Круизен пакет „ЯПОНИЯ И ЮЖНА КОРЕЯ“ - 03.10.2021

5184  ЛВ
 
 Йокохама, Киото, Осака, Пусан , Токио, Гамагори, Кочи, Хирошима, Камакура, Нагасаки,
 Diamond Princess
 14 дни

Изтекла оферта!


Снимки


Програма

Ден 1:

03.10.2021 София – Токио
Полет от София до Токио от Терминал 2.

Ден 2:

04.10.2021 Токио
Кацане в Токио. Трансфер от летището и настаняване в 3* хотел в Токио.

Ден 3:

05.10.2021 Токио - ИМПЕРАТОРСКИЯ ДВОРЕЦ, ПАРКЪТ НА САМУРАИТЕ
Шумна, забързана и дружелюбна, столицата Токио ще ви очарова!
Възможност за обзорна екскурзия, в която ще посетим площада и градините пред Императорския дворец, Самурайския парк Хамарико, където майсторски се преплитат съвременната токийска архитектура и традиционния ландшафтен дизайн, храмовия комплекс в историческия квартал Асакуса, където в главната зала на храма се намира оригиналното изображение на Богинята на Милосърдието – Каннон. Разходката ще завърши на уличката на сувенирите Накамиседори.

Ден 4:

06.10.2021 Токио ГИНЗА И НИККО
Свободно време да посетите известния кватал Гинза, събрал всички луксозни световни вериги и бутици, ресторанти , картинни галерии, нощни клубове и кафенета. Един квадратен метър земя в този квартал струва около 10 милиона йени, което се равнява на 82 000 евро.

Въможност за екскурзия до Никко (срещу доплащане) 
Град Никко е известен с великолепието си и с невероятните будистки храмове. Преди години ге бил религиозен център на района Канто. Най - голямата и интересна забележителност в града - това е храмът Тошогу, който обединява 42 различни структури, 29 от тях с уникални гравюри. Ще преминете по прочутия път Ирохазака, возенето по който дори се предлага като туристическа  атракция. „И-ро-ха“ са първите три знака от японската азбука, която била използвана по-рано. Думата „Зака“ пък означава наклон. Самият път е съставен от 48 завоя, колкото са и символите в азбуката. Ето защо пътят е наречен на японските писмени знаци. Всеки завой е обозначен с една от 48-те букви. Въпреки че тесният път постоянно е бил модернизиран през годините, са взети мерки той да запази основния си вид. Ирохазака се състои от две части, които са били построени през 1954 година и 1965 година. Следва посещение на изключително живописния и красив  водопад Кегон. Водният поток тук пада от 97 метра височина, като доста често буйно стичащата се вода е съпроводена от красиво образувалите се дъги, резултат от сблъсъка на водните капки със слънчевите лъчи. 

Ден 5:

07.10.2021 Токио ЧАЕНА ЦЕРЕМОНИЯ
Закуска. Около обяд ще освобождим хотела. Предлагаме на желаещите (срещу доплащане) да участват в традиционна чаена церемония. Състои се в ритуализирана подготовка и поднасяне на зелен прахообразен чай в присъствието на гости. Една пълна официална церемония обхваща хранене (чакайсеки) и два чая (коча и усуча). В това време домакинът ангажира цялото си същество в създаването на подходяща обстановка, носеща естетична, интелектуална и физическа наслада и спокойствие на съзнанието на гостите.

Трансфер до Йокохама, от където корабът ще отплава. Настаняване на кораба до 15:00ч. и отплаване в посока Гамагори в 17:00.

Ден 6:

08.10.2021 Гамагори,Япония 07:00 – 16:00 САКЕ, РИБА И МИСО
Добре дошли в Гамагори, разположен в залива Микава и защитен от два полуострова. Гамагори е морска дестинация, чиято живописност и мек климат я правят подходяща за посещение дестинация през всички сезони. Гамагори е най-голямата в префектурата курортна зона с горещи извори. Тя привлича посетители от цяла Япония с "онсените" си (басейни с топли минерални води), които успокояват духа и освежават тялото. Този град с неповторима атмосфера блести с японска култура, храмове и светилища, а разнообразието от пейзажи, от морето до върха на планината, вдъхновява поети от поколения.

В днешния ден ще ви предложим екскурзия до дестиларна за саке, рибен пазар и фабрика за мисо.

Дестиларна за саке - сакето е японска алкохолна напитка, направена от оризови зърна, датираща от 3 век пр.н.е. Тук ще научите за произхода и методите на производство на тази традиционна напитка и разбира се ще вземете участие в дегустирането.

Рибен пазар -  тук весели продавачи ще ви предложат най-добрите морски дарове в областта. Гамагори е известен с рибата мехикари "greeneye", която е много богата на различни хранителни вещества. На място ще можете да я опитате, както и много други деликатеси, като скариди, октопод и миди.

Фабрика и музей на мисо - мисо е традиционна подправка, която се прави от ферментирал ориз, ечемик и соя. Често се превръща в паста, която може да се използва за сосове или за подправяне на меса и зеленчуци и е основният компонент в популярната японска мисо супа. Хачо мисо произхожда от Оказаки, произвежда се традиционно със 100% соя и отлежава до три години. Тук ще видите огромните дървени бъчви, където мисото ферментира, и ще опитате мисо продукти, включително необичайния мисо сладолед, който според някои има вкус на карамел.
Завръщане на кораба и отпътуване в посока Осака.

Ден 7:

09.10.2021 Осака, Киото, Япония 08:00-23:00 СТАРАТА СТОЛИЦА КИОТО
В днешния ден ще ви предложим екскурзия до Киото.
Екскурзията ни ще започне с посещение на храма Фушими Инари, известен още и като Храма на хилядата врати. Това е най-посещавания шинтоистки храм в Япония. Построен през 794 г, Една от особеностите му са многобройните статуи на лисици, тъй като се вярва, че те са пратеници на Инари. Друго забележително са уникалните пътеки, направени от многобройни наредени една след друга врати. В този храм се е водила последната битка през 1867 г., която слага край на управлението на шогуните Токугава и военните са свалени от власт. Любопитен факт е, че тук е снимана част от филма „Мемоарите на една гейша“. Следва разглеждане на Замъка Кинкакуджи, известен още като Златния павилион. Строен през 1397 година като резиденция на пенсиониралия се шогун Ашикага Йошимитсу (Ashikaga Yoshimitsu) и след смъртта му е превърнат в дзен будистки храм. Посещението на Храма Кинкакуджи, покрит със златни релефни орнаменти и заобиколен от красива японска градина е едно от задължителните неща, които човек трябва да направи в Киото. Разположен в подножието на хълма Кинугаса, Кинкакуджи е прекрасен шедьовър от епохата Муромачи (Muromachi) (14-16 век). Разходка оттук води до храма „Рьоанджи“, чиято малка градина от подравнен бял чакъл и петнайсет камъка е станала символ на същността на дзен мъдростта. Храмът от епохата Кийомидзу, построен върху стръмен склон, пред лага сензационни гледки на Киото от своята дървена платформа. В края на екскурзията ще се разходите пеша в Гион – район в традиционен стил в множество заведения с гейши. Внимание, бъдете дискретни с тях и уажавайте личното им пространство!
Завръщане на кораба и отпътуване в посока Кочи.

Ден 8:

10.10.2021 Кочи - ГРАДИНИТЕ, ВДЪХНОВИЛИ КЛОД МОНЕ  09:00-18:00

Кочи е столицата на едноименната префектура.  Градът е известен с градините си, вдъхновили импресиониста Клод Моне, който създал по тяхно подобие ботаническата градина в имението си в Живерни, Франция. Дълбокият интерес на импресиониста Клод Моне към японските произведения на изкуството и културата е ясно изразен в имението му в Живерни, Франция. Именитата му градина е реплика на тази в Кочи, разположена върху площ от седем акра. В цветната градина се отглеждат приблизително 70 000 цветя и растения, които се променят в зависимост от сезоните. Тук откриваме прочутия японски мост от картината на Моне "Японски мост", покрит с глицинии, плачещи върби, бамбукова гора и най-вече известните лилии, които цъфтят през цялото лято и са били негово вдъхновение за създаването на най-скъпата картина на автора "Езеро с водни лилии".Завръщане на кораба и отправяне в посока Хирошима.

Ден 9:

11.10.2021 Хирошима 09:00 – 18:00 ОСТРОВ МИЯДЖИМА
Хирошима - Името на града винаги ще бъде свързвано с атомните бомбардировки през Втората световна война. Въпреки това, противно на очакванията, неговите жители много скоро след трагичните събития се завръщат и започват да го възстановяват. Още през 1974 г населението му се удвоява спрямо предвоенната численост. Със своите музеи, храмове, галерии, градини, днес градът привлича милиони туристи годишно.

Възможност за екскурзия до една от най-големите забележителности на града - островът Мияджима. Градът бива наричан още Ицукушима, по името на шинтоисткия храм, който е изграден там върху колове в морето и при вълнение изглежда, сякаш плава. Заедно с елегантните огромни оранжеви тории във водите около него, храмът е обявен за "национално богатство на Япония". Основният торий е разположен на 160 метра от сушата и до него се стига единствено по време на отлив. Островът е дом на около 500 сърни, които с охота ще ви позират за социалните мрежи. Молим да не ги храните с "човешка храна", те все пак са диви животни!

Ден 10:

12.10.2021 Плаване
Свободно време за отдих и развлечения на кораба. Насладете се на удобствата и развлеченията, които предлага Diamond Princess! 

Ден 11:

13.10.2021 Пусан – Южна Корея 07:00 – 18:00 ПУСАН

Днес сме подготвили за вас опционна екскурзия из забележителностите на Пусан – вторият по големина град в Южна Корея. Ще посетим традиционен пазар, културното селище Gamcheon - известно с цветните си сгради, разположени стъпаловидно в подножието на планината и ще видим града от високо, пътувайки над морето с въжен лифт в кабина с прозрачен под. Завръщане на кораба и отправяне в посока Нагасаки.

Ден 12:

14.10.2021 Нагасаки, 07:00 16:00 ФАБРИКА ЗА ЯПОНСКИ ПОРЦЕЛАН

За повечето от вас Нагасаки вероятно е символ на ужаса и безчовечността на войната. Около 75 000 души загиват през 1945 г., когато градът става втората цел на ядрена атака. Днес Паркът на мира в Нагасаки и Музеят на атомната бомба привличат посетители от цял свят.Но този красив град предлага и други забележителности. Често описван като Сан Франциско на Япония, градът се простира върху зелени хълмове, заобиколени от дълбоководен залив. В продължение на три века Нагасаки е бил единствения прозорец на Япония към света. За ценителите на  порцелана сме подготвили екскурзия до фабрика за японски порцелан Хасамияки. Хасамияки има 400 годишна история и се използва в японския бит и до днес. В Едо периода (1600-1800 г.) занаятчиите в Хасами успяват да постигнат масово производство на евтина и функционална керамика, въпреки че за времето си керамиката е била нещо скъпо. Хасамияки се превръща в хит, а днес  Хасами се радва на популярност не само сред японските домакинства, а също сред предприемачии и чуждестранни туристи.

Ден 13:

15.10.2021 Плаване.
Свободно време за отдих и развлечения на кораба. Насладете се на удобствата и развлеченията, които Diamond Princess!

Ден 14:

16.10.2021 ЙОКОХАМА и КАМАКУРА с най-голямата статуя на Буда в Азия

Освобождаване на кораба след 06:30 ч. Начало на екскурзията ни из Йокохама и Камакура (включена в цената). Йокохама е най-големият пристанищен град в Япония и административен център на префектурата Канагава. По време на обзорната екскурзия ще се запознаете с основните забележителности на града – традиционната японска градина Sankeien, новия градски център, най-големия чайнатаун в Япония. Ще продължим с посещение на Камакура – една от старите столици на Япония. Градът е известен със своите храмове и втората по големина бронзова статуя на Буда. Посетителите имат възможност да влизат в нея през вход намиращ се на гърба ѝ.Следва трансфер до летището за вечерен полет до София.

Ден 15:

17.10.2021 Кацане в София.

Край на програмата.

Снимка Наименование Описание
Йокохама Йокохама е най-големият пристанищен град в Япония. По време на Втората световна война отново е изравнен със земята след бомбардировките, но въпреки това, днес Йокохама е един от най-модерните градове в света. Разположен е на юг от Токио, само на 30 минути с бърз влак от Шибуя, Шинджуку или Шинагава. 

Тук се сблъскват старите исторически сгради с издигащи се в небето модерни небостъргачи. Въпреки че в града няма много зеленина, градината Санкейен Гардън радва туристите с над 100 вида череши. Освен като важно пристанище е и атракция с много увеселителни паркове. Минато Мирай е сърцето и душата на Йокохама. Представлява морска градска зона и означава „Пристанище на бъдещето“. Силно препоръчителна е една разходка по крайбрежната алея на квартала. Районът е дом на множество зони за пазаруване, както и на многобройни ресторанти, бутици, а дори и увеселителен парк. Има много високи сгради, но доминираща е Ландмарк Тауър, която е била най-високата сграда в Япония в периода от 1993 до 2014 г.
Киото Смята се, че Киото е най-красивият град в Япония. Тук се намира Императорският дворец, който все още се ползва от японското кралско семейство. Наблизо е замъкът „Ниджо“, просторен комплекс от величествени зали, служил като седалище на шогуните. Навсякъде из хълмистия пейзаж наоколо са пръснати стотици будистки и шинтоистки храмове, произведения на изкуството с хипнотизираща красота, с изящни пропорции и перспектива, заобиколени от градини и горички.

Киото е град в Япония с население 1,5 милиона души. В миналото е бил столица на императорска Япония, сега е столица на префектура Киото и част от района Осака-Кобе-Киото. Нито едно посещение на Япония не би било пълноценно, ако не се посети това място. Град, в който се преплитат много древни храмове с богата духовна традиция, природна красота и квартал, в който все още могат да се видят гейши, въпреки че са по-скоро туристическа атракция. В миналото градът е бил столица на Япония и седалище на императорския двор от 794 до 1868 година. 

Да се разходиш бавно и спокойно през Киото е равносилно да извървиш единайсетте века на японската история. Някога приютявал императорския двор, градът е бил център на японската религия, естетика, музика, театър и танц, като достига своя зенит като средище на занаятите по време на периода Муромачи.
Осака
Осака е историческата и търговската столица на Япония и все още е един от най-добре развитите индустриални центрове и пристанища в страната. Районът Осака-Кобе-Киото има население 17 510 000 души. С това градът се нарежда на второ място след Токио.
Модерната култура на Осака намира своето превъплъщение в редица атрактивни сгради и забележителности, впечатляващи жителите и гостите на града. Именно в Осака се намира един от най-големите акваруими в света. Мащабна конструкция събира цели 16 огромни камери, в които свободно плуват представители на тихоокеанския воден свят. В аквариума в Осака можете да откриете и единствената акула, отглеждана в аквариум.
Почитателите на дългите шопинг разходки също могат да открият своето място. В града има две основни търговски зони – Минами, разположена в южната част на града, и Кита, съответно в северната част на Осака.
Бившата японска столица се гордее и със своите музеи, най-интересните сред които са Музеят на вината, Музей на ориенталската керамика, Музей на модерното изкуство, Музей на съвременната наука, Исторически музей на Осака и Градски музей на изкуството.
Освен че е център на високотехнологични постижения, Осака е център на изкуство и история. „Озакажо“ е един от най-интересните и красиви дворци в цяла Япония. През 16-ти век е изиграл важна роля за обединението на страната.
Пусан Пусан е сред главните пристанищни градове в Южна Корея. Тук се намира и най-големият рибен пазар в света Ягалчи. Пусан е град, който предлага за всекиго по нещо - от динамична култура и шумен нощен живот до красиви плажове и планини. Пусан се намира в югоизточната част на Корейския полуостров. Той се намира на самия бряг, който определя развитието му. Това е най-близкият до Япония от шестте най-големи градове в Южна Корея. Разстоянието по права линия от Пусан остров Цушима до Япония е 49.5 km, до Фукуока, Япония-180 km, за разлика от Сеул-314 km. Пусан граничи с ниски планини на север и на запад, и морета на юг и на изток, делтата на река Нак се намира в западната част на града, както и Гуемджонсан(най-високата планина в града), на север с река Нак (най-дългата река в Южна Корея), тече от западната част и се влива в Корейския пролив. Намира се на 70 км на юг от град Улсан. Има население около 3,5 милиона души и обща площ от 764 км². Той е сред главните пристанищни градове на Корейския пролив. Там се намира и най-големият рибен пазар. Има най-големия плаж и най-дългата река в Корея. Това е най-големият пристанищен град в Южна Корея и петото от най-натоварените товарни морски пристанища в света. Градът е разположен на югоизточния част на Корейския полуостров. Най-гъсто застроените райони на града са разположени между редица от тесни долини между река Накдонг и река Суйонг, както планини, разделящи някои от областите. 
Токио Шумна, забързана и дружелюбна, столицата Токио ще ви очарова!
Токио е най-многолюдният град в света. Tой е построен още през 1602 г. Токио е и една от префектурите на Япония.
Първоначалното наименование на Токио е Едо, което означава устие. То е променено на Токио (буквално, „Източна столица“) през 1868 година, когато императорът пренася в града своята резиденция, съгласно традицията столичният град да съдържа в името си думата „столица“. В първите години след преименуването се използва и формата Токеи, изписвана по същия начин, както и Токио, но в наши дни тя вече не се употребява. 
За посетителите японската столица е смесица от разнообразни култури – традиционни и съвременни, много места за пазаруване, ресторанти и барове. Това е един от най-скъпите градове в света. Хората казват, че това е градът, който ако посетите може да видите как ще изглежда бъдещето. През 2015 год. градът е обявен и за най-безопасният в света със своите 38 млн. души население.
Посетете храма Мейджи, площада и градините пред Императорския дворец, знаменитото кръстовище Шибуя и луксозната търговска улица Гинза.
Гамагори
Гамагори е град в префектура Айчи, Япония. Той е регионален търговски център и риболовно пристанище, със смесена икономика на леко производство и селско стопанство. Гамагори е известен и с производството на оранжерийни портокали.
Градът е част от националния парк Mikawa Wan, известен с множество живописни офшорни острови и възможности за морските спортове. В границите на града има и няколко курорта с горещи извори. В града се намират и увеселителният парк Lagunasia и пистата за моторни паркове Spa Nishiura.

Малката риболовна общност на Нишиура е известна със своите онсен (курорти с горещи извори), някои от които са разположени в близост до плажната ивица. Районът е известен с лечебните свойства на водата си и възникнаха редица хотели за настаняване на туристите, посещаващи тези минерални извори.
Кочи Кочи е столицата и най-големият град на префектура Кочи, с други големи градове, включително Нанкоку, Шиманто и Конан. Префектура Кочи е разположена на тихоокеанското крайбрежие на Япония, заобикаляща голям залив в южната част на Шикоку, като най-южната точка на острова се намира на нос Ашизури в Тосашимизу. 
Префектура Кочи е дом на замъка Кочи, считан за най-непокътнатия японски замък, и река Шиманто, една от малкото незасегнати реки в Япония.
Кочи може да се похвали с няколко атракции, които представляват интерес за туристите. Добре запазен, оригинален замък на хълма от феодалния период бележи центъра на Кочи. В близост до друга планина, Godaisan, поклонници посещават храма Chikurinji, един от 88-те храма по поклонение Shikoku. Градът е и гордият дом на Сакамото Рьома, който изигра роля в осъществяването на реставрацията на Мейджи. Мемориалният музей Sakamoto Ryoma се намира на красивия плаж Кацурахама, точно на юг от центъра на града.

Хирошима
Хирошима е най-големият град в района на Чугоку в Западна Япония и административен център на едноименната префектура Хирошима.
Хирошима е основана през 1598 г. като град-замък в делтата на река Ата. След възстановяването на Мейджи през 1868 г. Хирошима бързо се трансформира в основен градски център и индустриален център. През 1889 г. Хирошима официално придобива статут на град. Градът е бил център на военни дейности по време на имперската епоха, играейки значителни роли като в Първата китайско-японска война, Руско-японската война и двете световни войни.
Хирошима се помни най-добре като първият град, обект на ядрено оръжие, когато военновъздушните сили на армията на САЩ (USAAF) хвърлят атомната бомба „Little Boy“ върху града на 6 август 1945 г. По-голямата част от града е разрушена и до края на годината 90 000–166 000 са загинали в резултат на взрива и неговите последици. Мемориалът за мир в Хирошима (обект на световното наследство на ЮНЕСКО) служи като паметник на атентата.
След възстановяването си след войната, Хирошима се превърна в най-големия град в района Чугоку в западната част на Хоншу, най-големия остров на Япония.
Камакура Камакура е фактическата столица на Япония от 1185 до 1333 г. като седалище на шогуната Камакура и се превръща в най-населеното селище в страната от 1200 до 1300 г. по време на периода Камакура. Камакура е популярна местна туристическа дестинация в Япония като крайбрежен град с голям брой сезонни фестивали, както и древни будистки и шинтоистки светилища и храмове.Камакура е град, който се намира в префектура Канагава.Има множество храмове и светилища в района и атмосферата на стара Япония, още повече се появява. Тъй като районът е заобиколен от планини и плажове, открийте много туристически пътеки до там.Камакура е един от древните градове на Япония. Основан е през 12 в. и е разположен в префектура Канагава. Множеството храмове и светилища в региона напомнят атмосферата на древна Япония. Тъй като районът е заобиколен от планини и плажове, са открити много туристически пътеки до там. Ежегодно през април тук се провежда фестивал „Камакура Мацури”, който е най-големият в региона.
Нагасаки
Нагасаки е столицата и най-големият град на префектура Нагасаки на остров Кюшу в Япония.

Той се превръща в единственото пристанище, използвано за търговия с португалци и холандци през 16-ти до 19-ти век, а скритите християнски места в региона Нагасаки са признати и включени в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство. По време на Първата китайско-японска и руско-японската война част от Нагасаки е била дом на голяма база на имперския японски флот. В края на Втората световна война американските атомни бомбардировки над Хирошима и Нагасаки направиха Нагасаки вторият и към днешна дата последен град в света, преживял ядрена атака

Цената включва:

✔ Представител на агенцията - потвърден

✔ Полети София –Токио – София с 1 бр. ръчен, 1 бр. чекиран багаж и летищни такси
✔ 9 нощувки на борда на круизен кораб DIAMOND PRINCESS
✔ 3 нощувки в хотел 3* в Токио с включени закуски 
✔ Пристанищни такси
✔ Обзорна екскурзия на Йокохама и посещение на Камакура
✔ Изхранване на борда на кораба на база “пълен пансион“
✔ Напитки по време на хранене на бюфет /вода, сокове, кафе, чай и мляко/
✔ Развлекателни програми и съоръжения на борда на кораба
✔ Всички трансфери, описани по програмата
✔ Медицинска застраховка „Traveller“ с покритие 10 000 евро, включваща риск от заразяване от COVID-19 по време на пътуването и разходи, произтичащи от това в лимита на Общите условия

Цената не включва:

✔ Такса обслужване на кораба – 14.50 долара на ден на човек

✔ Интернет на борда на кораба
✔ SPA процедурите, фризьорския салон; фотографски услуги; медицински услуги; пране и гладене; казиното; румсървиз
✔ Допълнителните екскурзии, предложени в програмата
✔ Доплащане на медицинска застраховка за лица над 64 г. - 35 лв. на човек.
✔ Препоръчителна застраховка "ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ", включваща анулиране поради положителен тест за COVID-19

Условия за резервация:

ПО-ГЪВКАВИ УСЛОВИЯ
✔ ГАРАНТИРАНО възстановяване 100% на заплатените суми при анулиране на пътуването от круизния оператор
✔ По-гъвкави условия за анулации

Запитване:

* Цената е на човек при двойно настаняване!
* Цени за деца и 3/4-ти възрастен - на запитване!
Категория Тип кабина Описание Цена Добави
IF4 Вътрешна кабина Площ около 15-16 m2., хладилник , телевизор с плосък екран, самостоятелна баня с душ, сешоар, дигитален сейф  5184 лв Избери
OF Кабина с прозорец Площ около 17-19 m2., хладилник , телевизор с плосък екран, самостоятелна баня с душ, сешоар, дигитален сейф, неотваряем прозорец с гледка към океана.
5713 лв Избери
BF Кабина с балкон Площ около 19-20 m2., хладилник , телевизор с плосък екран, самостоятелна баня с душ, сешоар, дигитален сейф, самостоятелен балкон с гледка към океана. 
6190 лв Избери
IF4 Вътрешна кабина за единично ползване Площ около 15-16 m2., хладилник , телевизор с плосък екран, самостоятелна баня с душ, сешоар, дигитален сейф  6696 лв Избери
OF Kабина с прозорец за единично ползване Площ около 17-19 m2., хладилник , телевизор с плосък екран, самостоятелна баня с душ, сешоар, дигитален сейф, неотваряем прозорец с гледка към океана. 7756 лв Избери
BF Кабина с балкон за единично ползване Площ около 19-20 m2., хладилник , телевизор с плосък екран, самостоятелна баня с душ, сешоар, дигитален сейф, самостоятелен балкон с гледка към океана.  8768 лв Избери


✔ Потвърждаване на резервация с  депозит от 1500 лева за резервации до 30.06.2021 и доплащане до 30.06 2021
✔ За резервации след 30.06.2021 - 100% плащане

Можем да съдействаме на желаещите да направят застраховка „Отмяна на пътуване“ , покриваща 100% глоби при анулация, поради положителен PCR тест за COVID-19, преди пътуването.

УСЛОВИЯ ЗА АНУЛАЦИИ, валидни за резервации до 30.06.2021г:
✔ анулации до 30.06.2021 – глоба 275 лева/човек при двойно настаняване,  502 лв при единично настаняване
✔ анулации от 01.07.2021 до 20.08.2021 – срещу глоба в размер на 25% от стойността на договора, които ще бъдат трансформирани във ваучер за бъдещо пътуване до 01.05.2022 с Princess Cruises
✔ анулации след 20.08.2021 до 06.09 вкл.– срещу глоба в размер на 35% от стойността на договора, които ще бъдат трансформирани във ваучер за бъдещо пътуване до 01.05.2022 с Princess Cruises
✔ анулации след 07.09.2021 – глоба 65% от стойността на договора

ВАЖНО – Условията са валидни за резервации направени в периода до 30.06.2021, като се отнасят за ограничени наличности.

Подобни предложения

Travel Holidays

При необходимост Травел Холидейс ООД си запазва правото да променя цените и условията на предложената оферта.

Травел Холидейс ООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни

Абонамент за промоции