Круизен пакет „ЮЖНИ КАРИБИ" през март 2022 | Търсим жена за комбинация!!!

4174  ЛВ
 Бриджтаун, Кастрис, Кингстаун, Порт ъф Спейн, Розо, Сейнт Джорджис, Скарбъро, София,
 Grandeur Of The Seas
 11 дни

Изтекла оферта!


Снимки


Програма

Ден 1:

05.03.2022: София-Барбадос 

Полет от София до Бриджтаун, Барбадос. Кацане в ранния следобед. Трансфер до хотел 4*. Настаняване и почивка след дългия полет. Свободно време за климатизиране. Нощувка.

Ден 2:

06.03.2022:  БАРБАДОС, качване на кораба 

Закуска. Свободно време за плажуване или допълнителна екскурзия с посещение на част от основните забележителности на острова - пещерата на Харисън, където ще се повозите на електрическо влакче между сталактити и подземни водопади, паркът Wechman Hall Gully, създаден в дъждовната гора и приютил голям брой тропически растения и диви маймуни. Можете да обядвате на плажа Копакабана Барбадос. Препоръчваме на почитателите на подводното царство да влязат в морето с лодка с прозрачно дъно, откъдето да наблюдават водните животни, да поплуват с гигантски костенурки и да разгледат от близо корабокруширал кораб. Около 17 ч ще ни вземат от хотела за трансфер до пристанището, сле което ще се настаните на борда на кораба. Отплаване в 22:00.

Ден 3:

07.03.2022: Скарбъро, ТОБАГО, 08:00-18:00 

За 200 години, господството над Тобаго се сменя 31 пъти. Затова, за защита на острова, през 18 век е построен фортът Крал Джордж. Възстановен и съхранен с много от оригиналните си оръдия, в никакъв случай не бива да бъде пропуснат. Към него има малък музей с интересни артефакти. От височината се разкрива прекрасна гледка над острова. Интерес представлява и градската ботаническа градина. Не далеч от Скарбъро се намират и най-добрите плажове на острова – Store Bay Beach, Nylon pool, Pigeon Point Beach.

Ден 4:

08.03.2022: Порт ъф Спейн(Port of Spain), ТРИНИДАД 08:00-18:00 ч 

Порт ъф Спейн е столицата на Тринидад. Недалеч от нея, можете да намерите отлични плажове - Maracas Bay, Las Cuevas, Blanchisseuse Bay. Градът е богат на история, култура и зашеметяващи гледки към заобикалящата красота. Желаещите могат да се включат в организирана от нас екскурзия (срещу доплащане) из острова. Тя ще започне по оживените улици, ще премине през Площада на независимостта, където изпъква сградата на Централната банка. Ще преминем край сградите на парламента, Върховния съд, Музея на естествената история и Кралският парк, с разнообразни екзотични растения и очарователни колониални имения. В Ботаническата градина, ще  разгледаме местни растителни видове. В края на обиколката, ще посетим предградието Сейнт Джеймс, откъдето при ясно време, се открива чудесна гледка към континента и хълмовете на Венецуела. Недалеч от столицата има отлични плажове - Maracas Bay, Las Cuevas, Blanchisseuse Bay, които предоставят отлични възможности за добиване на приятен загар под топлото карибско слънце.

Ден 5:

09.03.2022: Сейнт Джорджис, ГРЕНАДА 08:00-18:00 

Този мъничък остров се характеризира с пищна растителност, водопади с топла вода, както и причудливи скални образувания в морето. Тук може да се отдадете на мързеливо наслаждение на някой от най-добрите плажове на Карибите Grand Anse Beach, Morne Rouge Beach или Magazine Beach.

Ден 6:

10.03.2022: Кингстаун, СЕЙНТ ВИНСЕНТ И ГРЕНАДИНИ 08:00-18:00 

Островите Гренадини са заобиколени от коралови рифове, което ги прави много привлекателни за гмуркане. Тук препоръчваме да посетите красивите градини на Монреал заедно с най-голямото селище на острова, наречено долината Месопотамия, където ще видите фермери и местни жители, ангажирани с карибския провинциален начин на живот.

Ден 7:

11.03.2022: Розо, ДОМИНИКА, 08:00-18:00 

Доминика е наричана „Островът-природа на Карибите“, тъй като тук са запазени изключително редки животински и растителни видове. Един от тях е папагалът Сисеру, който е на знамето на страната. На острова има над 300 реки и много водопади. Най-известният от тях е Трафалгар, недалеч от столицата. Необикновено красивата природа на острова не е останала незабелязана и от Холивуд. Именно тук е сниман филма „Карибски пирати“ Можете да прекарате деня и на някой от недалечните прекрасни плажове.

Ден 8:

12.03.2022: Кастрийс, САНТА ЛУЧИЯ, 08:00-18:00 

Санта Лучия е прекрасна комбинация от лазурни плажове, тихи заливчета, тропични гори, голeми бананови и кокосови плантации. Тук се издигат двата вулкана близнаци -  “Големият питон” и “Малкият питон”, включени в списъка за световно наследство на ЮНЕСКО. Някои от най-привлекателните плажове на острова са на ваше разположение, недалеч от столицата - Anse Chastanet Beach and Reef, Vigie Beach, La Toc Beach.

Ден 9:

13.03.2022: Бриджтаун, Барбадос, напускане на кораба

В този ден, след 09:00 ч ще освободим каютите. Следва трансфер до хотел за последна вечер на Карибите. Свободно време. Нощувка.

Ден 10:

14.03.2022: Бриджтаун 

Закуска. Свободно време за последно сбогом с Карибите. Освобождаване на стаите. Полет от Барбадос за София в ранния следобед.

Ден 11:

15.03.2022 София 

Кацане в София.

Снимка Наименование Описание
Бриджтаун Бриджтаун е столица на Барбадос и най-големият град в държавата. Той е важен икономически, търговски и информационен център в Карибския басейн.
Градът има богата култура и история. Той е много добра комбинация между новото и старото, с исторически обекти и сгради, разположени сред модерни структури като многоетажни офиси, финансови институции и търговски центрове.
В този оживен град има почти винаги активност. Предлага се разнообразие от заведения и малки търговски обекти. Плавателни съдове като яхти, катамарани и риболовни лодки удобно акостират точно в сърцето на града. Посетителите също ще оценят изобилието от възможности за безмитно пазаруване, предлагани в Бриджтаун, както и местния чар, който градът носи.
Кастрис Кастрийс е столицата на островната държава Санта Лучия. Населението на града е 60 934 жители от преброяването през 1998 г. Разположен е на брега на Карибско море. Градът е основан от французите през 1650 г. Големите пожари през 1927 и 1948 година са разрушили голяма част от колониалната архитектура на столицата.Като всеки друг град от района и тук може да се гмуркате, возите на яхта и да направите обиколка из интересната природа. Не пропускайте да се насладите на местната кухня.
Кингстаун
Кингстаун, столицата на Сейнт Винсент и Гренадини и е главен пристанищен град за карибската островна верига. Градът разполага с поредица от оцелели сгради от 19-ти век, включително катедралата "Свети Георги", известна с красивите си витражи и романската катедрала "Успение Богородично". В района на пристанището посетителите могат да видят конструкции, изградени от плочки и червена тухла, които са били използвани като баласт на търговски кораби от Великобритания или да се отправят към Форт Шарлот със зашеметяваща гледка към града.
Порт ъф Спейн Порт ъф Спейн е столицата на Тринидад и Тобаго и е вторият по големина град в страната след Сан Фернандо и третият по големина община след Чагуанас и Сан Фернандо.
Градът служи предимно като търговски и административен център и е столица на острова от 1757 г. Той е и важен център за финансови услуги за Карибите и е дом на две от най-големите банки в региона.
Той е и дом на най-голямото контейнерно пристанище на острова и е един от няколкото корабни центъра на Карибите, изнасящ както селскостопански продукти, така и промишлени стоки.
Розо
Столицата на Доминика - Розо е заобиколена от Карибско море, река Розо и възвишението Морн Брус и е построена на мястото на древното индийско село Калинаго Сайри. Старата част на града представлява живописен масив от френска архитектура от 18-ти век и е достатъчно малка, за да бъде лесно изследвана пеша.
Най-старата част на града е около площада на Стария пазар, бившият първоначален пазар на роби. Площадът сега е оживен пазар на търговци на занаяти.
Недалече  на брега на реката е и Новият пазар, предлагащ пресни тропически плодове, зеленчуци и билки. Той е най-оживен в събота сутрин, но е отворен през целия ден и дори през нощта от петък до събота.
Морн Брус се намира точно над Ботаническата градина и предлага зашеметяваща панорамна гледка към целия град. Други атрактивни исторически забележителности са още хотел Fort Young, англиканската църква, президентския кабинет, библиотеката Карнеги, кенотафът и паметникът на робите на улица Виктория.
Сейнт Джорджис Сейнт Джорджис е столицата на Гренада. Градът е заобиколен от хълм на стар вулканен кратер и е на пристанище с форма на подкова. Това е популярна туристическа дестинация в Карибите.
Сейнт Джорджис е открит през 1650 год, когато е колонизиран от губернатора на Мартиника. 
Много популярен сред местните е карнавалът през август месец. Този фестивал празнува еманципацията на роби. Празненствата в неделя вечер продължават в ранните сутрешни часове в понеделник. В понеделник се провежда карнавален конкурс на сцената в Queen's Park, където се оценяват костюми. Във вторник Сейнт Джордж вибрира под звуците на лентите от калипсо, докато дефилират по улиците.
Скарбъро
Скарбъро е столицата на Тринидад и Тобаго. Разположен е в залива Рокли с изглед към пристанището. Скарбъро е стръмно разположен на долните склонове на хълм, а на върха на хълма е Форт Кинг Джордж (построен от британците в края на 1700 г.) - със затвор, казарми, офицерска бъркотия и много оръдия. Скарбъроу има няколко сгради, датиращи от началото на 19 век, включително Домът на събранието, красиво реставрирана грузинска сграда.
София София е столицата на Република България. Винаги е приятно да се завънеш у дома!
Категория Тип кабина Описание Цена
V Вътрешна кабина Двойна кабина без прозорец, площ около 13 кв.м 4174 лв
N Кабина с прозорец Кабина с прозорец или илюминатор, около 13 кв.м 4293 лв

Цената включва:

✔ самолетен билет с включени летищни такси и чекиран багаж 23 кг;
✔ трансфери летище - хотел - летище и  хотел - пристанище - хотел;
✔ 2 нощувки със закуска в хотел 4* в Барбадос;
 7 нощувки на борда на Grandeur Of The Seas с изхранване Пълен пансион;
✔ такса обслужване на борда на кораба в размер на 92 евро/човек
✔ водач придружител от България при минимум 10 записани
✔ застраховка "Асистанс" с покритие 10 000 евро

Цената не включва:

 разходи от личен характер;
 доплащане за застраховка "Помощ при пътуване" за лица над 64 години - 25 лв/човек
 застраховка "Отмяна на пътуване"
 допълнителни екскурзии на брега

Условия за резервация:

✔ Депозит 1 - 250 лв

✔ Депозит 2 до 03.12.2021 - 750лв

✔ Пълно плащане - до 18.01.2022

Условия за анулации:

 до 90 дни преди пътуването - 250 лв/човек

✔ 89-30 дни преди пътуването - 25% от стойността на круизния пакет

 29-0 дни преди пътуването - 100% от стойността на договораЗапитване:

* Цената е на човек при двойно настаняване!
* Цени за деца и 3/4-ти възрастен - на запитване!
Категория Тип кабина Описание Цена
V Вътрешна кабина Двойна кабина без прозорец, площ около 13 кв.м 4174 лв
N Кабина с прозорец Кабина с прозорец или илюминатор, около 13 кв.м 4293 лвПодобни предложения

Travel Holidays

При необходимост Травел Холидейс ООД си запазва правото да променя цените и условията на предложената оферта.

Травел Холидейс ООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни

Абонамент за промоции