.
Категория Тип кабина Описание Цена
I2 Вътрешна кабина 6820 лв
O2 Кабина с прозорец 7380 лв

Цената включва:

✔ самолетен билет за полети София – Сингапур, Делхи – София с включен чекиран куфар 20 кг
✔ самолетен билет за полет Мумбай-Делхи, с включен чекиран куфар 20 кг
✔ 1 нощувка със закуска в хотел 4* в Сингапур
✔ 13 нощувки на база пълен пансион на борда на кораб Celebrity Millennium
✔ 1 нощувка със закуска в Агра в хотел 4*
✔ 2 нощувки със закуска в Делхи в хотел 4*
✔ 2-дневна екскурзионна програма в Златния триъгълник на Индия с англоворящ екскурзовод и превод от водача на групата. Включени входни такси на посещаваните обекти.
✔ обзорна екскурзия на Сингапур
✔ участие в мероприятията на борда: игри, състезания, търсене на съкровище, турнири, партита, караоке, тематични вечери; 
✔ музикалните и театрални представления в театъра; танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза; 
✔ ползване на всички съоражения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, турска баня /ако има такава на борда/, джакузи, библиотека, дискотека. 
✔ Ежедневен бюлетин в каютата с някои от основните новини и събития на борда;
✔ Трансферите по програмата
✔ Застраховка “Помощ при пътуване“ с покритие 10 000 евро
✔ Водач от агенцията при записани минимум 15 туристи

Цената не включва:

✔ Допълнителните екскурзии, предложени в програмата
✔ Такса обслужване на кораба в размер на 17.50 USD на човек на ден
✔ Такса за издаване на виза за Тайланд
✔ Електронна 1-годишна виза за Индия - 40 USD. Издава се предварително.
✔ Съдействие за издаване на виза за Индия – 50 лв.

Условия за резервация:

✔ Депозит: 2000 лв/човек при записване
✔ Доплащане до 20.12.2023

Неустойки при анулация:
✔ до 20.12.2023 - загуба на депозита
✔ 21.12.2023-08.01.2024 - 50%
✔ след 08.01.2024 - 100%

Запитване:

* Цената е на човек при двойно настаняване!
* Цени за деца и 3/4-ти възрастен - на запитване!
Категория Тип кабина Описание Цена
I2 Вътрешна кабина 6820 лв
O2 Кабина с прозорец 7380 лв


Подобни предложения

Travel Holidays

При необходимост Травел Холидейс ООД си запазва правото да променя цените и условията на предложената оферта.

Травел Холидейс ООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни

Абонамент за промоции