Круиз ЯПОНИЯ, ЮЖНА КОРЕЯ и КИТАЙ в сезона на ЛИСТОПАДА

6147 ЛВ
 АЗИЯ и МАЛАЙЗИЯ, ДАЛЕЧЕН ИЗТОК, ЕКЗОТИКА, ПРОМОЦИОНАЛНИ,
 Киото, Токио, Фуджи, София, Осака, Великата Китайска стена, Далян, Пекин, Пусан , Сиан, Хаката (Фуока) , Циндао, Шанхай ,
 MS WESTERDAM
 19 дни

Изтекла оферта!


Програма

Ден 1:

11.10.2019
Полет от София с прекачване.

Ден 2:

12.10.2019 
Кацане в Токио. Трансфер до хотел 3* в Токио. Настаняване. Нощувка.

Ден 3:

13.10.2019 Токио - Йокохама
Закуска. Есента вече е обагрила в червено и жълто безбройните градини в града. Тук  ще видите мирно съжителство на модерния свят с вековната културна традиция на Япония, включваща японски градини, храмове, изобразително изкусто, театър и др. Възможност за обзорна екскурзия, в която ще посетите храма Мейджи, площада и градините пред Императорския дворец, знаменитото кръстовище Шибуя и лукскозната търговска улица Гинза.
Следобяд трансфер до пристанището в Йокохама за качване на борда на кораба MS Westerdam 5* на квалитетната круизна компания Holland America. Отплаване в 20:00. Нощувка.

Ден 4:

14.10.2019 Планината Фуджи, пристанище Шимизу, Япония 08:00 – 14:00 
Смятан за свещено място и извор на вдъхновение за много поколения , планината Фуджи разкрива внушителната си красота още при навлизането на кораба в пристанището. Ако времето позволява, не пропускайте да направите снимки от морето на това красиво японско пристанище и най-високия планински връх в Япония. Шимизу е богат на исторически забележителности. Около него ще видите зелените борови гори на Miho-no-Matsubara, част от световното културно наследство. Не може да  не споменем и Токугава Иеясу: японски самурай и шогун, основател на шогуната Едо, който оставя в Шимизу богато културно наследство, част от което е обаявеното  за Национално Съкровище на Япония, Гробницата Kunozan Toshogu, намираща се в близкия район Шизуока. Този регион е известен и с производството си на ароматен Зелен Чай и затова, ако ви остане време, насладете се на традиционна японска чаена церемония. 

 В днешния ден ще имате възможността да „покорите“ Фуджи с организирана екскурзия, в която ще направите спирки за фотографиране в подножието на планината, оцветена в стотици нюанси на червеното, които ще ви съпровождат през цялото круизно пътуване. Нощувка.

Ден 5:

15.10.2019 Старата столица Киото , пристанище Осака, Япония 08:00-23:00
В днешния ден ще Ви предложим екскурзия до древната столица на Япония – Киото. Смята се, че Киото е най-красивият град в Япония. Тук се намира Императорският дворец, който все още се ползва от японското кралско семейство. Наблизо е замъкът „Ниджо“, просторен комплекс от величествени зали, служил като седалище на шогуните. Навсякъде из хълмистия пейзаж наоколо са пръснати стотици будистки и шинтоистки храмове, произведения на изкуството с хипнотизираща красота, с изящни пропорции и перспектива, заобиколени от градини и горички. Нощувка.

Ден 6:

16.10.2019 Плаване и свободно време за почивка и забавления на бордана кораба.

Ден 7:

17.10.2019 Пусан – Южна Корея  08:00 – 23:00    

Пусан е сред главните пристанищне градове в Южна Корея. Тук се намира и най-големият рибен пазар в света Ягалчи, до където ще ви отведе предлаганата от нас екскурзия. След като стъпите в рибния пазар Jagalchi в Пусан, сетивата ви ще се побъркат. Този огромен пазар е пълен с всякакви видове риба, всеки вид, който можете да си представите или пожелаете. Колоритни, странни, живи! На пазара ежедневно се продава толкова много риба, че с нея може да нахрани цял град. Представете си стотици сергии, покрити със стотици морски дарове - сурови, варени, сушени. Представете си стотици продавачи, които подготвят своята риба! Представете си хиляди местни жители, които се разхождат из пазара в търсене на най-добрата, най-вкусната риба! Виждали сте рибни пазари в Азия? Уверяваме Ви, че никой не е толкова голям, очарователен и интригуващ като този! Тук ще намерите изобилие от ресторанти и сергии за храна, където можете да се насладите на рибена супа, риба на пръчка, пържена риба и почти всякаква риба, за която можете да се сетите. Тук има по нещо за всеки! 

Ден 8:

18.10.2019 Хаката (Фуока) – посещение на онсен с минерална вода  08:00  17:00

Фукуока е най-големият град в региона Кюшу, това е един много специален град! Хората са приятелски настроени. Не бързат толкова, колкото в друг такъв голям град. Има достатъчно спокойствие и веднага ще го усетите. Посетете парк Охори и Момочи. В допълнение Ви предлагаме да посетим заедно традиционен онсен с минерална вода, с което ще се потопите буквално в  японската традиция. Нощувка.

Ден 9:

19.10.2019 Плаване и свободно време за почивка и забавления на бордана кораба.

Ден 10:

20.10.2019 Далян, Китай 08:00 – 17:00

В днешния ден предлагаме екскурзия до забележителни места и обекти, които определят града и околностите му като един от най-интересните в региона. Ще зпочнете обиколката си с живописно пътуване по пътя Бинхай, който минава покрай крайбрежието на Далян. Ще станете свидетели на спиращи дъха гледки към извисяващите се планини и дълбоко синьо море. Ще продължите към очарователния парк Ocean Melody с неговите 27 скулптури. След вкусен местен обяд ще посетите аквариума LHT Ocean Park, обозначен като най-големия в Книгата на рекордите на Гинес. Тук ще се срещнете с интригуващи видове полярни животни и ще се насладите на вълнуващо 20-минутно шоу от морски животни. След шоуто се отправете обратно към пристанището. Нощувка.

Ден 11:

21.10.2019 Тиендзин (Пекин)  08:00 –
Пристанище Тиендзин се намира на около 2 часа от Пекин. В този ден сме предвидили обзорна екскурзия из очарователен Пекин: Вашата обиколка включва избор от две от три подписващи забележителности на Пекин – ще посетим Забранения град ,  Летния дворец - един от най-впечатляващите и големи дворци в света, с най-големия и най-добре поддържан парк в Китай, известен със своите градини и езера и Храма на небето - даоистки комплекс от храмови сгради, посещаван от императорите от династия Мин и Цин за годишните церемонии с молитви към Небесата за добра реколта. Нощувка.

Ден 12:

22.10.2019 Тиендзин, Великата Китайска стена, отплава в 18:00
Къде другаде, ако не тук и кога друг път ако не в този ден и от това пристанище бихме могли да  Ви предложим екскурзия до Великата Китайска Стена и то „разположена“ сред безкрайна горска шир, обагрена в цветовете на есента?! Ще се отправим на север, където се простира Великата Китайска Стена. Със своите 6259 километра същински стени, 359 километра окопи и 2232 километра естествени прегради, като възвишения и реки е едно от най-впечатляващите архитектурни постижения в историята на човечеството. За предназначението на това монументално архитектурно здание , както и за построяването му, ще наечите по време на беседата, която сме подготвили за вас!
Връщане на кораба.

Ден 13:

23.10.2019 Плаване и свободно време за почивка и забавления на бордана кораба.

Ден 14:

24.10.2019 Циндао, Китай 08:00 – 17:00

Името Циндао идва от старо рибарско село от древността. „Цин" означава зелен, а „дао" - остров. „Остров с много дървета", това е значението на „Циндао". Циндао е красив крайморски град с чист въздух и пленителна гледка към морето. Този град, граничещ с Жълто море от двете страни, има най-големия плаж  в Азия, тук се произвежда и  прочутата китайска бира Циндао. Често наричат града Швейцария на Ориента. Червените покриви, зелените дървета, синьото море и лазурното небе са ярка и колоритна картина тук. Заобиколен от море от три страни, градът привлича много посетители с очарователния си морски пейзаж. Забележителности като Вилите с осемте врати, Площад 4 май, мостът Жан, хълмът Лаошан, плаж No.1, плаж Бадагуан ще направят пребиваването ви тук незабравимо.
Нощувка.

Ден 15:

25.10.2019 Плаване и свободно време за почивка и забавления на бордана кораба.

Ден 16:

26.10.2019 Шанхай , Китай 08:00 –
и Шанхай-Сиан (3 нощи – 2 дни)

Сутринта напускане на кораба и трансфер до хотел 3* в Шанхай.  
За желаещите предлагаме да се включат в обзорна екскурзи из забележителностите на Шанхай - ще посетите Нефритения Буда, Чайна Таун, квартала The Bund – със забележителни 26 сгради в различни архитектурни стилове от готика и барок до класицизъм и ренесанс, в които са се помещавали посолства, банки и търговски къщи на основните европейски сили. 

Желаещите да посетят Сиан могат да се включат в тридневна екскурзия с влакът стрела, с който за около 6 часа и половина и със скорост 300 км/ч  ще пропътуват разстоянието от 1392 км.  В тази екскурзия ще видите Теракотената армия (UNESCO), състояща се от над 6000 теракотени войници в реален размер, както и старата част на Сиан с древните крепостни стени. Завръщане в хотела в ранния следобед на 28.10.2019г.

Нощувка.

Ден 17:

27.10.2019 Шанхай

Закуска.  Възможност за допълнителна екскурзия из модерен Шанхай с посещение на свободната икономическа зона Пудун, включваща новия Хонконг на Китай, известен като “главата на китайския дракон”,  моста Нан Пу, подземния тунел под река Хуан Пу, Световния финансов център, Шанхай тауър – най – високата сграда в Шанхай. Следва изкачване на Телевизионната кула – „Перлата на Ориента”,  едно футуристично архитектурно чудо и посещение на Шанхайския исторически музей.  Нощувка.

Ден 18:

28.10.2019 Шанхай
Закуска. Свободен ден за самостоятелно разглеждане на града и шопинг.
Освобождаване на хотела. Трансфер до летището за вечерен полет Шанхай – София с прекачване.

Ден 19:

29.10.2019 София
Кацане на летище София.


За тези от  вас, които искат да добавят Сиан и Теракотената армия, програмата ще е със следната организация:
26.10.2019 Шанхай, 08:00-

След  целодневната екскурзията в Шанхай следва трансфер до летището за вечерен полет до Сиан. Трансфер до хотел 4**** в центъра. Настаняване и нощувка.

27.10.2019 Сиан-началото на Пътя на Коприната 

Сиан спечели сърцата на хората по цял свят с Теракотените си воини, които са задължителна спирка за всеки, на който Китай е любима дестинация. В тази целодневна екскурзия ще съчетаем едни от най-значимите в света архелогически артефакти, обявени от UNESCO  за световно културно наследство, както и сититур на Сиан, по време на който ще видите най-известните туристически  забележителности: Градските стени, Пагодата на дивата гъска, Кулата с камбаната. Ако имате сили, ви предлагаме да посетите гордостта на нощен Сиан- танцовото шоу Tang Dinasty (срещу допълително заплащане-от 43 USD).

28.10.2019 Сиан-Шанхай....с влак стрела

След закуска, освобождаваме хотела в Сиан и се отправяме към незабравимо пътуване с влак-стрела обратно до Шанхай (10:23-17:38-обещават, че ще бъде спазено до минута) ). Можете да избирате от варианти за пътуване в първа или втора класа. Използвайте времето да си почините преди предстоящия полет до  България.
Трансфер до хотел в Шанхай за вземане на багажа и от там трансфер до летище за полети с останалата част от групата до София с прекачване.
Доплащане за екскурзията в Сиам: 470 евро на човек при настаняване във влака втора класа. Доплащане за първа класа 58 евро на човек. 

Цените и наличностите подлежат на препотвърждаване.

Снимка Име Град Порт Държава
Киото Киото Осака Япония
Токио Токио Йокохама Япония
Фуджи Шимизу Шимизу Япония
София София България
Осака Осака Осака Япония
Великата Китайска стена Пекин Тиендзин Китай
Далян Далян Далян Китай
Пекин Пекин Тиндзин Китай
Пусан Пусан Пусан Южна Корея
Сиан Сиан Шанхай Китай
Хаката (Фуока) Фукуока Фукуока Япония
Циндао Циндао Циндао Китай
Шанхай Шанхай Шанхай Китай

Цени

* Цената е на човек при двойно настаняване!
* Цени за деца и 3/4-ти възрастен - на запитване!
Категория Тип кабина Описание Цена Добави
Вътрешна кабина L Стандартна кабина без прозорец L Стандартна двойна кабина без прозорец, с двойно легло или две отделни легла, приблизителна квадратура -15 м2. 6147 лв Избери
Кабина с прозорец E Външна кабина с прозорец Е Двойна кабина с прозорец в задната част на кораба, с приблизителна квадратура - 16 м2 6472 лв Избери
Кабина с балкон V Кабина с балкон V Двойна кабина с балкон и приблизителна квадратура - 20 м2. 6802 лв Избери

Цената включва:

Всички полети с включени летищни такси и чекиран багаж
 1 нощувка със закуска в 3* хотел в Токио
✔ 13 нощувки на борда на кораб MS Westerdam 5*
✔ 2 нощувки със закуски в 3* хотел в Шанхай
✔ Всички трансфери, описани като част от програмата
 Застраховка „Помощ при пътуване“  с покритие 10 000 евро
 Пълен пансиона на изхранване на борда на кораба
 Водач от агенцията при 15 записани
✔ участие в мероприятията на борда: игри, състезания, търсене на съкровище, турнири, партита, караоке, тематични вечери; 
 музикалните и театрални представления в театъра; танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза; 
 всички забавления за децата на възраст между 3-18 години; 
 ползване на всички съоръжения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, турска баня /ако има такава на борда/, джакузи, библиотека, дискотека. 
 Персонален стюард и помощник стюард, персонална маса за вечеря в ресторанта. 
 Ежедневен бюлетин в каютата с някои от основните новини и събития на борда; 
 Застраховка “Помощ при пътуване“ с покритие 10000 евро
✔ Представител на туроператора през цялото пътуване

Цената не включва:

✔ Входна туристическа виза за Китай – в размер на 80 долара
✔ Разходи от личен характер
✔ Такса обслужване в размер на 14.5 долара на ден
 Бакшиш за екскурзоводите, хотелите и ресторантите
 Асистенция за китайска виза - срещу доплащане
✔ Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване“ за лица над 70 години


Условия за резервация:

Потвърждаване на резервация с депозит от 50%
Доплащане до 100% до 60 дни преди датата на отплаване или 100% плащане при по-малко от 60 дни до датата на отплаване

Запитване:✔ Цените са валидни до изчерпване на контингентите по полетите и оферираните круизи.
✔ Предложените екскурзии на български език се провеждат при минимум 10 записали се.
✔ Офертата с водач от агенцията е валидна при записани минимум 10 човека.
✔ Агенцията си запазва правото да внася промени по програмата с цел избягване или преодоляване на форсмажорни обстоятелства.
✔ Няма изискване за минимален брой туристи за провеждане на програмата.
✔ Молим преди да пристъпите към резервация да се запознаете с Общите условия и Политиката за поверителност на агенцията.
МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма задължително изискване за ваксинации по конкретния маршрут.
ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Необходимо е българските граждани да пътуват с паспорт, валиден 6 месеца след края на пътуването по този маршрут.  
Изисква се виза за КитайИздава се предварително в България.
Не се изисква виза за Япония и Южна Корея.
ВНИМАНИЕ! Препоръчваме сключването на застраховка „Отмяна на пътуване“ , чиято стойност е приблизително 3% от стойността на туристическия пакет

Подобни предложения

Travel Holidays

При необходимост Травел Холидейс ООД си запазва правото да променя цените и условията на предложената оферта.

Травел Холидейс ООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни

Абонамент за промоции

Top