Круиз АВСТРАЛИЯ, ТАСМАНИЯ И ГОЛЕМИЯ БАРИЕРЕН РИФ

7394 ЛВ
 SOLO круизи, ЕКЗОТИКА, ПРОМОЦИОНАЛНИ,
 Аделаида, Бали, Бърни, Тасмания, Кернс, Куала Лумпур, Мелбърн, о-в Кенгуру, Сидни,
 Sun Princess
 19 дни

Изтекла оферта!


Програма

Ден 1:

11.03.2020 София – Истанбул 
Полет София – Истанбул 21:40 – 23:05.

Ден 2:

12.03.2020 Истанбул – Куала Лумпур 
Полет Истанбул – Куала Лумпур 01:30 – 17:15 ч. Трансфер до хотел. Настаняване и нощувка.

Ден 3:

13.03.2020 Куала Лумпур – Аделаида
Закуска. Възможност за обзорна екскурзия  в Куала Лумпур. 
Добре дошли в столицата на Малайзия. Несъмнено най-известната забележителност в града са кулите Петронас, които са вторите по височина сгради в света. Тук може да разгледте и т.нар. Златен триъгълник, който включва Кралският дворец, джамията Мажит Ямек и Площада на Независимостта. В непосредствена близост до градския център е разположен Птичия парк с над 200 000 вида птици и много басейни с екзотични рибки.
Полет Куала Лумпур – Аделаида в 22:20. 

Ден 4:

14.03.2020 Аделаида
Каца в Аделаида в 07:00 ч. Трансфер до хотел.  Настаняване след 14:00 ч.
Нощувка.
Аделаида носи характерното средиземноморско излъчване на Гърция и Испания. Небостъргачите са малко, за разлика от тези в Сидни и Мелбърн. Изобилстват зелените площи.  
В близост до града се намира долината Бароса, прочута с гроздовите си сортове. Туристите я наричат „австралийската Андалусия“. Това е и най-голямата атракция в тази част на страната.
Също така в близкото историческо градче Хаандорф се организира фестивал на бирата, за който се смята, че е вторият по значимост след Октоберфест.
Градът предлага още невероятни плажове, красиви ботанически градини, местен пазар с повече от 80 магазина, както и множество национални паркове в близост, които са идеални за разходки из природата и пикници.

Ден 5:

15.03.2020 Аделаида
Закуска. Освобождаване на хотел. Настаняване на борда на кораба. 
Отплава в 22:00 ч.

Ден 6:

16.03.2020 Остров Кенгуру, на рейд, 08:00 – 18:00 ч.
Тук ще откриете девствена природа, която островът е успял да съхрани, защитавайки по този начин значителни популации от австралийски животни. В този ден ви предлагаме да се насладите на прекрасните гледки, които островът предлага. Такава е гледката към залива Пенингтън (Penington Bay). В национален парк Seal Bay ще имате възможност да видите австралийски морски лъвове. В национален парк Flinders Chase пък се намират други две природни забележителности: Admirals Аrch - естествен мост, фомиран при разрушаването на древна пещера и Чудните скали (Remarkable rocks) в австралийски вариант. Ще видите също кенгуру и коали.

Ден 7:

17.03.2020 плаване

Ден 8:

18.03.2020 Бърни, Тасмания, 08:00 – 18:00 ч.
Природата на остров Тасмания е уникална. Островът е покрит основно с вечнозелени гори, в които преобладават папратови растителни видове. Те нямат еквивалент на друго място. Прелестите на острова са безкрайни. Тасмания, за разлика от Австралия, е много богата на водни ресурси. Тук ще откриете множество разкошни езера, пълни със студена кристално чиста вода. На места се образуват прекрасни водопади. Островът притежава също и много красиви плажове. Може би едно от най-впечатляващите неща е планината Крейдъл, която е сгушила в полите си езерото Dove. Една гледка, която завинаги се запечатва в съзнанието.

Ден 9:

19.03.2020 Мелбърн, Виктория, 08:00 – 18:00 ч.
Най-добрият град за живеене в света – с тази престижна титла се окичва Мелбърн вече пет години поред според престижната класация на Economist Intelligence Unit. Мелбърн бива представян като културна столица на Австралия и нейния пазарен град. Множество театри, галерии и музеи привличат туристите, които съчетават туровете по постановки и спектакли с шопинга и се отдават на заслужен релакс в невероятно красивите паркове, градини, защитени територии и скрити местенца дори и в най-централната градска част на Мелбърн. Мелбърн крие още едно нещо, което го прави изключително огромно изкушение, особено за любителите на шоколада и неговите вкусни шедьоври. Малцина от вас може би знаят, че сладкарниците в Мелбърн са през магазин, буквално на всеки ъгъл, и може би са повече на брой от над 500-те заведения за хранене и ресторанти в града.

Ден 10:

20.03.2020 плаване

Ден 11:

21.03.2020 Сидни, акостира в 07:00
Освобожаване на кораба. Трансфер до хотел. Настаняване. Възможност за обзорна екскурзия. В днешния ден Ви предлагаме да опознаете този прекрасен град и неговите забележителности с полудневна екскурзия (срещу доплащане). Ще видите Операта на Сидни, Хайд Парк, кралската ботаническа градина, Сидни Тауър, кварталът Дарлинг Харбър, известния Кингс Крос, плажът Бонди със сърфистите, историческия център Падингтън и много други.  Нощувка. 

Ден 12:

22.03.2020 Сидни
В този ден ще посетите Blue Mountains National Park, обявен за част от световното природно наследство на UNESCO. Той е разположен на 80 км западно от Сидни. На територията му са намерени, останали от древното аборигенско население, скални рисунки и каменни сечива на възраст около 14 000 години. По време на посещението си там, ще имате възможност да се насладите на панорамна гледка към парка от една от високите скални площадки. Няма да пропуснете и един от символите му – скалното образувание „Трите сестри“. Желаещите могат да посетят допълнително и прекрасния парк с австралийски животни(срещу доплащане от 32 AUD). Там ще имат възможност не само да видят, но и да нахранят с ръцете си екзотични животни като кенгуру, валаби, вомбати или да докоснат и да се снимат с коала.

Ден 13:

23.03.2020 Сидни - Кернс
Освобождаване на хотел. Трансфер до летище за полет Сидни – Кернс в 10:50 – 14:05 ч. Трансфер до хотел и настаняване. Нощувка.

Ден 14:

24.03.2020 Кернс
Този ден запазете за Големия бариерен риф! Ще имате възможност да се отправите към рифа с катамаран, където ще се гмурнете сред невероятното разнообразие от корали, цветни риби, водни костенурки и други спиращи дъха представители на подводния свят тук. 

Ден 15:

25.03.2020 Кернс
А защо в този ден да не се „гмурнете“ в дъждовни гори и културата на аборигените? Клисурата Mossman Gorge е мястото, където ще имате възможност и за двете. На влизане ви посрещат с церемония против духове. Ще се запознаете с лековити растения, инструменти, легенди и традиции на аборигените. Те имат едни от най-уникалните техники във всички сфери от живота, не просто за да оцеляват, но да процъфтяват в тежките условия на Австралия.  След обяд край брега на реката, ще направите и разходка с лодка по река Дейнтри и с малко късмет ще се полюбувате на животинския свят.

Ден 16:

26.03.2020 Кернс – Бали
Закуска. Освобождаване на хотел. Трансфер до летище за полет Кернс – Депансар (Бали) в 07:45 ч. Каца в 10:20 трансфер до хотел и нощувка.

Ден 17:

27.03.2020 Бали
Свободно време за плаж и релакс. Нощувка. 

Ден 18:

28.03.2020 Бали
Закуска. Свободно време. Освобождаване  на хотел. Трансфер до летище за полет Депансар – Истанбул в 21:00 ч.

Ден 19:

29.03.2020
Каца в 05:25 ч. Следва полет Истанбул – София в 07:45 – 09:05 ч.

Снимка Име Град Порт Държава
Аделаида Аделаида Аделаида Австралия
Бали Бали Бали Индонезия
Бърни, Тасмания Бърни, Тасмания Бърни, Тасмания Австралия
Кернс Кернс Кернс Австралия
Куала Лумпур Куала Лумпур Порт Кланг Малайзия
Мелбърн Мелбърн Мелбърн Австралия
о-в Кенгуру о-в Кенгуру о-в Кенгуру Австралия
Сидни Сидни Сидни Австралия

Цени

* Цената е на човек при двойно настаняване!
* Цени за деца и 3/4-ти възрастен - на запитване!
Категория Тип кабина Описание Цена Добави
Вътрешна каюта IF/IE Каюта без прозорец или банкон. Приблизително 14 кв.м. Удобно двойно/две единични легла. Хладилник. Телевизор. Баня и тоалетна. Сешоар и принадлежности за баня. Гардероб. Сейф. 7394 лв Избери
Каюта с прозорец OF/OE Каюта с прозорец. Приблизително 14 кв.м. Удобно двойно/две единични легла. Хладилник. Телевизор. Баня и тоалетна. Сешоар и принадлежности за баня. Гардероб. Сейф. 7930 лв Избери

Цената включва:

✔ Самолетни билети с включен чекиран багаж
✔ Летищни такси
✔ Описаните в програмата трансфери
✔ 1 нощувки в хотел 4* в Куала Лумпур със закуска 
✔ 1 нощувка в хотел 4* в Аделаида
✔ 2 нощувки в хотел 4* в Сидни
✔ 3 нощувки в хотел 4* в Кернс
✔ 2 нощувки в хотел 4* в Бали
✔ 6 нощувки на база пълен пансион на борда на  кораб Sun Princess на круизна компания Princess
✔ пълен пансион на борда на кораба и напитки в зоната на бюфета
✔ престоя в резервираната от Вас кабина; всички кабини са много комфортно обзаведени: тоалетна, климатик, телефон, радио, сателит, телевизор и трезор; 
✔ поздравителен коктейл от капитана за Добре дошли! Гала вечеря с подбрано меню; 
✔ участие в мероприятията на борда: игри, състезания, търсене на съкровище, турнири, партита, караоке, тематични вечери; 
✔ музикалните и театрални представления в театъра; танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза; 
✔ всички забавления за децата на възраст между 3-18 години; 
✔ ползване на всички съоръжения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, турска баня /ако има такава на борда/, джакузи, библиотека, дискотека. 
✔ Персонален стюард и помощник стюард, персонална маса за вечеря в ресторанта. 
✔ Ежедневен бюлетин в каютата с някои от основните новини и събития на борда; 
✔ Застраховка “Помощ при пътуване“ с покритие 10 000 евро
✔ Водач от агенцията при 10 записани

Цената не включва:

✔ Такса обслужване: 13,50$ на човек на ден
✔ Допълнителните екскурзии, предложени в програмата
✔ Входни такси за посещаваните обекти
✔ застраховка "Отмяна на пътуване"
✔ Напитки на борда на кораба
✔ Интернет на борда на кораба

Условия за резервация:

✔ Потвърждаване на резервация с депозит 500 лв. като клиентът се ангажира в рамките на 2 работни дни след резервация да подаде заявление за виза.
✔ При получено потвърждение за виза се доплаща депозит до 50 % при повече от 76 дни до датата на отплаване и доплащане до 100 % до 20.12.2019 
✔ или 100% плащане до 20.12.2019 
✔ В случай, че бъде получен отказ за виза, внесеният депозит от 500 лв се трансформира във ваучер за следващо пакетно пътуване,организирано от Травел Холидейс в рамките на една година .

Запитване:✔ Цените са валидни до изчерпване на контингентите по полетите и оферираните круизи.
✔ Предложените екскурзии на български език се провеждат при минимум 10 записали се.
✔ Офертата с водач от агенцията е валидна при записани минимум 10 човека.
✔ Агенцията си запазва правото да внася промени по програмата с цел избягване или преодоляване на форсмажорни обстоятелства.
✔ Няма изискване за минимален брой туристи за провеждане на програмата.
✔ Молим преди да пристъпите към резервация да се запознаете с Общите условия и Политиката за поверителност на агенцията.
✔ МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма задължително изискване за ваксинации по конкретния маршрут.
✔ ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Необходимо е българските граждани да пътуват с паспорт, валиден 6 месеца след края на пътуването по този маршрут.  
Необходима е виза за Австралия. Визата е безплатна. Издава се предварително. Кандидатства се онлайн на посочения линк: https://online.immi.gov.au/lusc/login 

Travel Holidays

При необходимост Травел Холидейс ООД си запазва правото да променя цените и условията на предложената оферта.

Травел Холидейс ООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни

Абонамент за промоции

Top