Круизен пакет "БОГАТСТВАТА НА ИЗТОКА" | Търсим жена за комбинация!

5100  ЛВ
 Борнео, Пуерто Принцеса , Сингапур, Хонг Конг,
 AIDAcara
 15 дни

Изтекла оферта!


Снимки


Програма

Ден 1:

06.01.2022 София

Полет от Летище София в 14:25

Ден 2:

07.01.2022 Сингапур

Кацане в Сингапур в 14:40 ч, трансфер до хотела. Свободно време, нощувка.

Ден 3:

08.01.2022 Сингапур

Закуска. По желание(срещу доплащане) – обзорна екскурзия. Ще се отправите към колониалния център на Сингапур и най-значимите му старинни сгради – Върховния съд, катедралата Св.Андрей, старинния хотел Рафълс. Ще продължите към символа на града – Мерлион, митическо същество с глава на лъв и тяло на риба. Минавайки през центъра на града, ще видите архитектурни шедьоври от края на 20 и началото на 21 век: театралния комплекс Еспланда, небостъргачите Рафълс Плейс. Ще посетите китайския квартал с будисткия му храм, старинни къщи-магазини и ултрасъвременни офиси, чайни и сувенирни магазини. Нощувка

Ден 4:

09.01.2022 Сингапур – настаняване на кораба

Закуска. Свободно време. По обяд освобождаваме хотела. Следва трансфер до круизния терминал. Чекиране и настаняване в каютите. След това ще имаме свободно време. Желаещите могат да се включат в допълнителна екскурзия до Сентоса. В 16:30 ч екскурзоводката, ще ви посрещне на терминала, откъдето с автобус ще се отправите на една вълнуваща обиколка между многобройни атракциони. Сентоса е тропически остров, намиращ се на около 500 м на юг от Сингапур. Пред вас ще се открие панорамна гледка към града, круизното пристанище, плажовете и южните острови. Ще посетите втория по големина в света океанариум като преминете през него по прозрачен тунел. Ще попаднете в сърцето на подводния свят и ще се запознаете с над 250 вида морски обитатели. Следва почивка и време за самостоятелна разходка по плажа на острова. С падането на нощта, започва вечерната фантастична пиеса „Крилата на времето“. Ще станете свидетели на великолепно зрелище, създадено с помощта на последните постижения на високите технологии – пиротехника, лазерна холография, компютърни изображения, потресаващи огнени и водни ефекти и пленителна музика. Връщане на кораба. Нощувка.

Ден 5:

10.01.2022 Сингапур – отплаване

Закуска. Около 13 ч, корабът ще отплава към следващото пристанище.

Ден 6:

11.01.2022 Плаване

Свободен ден за релакс и забавления на кораба.

Ден 7:

12.01.2022 Муара (Бруней) 10:00-22:00 ч

Малкото султанство Бруней е разположено в северната част на остров Борнео. Станало пословично със своите богатства, то се нарежда на пето място в света по брутен вътрешен продукт на човек от населението. Също така е една от двете държави в света без държавен дълг. Просперитетът може да бъде усетен навсякъде в султанството. Негов източник са богатите залежи от петрол. Тук ще видите най-големия дворец в света и ще можете да посетите Кралския музей, съхраняващ експонати на изкуството от древността до днес. Забележителна е и почти недокоснатата природа на острова.

Ден 8:

13.01.2022 Кота Кинабалу (Малайзия) 08:00-19:30

Следващото пристанище, също е разположено на о.Борнео. Любителите на природата могат да се отправят към Националния парк Кинабалу. Обявен през 2000 година от ЮНЕСКО за част от световното наследство, един от най-големите в света, той се отличава с изключително биоразнообразие. Морският национален парк Тунку Абдул Рахман е рай за гмуркачите. Тук можете да наблюдавате най-прекрасните коралови рифове и пъстроцветните им обитатели. В съседство,  имате възможност да запознаете с бита на местното население сега и в миналото, като посетите традиционното селище Mari Mari.

Ден 9:

14.01.2022 Плаване

Свободен ден за релакс и забавления на кораба.

Ден 10:

15.01.2022 Палаван, Пуерто Принцеса (Филипини) 07:00-18:00

Пристанището на острова е врата към уникалния Национален парк на подземната река Пуерто Принцеса. Входът е през град Сабанг. От там с лодка ще преплавате около километър под земята. Очакват ви впечатляващи скални формации и сталактити, както и една от най-големите пещери в света. Любителите на природата могат да се разходят с лодка през мангровата гора. Ще попаднат в един удивителен свят, в който застрашени животни са намерили убежище. Струва си да отделите време и за една разходка из града или да прекарате деня в плажуване на съседния залив.

Ден 11:

16.01.2022 о.Корон(Филипини) 09:00-17:00

Корон често е класифициран като едно от най-хубавите туристически места не само във Филипините, но и в света. Той е нещо повече от обикновена тропическа дестинация, като е известен с потъналите кораби от времето на Втората световна война, както и със зашеметяващите варовикови скали, заобиколени от девствени бели плажове и бистри нефритени води.

Ден 12:

17.01.2022 Плаване

Свободен ден за релакс и забавления на кораба.

Ден 13:

18.01.2022 Хонконг пристигане в 20:00

Мегаполисът Хонконг е разположен в Югоизточен Китай, на брега на Южнокитайско море. Той има статут на специален административен район, включващ остров Хонконг (наричан още Сянган), полуостров Коулун (Дзюлун), както и 235 крайбрежни малки острова. След акостиране на кораба, можете да се насладите на една нощна разходка сред светлините на небостъргачите на мегаполиса.

Ден 14:

19.01.2022 Хонконг

Предлагаме ви да посветите този ден на Макао. Градът, също както Хонконг е част от Китай, но с особен статут. До неотдавна, масовият транспорт между двата града бяха кометите на въздушни възглавници(фериботи). На 06.02.2018 г е завършен 55-километровият мост, който ги свързва. Уникалното инженерно съоръжение е най-дългия в света морски мост, и най-дългата фиксирана пътна връзка в открито море. Макао е разположен на два острова, свързани с мостове. Той е бивша португалска колония. Основните му приходи в момента са от туризъм и хазарт. Не случайно е наричан „Монте Карло на Изтока“.  Все още навсякъде се усеща португалското му минало. Едни от най-популярните забележителности, са руините на катедралата Св.Павел и крепостта Форталеза, от която се разкрива забележителна гледка към Макао.

Ден 15:

20.01.2022 Хонконг – напускане на кораба

След освобождаване на кабините, сме подготвили една обиколка с посещение на най-интересните забележителности на града(включена в цената). Ще започнем с изкачване до връх Виктория, откъдето се открива невероятна 360 градусова панорама към целия Хонконг и Коулун, както и към оживеното пристанище. Там от 1888 г и до днес, функционира най-голямата верижна железница в света. Продължаваме към района Абърдийн с рибарските лодки в типичен японски стил и плаващи ресторанти, акостирали в едни от най-интересните заливи Репулс Бей и Дийп Уотър Бей. Следващата спирка ще бъде храмът Sik Sik Yuen Wong Tai Sin и градините Nan Lian. За финал, можете да се насладите на емблематичното за града светлинно-музикално шоу, което започва всяка вечер в 20 ч и може да бъде наблюдавано от крайбрежната алея.

В края на деня, автобусът ще ни отведе на летище Хонконг за полет до София.

Ден 16:

21.01.2022 София

Кацане в София

Снимка Наименование Описание
Борнео Борнео е третият по големина остров в света. Той може да те впечатли със своята 130 милиона годишна - джунгла, най-голямото цвете в света и многобройните застрашени видове, които живеят тук. Малайзийската част на остров Борнео се състои от два щата – Саба и Саравак и една федерална територия – безмитния остров Лабуан. Държавата Бруней Дарусалам препречва сухоземния път между Саба и Саравак. На влизане в Саравак в паспорта се бие отделен печат. Щатът Саба е най-промотиран за туристи, но за истински вкус от Борнео ние препоръчваме нетуристическия Саравак.
За много посетители на Борнео най-запомнящият им  момент е да видят дива орангутанова или хоботска маймуна, която се люлее през джунглата, да наблюдават делфин Иравади в блестящите води на Южнокитайско море. Животните от джунглата са срамежливи по природа, но добрият водач може да ви помогне да разберете разликата между лоза и лоза змия, между клонка и клечка насекомо.
Пуерто Принцеса Пуерто Принцеса е най-големият и главен град на остров Палаван – третият по големина остров на Филипини. Градът е главно пристанище на острова, името е остатък от испанското колониално присъствие. 
Сингапур Сингапур е островен град държава. Името му означава „град на лъва“. Той е смятан за най-чистия и зелен мегаполис в Азия. Известни забележителности тук са Ботаническата градина, Орчард Роуд, който включва километри търговски центрове, Марина Бей - най-новата част на Сингапур, Gardens by the bay със Супер дърветата.
Хонг Конг Хонг Конг е изключително продуктивен, притихнал и спокоен с отлична транспортна мрежа, поразителни търговски центрове, храмове и тихи паркови кътчета, прилични на оазиси за съзерцание и размисъл. Най-хубавото е, че когато си в Хонконг имаш усещането, че си озадачен и развълнуван от пресечените точки и противоречията, изпълващи Китайския град с мулти-Азиатски и западни елементи.

Мегаполисът Хонг Конг е разположен в Югоизточен Китай, на брега на Южнокитайско море. Хонг Конг има статута на специален административен район, включващ остров Хонконг (наричан още Сянган), полуостров Коулун (Дзюлун), както и 235 крайбрежни малки острова. Около 7, 1 млн. жители, главно китайци, живеят на територията на Хонг Конг, която се разпростира на обща площ от 83 кв. км. Днес Хонг Конг е невероятно модерен, индустриализиран, урбанизиран град, в който добрите маниери, нрави и обноски са на преден план. Китайците определено знаят какво е дисциплина дори нещо повече – те я спазват, докато са на работа, докато пресичат улицата или докато обядват в някое заведение. Остров Хонг Конг е ултрамодерен, луксозен и доста скъп.

Остров Хонг Конг може да се определи като управленски, бизнес и туристически център, и полуостров Коулуун урбанизиран и пренаселен от жилищни, офис, търговски и всякакви други постройки и площи, нароени с грандоманска височина. Новите територии са на север от полуострова са предимно планини с малко обработваема площ, и откъснато от „сърцето на града” население.
Категория Тип кабина Описание Цена
Вътрешна кабина IB В предната или задната част на кораба. 5100 лв
Вътрешна кабина IA В средната част на кораба 5270 лв
Кабина с прозорец CA Ограничена видимост 5440 лв
Кабина с прозорец MB В предната или задната част на кораба 5660 лв
Кабина с прозорец MA В средната част на кораба 5800 лв
Кабина с балкон BA Седма палуба. 7970 лв

Цената включва:

✔ Самолетни билети с включени летищни такси и 1бр. куфар чекиран багаж  

✔ 11 нощи на борда на AIDAcara  

✔ 2 нощувки със закуска в M Hotel****, Сингапур(или подобен)

✔ трансфери летище-хотел-пристанище в Сингапур и пристанище-летище в Хонконг

✔ Обзорна екскурзия в Хонконг           

✔  Изхранване на борда на кораба на база “пълен пансион” в бюфета, т.е. закуска, обяд, вечеря и междинни хранения.             

✔ Наливно вино и бира, безалкохолни напитки по време на хранене в бюфета /вода, сокове, кафе, чай и мляко/

✔ Пристанищни такси

✔ Такса обслужване

✔ Развлекателни програми на борда на кораба

✔ Медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие 10 000 евро

✔ участие в мероприятията на борда: игри, състезания, търсене на съкровище, турнири, партита, караоке, тематични вечери;

✔ музикалните и театрални представления в театъра; танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза;

✔ всички забавления за децата на възраст между 3-18 години;

✔ ползване на всички съоражения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, турска баня /ако има такава на борда/, джакузи, библиотека, дискотека.    

✔ Турлидер през цялото пътуване при записани 15 човека

Цената не включва:

✔ Допълнителните екскурзии по маршрута

✔ SPA процедурите, фризьорския салон; фотографски услуги; медицински услуги; пране и гладене; казиното; румсървиз

✔ Храната в специализираните ресторанти

✔ Ползването на сателитен телефон и интернет

Условия за резервация:

За записвания до 31.05.2021:

Плащане:

✔ Депозит 1 - 10% при подписване на договора

✔ Депозит 2 - 10% до 31.10.2021 

✔ Пълно плащане - до 30.11.2021 

Неустойки при анулации:

✔ До 31.10.2021 -  10% 

✔ До 05.12.2021 - 15%

✔ След 05.12.2021 - 100%


Запитване:

* Цената е на човек при двойно настаняване!
* Цени за деца и 3/4-ти възрастен - на запитване!
Категория Тип кабина Описание Цена
Вътрешна кабина IB В предната или задната част на кораба. 5100 лв
Вътрешна кабина IA В средната част на кораба 5270 лв
Кабина с прозорец CA Ограничена видимост 5440 лв
Кабина с прозорец MB В предната или задната част на кораба 5660 лв
Кабина с прозорец MA В средната част на кораба 5800 лв
Кабина с балкон BA Седма палуба. 7970 лвПодобни предложения

Travel Holidays

При необходимост Травел Холидейс ООД си запазва правото да променя цените и условията на предложената оферта.

Травел Холидейс ООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни

Абонамент за промоции