Белите нощи на Санкт Петербург лято 2021 год!

1630 BGN
 
 Русия
 8 Дни / 7 Нощи
 Самолет

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.12.2020Г.!

АНУЛИРАНЕ ДО 60 ДНИ ПРЕДИ ТРЪГВАНЕ И ЗА ДВЕТЕ ДАТИ И НЕЗАБАВНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИТЕ!!!


Предимства на офертата:
✔ директни полети Бургас-С.Петербург-Бургас
✔ 8-дневен престой и разпределение на екскурзиите, предоставящи достатъчно свободно време за отдих и самостоятелно разглеждане
✔ Централно разположение на хотела
✔ Богат опит на агенцията в направление С. Петербург

През месец юни в Санкт Петербург се "спускат" белите нощи, за да привлекат хора от цял свят, любопитни както да преживеят тази ежегодна "аномалия" , така и да се възхитят на красотите на един магичен град. Да вдишат пищността на имперската архитектура, да изживеят някои от най-впечатляващите в световен план балетни спектакли. Слейте се и вие с величието на Имперски Санкт Петербург!

Дати на тръгване:

08-06-2021, 15-06-2021

Програма

Ден 1 :

Директен полет Бургас – Санкт Петербург 18:50- 21:50. Посрещане на летище от местния екскурзовод. Следва трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

Ден 2 :

08:00-09:00ч - Закуска. Начало на обзорна екскурзия в С.Петербург(включена в цената). С автобус ще преминете по основните пътни артерии на града, покрай някои от най-известните паметници, архитектурни и исторически забележителности. Ще се запознаете с културата и начина на живот на местните хора. След това, по желание, срещу доплащане (25 евро) - посещение на Централния военно-морски музей (с рускоговорящ екскурзовод от музея). Той е един от най-големите морски музеи в света. Неговата история датира от 1709 г., когато със заповед на Петър Велики е създадена сграда, в която да се съхраняват чертежите на кораби модели. През 2011 г. е взето решение Централният Военноморски музей да се премести в комплекс Крюковски казарми в района на Площада на труда. В този ден, желаещите могат самостоятелно са посетят Шуваловския дворец, в който е събрана най-голямата колекция от шедьоврите на Карл Фаберже, включваща деветте яйца, изработени за последните двама руски императори. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 3 :

08:00-09:00ч - Закуска. Ще посетите Петропавловската крепост и нейната катедрала, където са саркофазите на членове на царското семейство(включено в цената). Посещението приключва в центъра на града. Допълнителна екскурзия срещу доплащане - Православните храмове на С.Петербург (цена 29 евро/човек). Разглеждане на храмовете, запознаване със символиката, традициите. Разглеждане на Исаакиевский собор и Спас на крови отвътре. Нощувка. 00:30-02:30 - По желание, срещу доплащане (30 евро) - Нощна екскурзия с корабче по реките и каналите на С.Петербург с наблюдение на вдигането на мостовете.Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 4 :

10:00-11:00ч – Късна закуска. Допълнителна екскурзия в Ермитажа (цена 28 евро). Продължителност 3 часа – 1.5 часа с екскурзовод, а желаещите могат да продължат самостоятелно до края на деня. Ермитажът е създаден през 1764 г. като частна колекция на Екатерина II (1729-1796). Открит е за посещения през 1852. В Ермитажа се намират богати колекции от паметници на древногръцката, античната и средновековната култура, изкуството на Западна и Източна Европа, археологически и художествени паметници на Азия, на руската култура на 6-19 век.

Ден 5 :

08:00-09:00ч - Закуска. По желание, срещу доплащане, екскурзия "Екатеринински и Павловски дворец" (69 евро). Продължителност 8 часа. Екатерининския Дворец е несъмнено най-голямата атракция на Царско село, особено известен с изключителната си Кехлибарена стая. Дворецът е завършен през 1756 г. и изобилства с изкусно декорирани синьо-бели фасади с позлатени атланти, кариатиди и пиластри. Павловск е най-младото от големите извънградски царски имения в околностите на Санкт Петербург. Наречен на името на император Павел, син на Екатерина Велика, този чудесен неокласически дворец и обширните му паркове са отражение на неговия вкус. Струва си да бъде посетен заради съкровищата в елегантния дворец и заради очарователния парк, който е един от най-големите в Европа. Връщане в хотела около 19:00 часа. Нощувка.

Ден 6 :

08:00-09:00ч - Закуска. 09:00 -  Допълнителна екскурзия срещу доплащане – Петерхоф (Дворецът на Петър I, цена 63 евро). Продължителност 8 часа. Посещение на Петерхоф - извънградския дворец на Петър Първи, превъзхождащ по великолепие френския Версай, наричан “столицата на фонтаните”, с прекрасни паркове, преливащи един в друг и великолепни каскади. Разглеждане на Нижний парк и Большой Дворец. По пътя на връщане ще направим спирка за снимки пред кулата на Газпром (Лахтацентр) - най-високия небостъргач в Европа. Връщане в хотела около 18:00 часа. Нощувка.

Ден 7 :

08:00-09:00ч - Допълнителна екскурзия (доплащане 35 евро) - посещение на Юсуповски дворец. Продължителност – 2.5 часа. Юсуповският дворец е уникален архитектурен ансамбъл от XVIII-XX в., исторически и културен паметник от федерално значение, носещ славата си на "енциклопедия" на петербургския аристократичен интериор. Историята на Двореца и заобикалящия го парк води началото си от епохата на Петър Първи - времето, в което започва изграждането на младата северна столица на Русия. Дворцово-парковия комплекс се създава в продължение на почти две столетия. От 1830 до 1917 година собственици на Двореца са били пет поколения на знатния дворянски род на князете Юсупови. Дворецът е влязъл в руската отечествена история и като мястото, на което е убит Григорий Распутин. Връщане в хотела.

Ден 8 :

08:00-09:00ч - Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището за полет Санкт Петербург – Бургас 22:50-01:50 ч.

*Цената е на човек при двойно настаняване
Хотел/Категория Описание Цена (лв)
Хотел Маргарита 3* http://hotelmargarita.ru/ 1630

  Ценaта включва:

  ✔ Самолетен билет за директен полет Бургас – Санкт Петербург – Бургас с летищни такси и чекиран багаж до 23 кг
  ✔ Обзорна екскурзия с посещение на Петропавловската крепост и катедрала
  ✔ Трансфери летище-хотел и хотел-летище
  ✔ 7 нощувки със закуска  
  ✔ Водач от агенцията
  ✔ Застраховка “Помощ при пътуване“ с покритие 30000 евро

  Цената не включва:

  ✔ Обяди и вечери
  ✔ Допълнителни екскурзии
  ✔ Оскъпяване на застраховка "Помощ при пътуване" за лица над 64 г - 100% (24 лв).
  ✔ Разходи за подготовка на руска виза.

  Допълнителни услуги:

  ✔ Единично настаняване - 2120 лева.

Запитване:

 
 - Цената е валидна до изчерпване на контингентите по полетите и оферираните хотели. В този случай агенцията ще предложи алтернативни дати, хотел и/или цена
- Цената е валидна при записани минимум 20 човека
- Възможни са промени в датите и часовете на полетите, в рамките на 24 часа напред или назад.- Възможни са размествания в реда на провеждане на допълнителните екскурзии, с цел оптимизиране на програмата
- Допълнителните екскурзии се провеждат при минимум записани 15 човека. Цените им включват входни такси за забелжителностите
.- Цените на допълнителните екскурзии са формирани на база цени на входни билети за забележителности за 2020г. Възможни са корекции в началото на 2021 г.
- Депозит при резервация - 600 лв
- Доплащане – до 45 дни преди тръгване

Подобни предложения

Travel Holidays

При необходимост Травел Холидейс ООД си запазва правото да променя цените и условията на предложената оферта.

Травел Холидейс ООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни

Абонамент за промоции