Травел Холидейс

ПРЕПОРЪЧАНО ОТ НАС

КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА В ДОМИНИКАНА С ПОЛЕТ ОТ СОФИЯ
12 нощи в Доминиканска Република в ТОП хотели
с водач-придружител на групата от България и екскурзии на български език

ДАТА: 23 декември 2024г.


Виж повече

НОВА ГОДИНА В ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА 
9 нощи в Доминиканска Република в ТОП  хотели
с водач-придружител на групата от България и екскурзии на български език

Дата: 28 декември 2024

Виж повече

СОФИЯ - ФАРО - ЛАГУШ - плажа КАМИЛО - КАБО САО ВИСЕНТЕ - ТАВИРА - ОЛЯО - РИА ФОРМОЗА - ЛОУЛЕ - РИМСКАТА ВИЛА CERRO DA VILA - КУАРТЕЙРА - ЕСТОБАР - СИЛВЕШ - АЛКАНТАРИЛА - ПЕРА - АЛМАНСИЛ - ЕСТОЙ - природен резерват РИА ФОРМОЗА - ВИЛА РЕАЛ ДЕ САНТО АНТОНИО - АЯМОНТЕ - СЕВИЛЯ - СОФИЯ


Дата: 23 октомври 2024

Виж повече

София/Варна/Бургас – Истанбул – Карс - Ван – Диарбекир – Хасанкейф - Мардин – Шанлъурфа /Гьобеклитепе, връх Немрут, Хелфети - Газиантеп - Истанбул – София/Варна/Бургас

Дати: 06 и 22 октомври 2024 г.

Виж повече

ЕКСКУРЗИЯ ДО ЕДИНСТВЕНИЯ ПО ВИДА СИ МАНАСТИР СУМЕЛА И ДО ЦАРСТВОТО НА ДРЕВНИТЕ ХЕТИ

СОФИЯ/ВАРНА/БУРГАС - ИСТАНБУЛ – ИЗНИК – ЕСКИШЕХИР – СВЕТИЛИЩЕТО НА ЦАР МИДАС – АНКАРА – МУЗЕЯТ НА АНАТОЛИЙСКИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИИ - ХАТУША – ЧОРУМ – АМАСИЯ – САМСУН – ОРДУ – ТРАБЗОН – СОФИЯ/ВАРНА/БУРГАС

ДАТА: 3 септември2024

Виж повече

СОФИЯ – КОЧИН - АЛЕПИ –  МУНАР – МАДУРАЙ – ТРИЧИ - ТАНЖАВУР – АУРОВИЛ - ПОНДИЧЕРИ – МАХАБАЛИПУРАМ – КАНЧИПУРАМ - ЧЕНАЙ - СОФИЯ

Дата: 25 януари 2025г.

Виж повече

Потопете се в магията на Коледа с новата ни круизна програма -" В очакване на Коледа".Пътувайки на круизен кораб по река Рейн, ще посетим някои от най-красивите коледни базари в света. 


София - Франкфурт - Шпайер - Страсбург - Майнц - Франкфурт - София

Дата: 11 декември 2024

Виж повече

Една програма специално разработена за Травел Холидейс от Иван Пелтеков.


СОФИЯ - ПОРТО - ПОНТЕ ДЕ ЛИМА - БАРСЕЛОШ - БРАГА - АРКОШ ДЕ ВАЛДЕВЕШ - ВИАНА ДО КАЩЕЛО  - ВИГО - САНТЯГО ДЕ КОМПОСТЕЛА - КОСТА ДА МОРТЕ - МУРОС - нос ФИСТЕРА (ФИНИСТЕРЕ) - ФИСТЕРА - МУШИЯ - ПОНТЕВЕДРА - МАТОЗИНЬОШ - ПОРТО - СОФИЯ

Дата: 17 септември 2024

Виж повече

СОФИЯ/ВАРНА - АНТАЛИЯ - ПЕРГЕ  АСПЕНДОС - ТЕРМЕСОС - ОЛИМП - МИРА - о-в КЕКОВА - КАШ - ПАТАРА - КСАНТОС - ЛЕТОНА (ЛЕТОНИЯ) - ОЛЮДЕНИЗ - ПРИЗРАЧНИЯТ ГРАД - ТЛОС - АНТАЛИЯ - СОФИЯ/ВАРНА


Дата: 8 октомври 2024

Виж повече

Подготвили сме ви прекрасни полети и прекрасни хотели на най-предпочитаните плажове на брега на Андаманско море, на прекрасни цени! Програмата е обогатена и с посещение на Златния триъгълник, известен с красивите си гледки, история и култура.


Дата:12.11.2024г.

Виж повече

СОФИЯ - САО МИГЕЛ - ФЛОРЕШ - КОРВО - ФАЯЛ - ТЕРСЕЙРА - САО МИГЕЛ - ПОРТО - СОФИЯ


Дата: 1 - 12 септември 2024

Виж повече

СОФИЯ - МАДРИД - САНТО ДОМИНГО - ЛА РОМАНА - ПУНТА КАНА - САНТО ДОМИНГО - МАДРИД -  СОФИЯ


Дата: 29 ноември 2024

Виж повече

Eкскурзии

Круизи

Дестинации


Клиентите за нас

Благодаря на екипа за перфектната организация на всички мои пътувания през последните 11 години, за разбирането и търпението при осъществяването на престоя на дъщеря ми в най-отдалечените градове в Азия и Америка!
През май бях в Петербург-беше прекрасно:организацията,екскурзоводите с нас-Олга и Валери,разпределението на екскурзиите,хотела!Показаха ни най-хубавото!Благодаря и чакам екскурзия в Италия догодина.
През юни тази година пътувахме със съпруга ми до Петербург с Травел Холидейс и сме изключително доволни от добрата организация и провеждане на екскурзията. С удоволствие бихме пътували отново с вас !
Първият ми круиз беше с вас.Организацията беше много добра,а водачката на групата беше на ниво...Планирам есента да пътувам пак със вас!!!
Пътувахме с тази фирма до Дубай. Всичко беше страхотно и на ниво, а водачката ни Алекс е много приятна, организирана, отзивчива! Много лоялни са всички! Бихме Ви се доверили отново!
Пътувала съм два пъти с вас. Перфектно организирани круизи. Пак ще ви търся!
Пътувахме с тази фирма по Средиземноморието. Много сме доволни. Имахме и гид ,в лицето на Стефчето Михайлова,изключителен професионалист,невероятно компетентно момиче,високо образовано и интелигентно и винаги усмихнато. Отново ще пътуваме с вас. Успех!
Точен и лоялен екип.Отново ще Ви се доверя за следващата си дестинация.
Много коректна туристическа агенция.Отлична организация .Благодаря ви за невероятните преживявания.Бъдете здрави и все така позитивни.
Здравейте! Пишат ви Лидия и Иван Димитрови, които бяха на 5-дневната почивка в Париж през месец юли. Това беше един вълшебен подарък! Вашата организация на тази екскурзия беше много добра. Сърдечно ви благодарим за целия престой там. Приятно бяхме изненадани от всичко, изживяването през тези дни е неописуемо и незабравимо, а вашата намеса Рени не бе без значение! Още веднаж ви благодарим от сърце! С благодарност Лидия и Иван
Уважаеми Господа, Бих искал да изкажа благодарността си във връзка с пътуването до Република Доминикана за 06.03.-13.03.2018 год. в Пунта Кана. Организацията Ви беше перфектна по отношение на пътуването, настаняването и трансфера летище-хотел и обратно. Пунта Кана е една от онези екзотични дестинации, за които започваме да мечтаем в мразовитите зимни дни. Там е горещо не само времето. Гореща е и атмосферата. Всеки отдал се на магията на Пунта Кана, остава в нейн плен завинаги. Прекарах незабравима седемдневна почивка благодарение на Вас. Още усещам аромата на кафето, вкусната храна, усмихнатите хора, вариететните програми, танците. Белите тропически плажове, осеяни с многобройни зелени палми, се къпят във водите на Карибския басейн и на Атлантическия океан. Пунта Кана наистина сбъдна мечтите ми. Поздравявам Ви за организираната, ефективна работата и добронамереността. Благодаря отново на Вас и Вашите колеги! БЛАГОДАРЯ ВИ !!!
Здравейте! Искаме да ви благодарим за всичко-отзивчивост,организация,професионализъм. Благодарим за изненадата за младоженци във Варадеро. Благодарим за екскурзовода-Венета-добронамерена,мила,професионалист и приятел. Поздравете я отново специално. Благодарим за чудесните преживявания и спомени,благодарение на Вас. До нови приключения. Успех. Поздрави. Люба и Вальо
Първо искам да ви благодаря от свое име за прекрасното сътрудничество и цялата организация по пътуването, в което се включиха наши клиенти. За мен беше удоволствие да работим заедно, за да могат туристите ни да останат доволни и знам, че това няма да са последните записани хора от наша страна. На второ място, искам да ви изкажа благодарности от името на всичките шестима човека, които имаха честта да се включат във вашия круиз. Не на последно място, изказвам специални благодарности от Г-жа Гайдарова, Управител на ..............., към цялостната организация по програмата и най-вече към прекрасния водач и организатор - Катя Горанова.
Благодаря на Вашата агенция за невероятното преживяване! Благодаря на Александра,нашият водач, който беше на круизния пакет "Арабски романс". Тя направи нашето пътуване приятно и вълнуващо.
За втора поредна година пътуваме на круизи, организирани от Вашата фирма заради професионализма и коректността Ви. Форсмажорни обстоятелства не ни позволиха да се насладим на цялата програма на круиза „Раят на земята 2“. Наложиха се и доста промени за престоя ни в Мавриций след круиза. През цялото време крехката ни водачка полагаше усилия да информира и успокои всеки един от българската група.Помощтта и , особено за хората незнаещи езици, беше безценна. Искаме да изкажем нашата благодарност към Мирела за нейната всеотдайност и съпричастност. Служители като нея защитават и утвърждават реномето на фирмата и неминуемо ще доведат и нови клиенти /ние старите оставаме със сигурност!/. Желаем на целия екип много здраве, щастие, успехи и благоденствие! А на себе си пожелаваме нови вълнуващи пътешествия, организирани от Травел Холидейс!
Това беше първият ми круиз... Организацията която направихте за рожденният ми ден ме изненада и трогна много.Пожелавам на целият екип много успехи и много доволни клиенти като мен!!!Още веднъж БЛАГОДАРЯ!!! Поздрави...
Бих искала да изкажа моята и на моите приятелки голяма благодарност на Вашата колежка Стефи за прекрасното отношение и добрата организация по време на круиза в Средиземно море с COSTA DIADEMA. Ние сме много доволни! През цялото време Стефи се грижеше за всички, информираше ни за всяко мероприятие навреме и беше много мила и внимателна. Пожелаваме на Стефи да е жива и здрава и все такава мила и приятна като един изключителен екскурзовод.
Преди ден приключи круизът ни, който вашята фирма организира – Малдиви - Шри Ланка – Индия. Искаме да изразим нашето огромно задоволство от цялата организация! За това имаше незаменима роля и вашата водачка – Петя Петрова. Благодарим й още веднаж чрез вас за професионализма по вереме на водачеството й в интересните места , които посетихме и търпението, с което тя се отнасяше постоянно с всеки от гостите на екскурзията! Желаем на фирмата ви успехи! Чакаме нови среши с вас или вашите сътрудници в скоро време! С уважение!
Благодарим Ви от сърце за организацията на прекрасния круиз "Арабски романс ". Вие се занимавахте с нашите документи и всички въпроси ,... които ни вълнуваха, защото ние за първи тръгнахме на такова приключение.Програмата беше наситена с много екскурзии, а чрез водачката ни /г-жа Стефка Михайлова / и екскурзоводката Пепа / с техните разкошни беседи / добихме представа за бита и културата в Емирствата . Пожелавам на всички да пътуват чрез вашата фирма до различни дестинации ! Още веднъж - БЛАГОДАРИМ !!
Изказвам хиляди благодарности на СТЕФКА,която беше водач на групата На круиза от 3.3.2017г. до ОАЕ. За това,че отлично си вършеше работата си. Благодарим ти от сърце Стефче!!! До нови срещи!
Аз и моите приятели, а именно: Мария Томова и Камен Петков, пътувахме чрез вашата фирма на КРУИЗ по програмата- ЕВРОПЕЙСКИ НЮАНСИ 2, считано от 08.09.2018 г. Искам от свое и от тяхно име да изкажа нашата благодарност и удовлетвореност от това пътешествие! Възхити ни перфектната ви предварителна информация и цялостната организация на програмата. Останахме много доволни и се надяваме, че отново ще ползваме вашите услуги. Желаем ви да продължавате да работите така и да постигате все повече успехи в дейността! Благодарим и на служителите във фирмата за цялостното съдействие и обслужване!
Искам най-сърдечно да благодаря за прекрасната круйзна екскурзия през м.09.по Средиземно море до Португалия и Мароко! Благодаря на круйзната водачка Венета за отношението и професионализма към участниците в екскурзията .Едно Голямо Благодаря Вени! Със сигурност ще се видим отново със Вас! това е само началото!!!!
Скоро посетих Дубай с Travel Holidays и съм безкрайно доволен от изживяването. Всичко беше перфектно организирано,а водача на групата Рени Иванова беше отличен гид която умело водеше групата през цялото пътуване. Благодаря за перфектната екскурзия, надявам се скоро пак да пътувам до някоя красива дестинация с вас ;)
Уважаеми  Дами и Господа,
Имахме удоволствието да бъдем на круиз  Европейски нюанси ! Искаме да изкажем нашата голяма благодарност към ръководителката на групата г-жа Катя Горанова. Възхитени сме от нейните постоянни грижи, огромно търпение и отговорност към всеки един от нас.Във всеки един момент, тя беше на разположение на всеки, който имаше нужда от помощ или съвет! Благодарности и за добрата организация на екскурзиите! На  Катя от сърце желаем много здраве, радост и благополучие в семейството и работата!! На Вас като Фирма желаем успехи и повече такива всеотдайни служители!
Здравейте,         
От сърце  благодарим  за  добрата организация и чудесните екскурзии в круиз "Европейски нюанси" от 12.09  до 23.09.2019г.Всички екскурзоводи бяха много  добре информирани, чудесни  разказвачи и  увлекателно представяха  фактите  за  посетените  забележителноски. Персонално изказваме  благодарност на екскурзовод Катя Горанова  за чудесното и внимателно отношение, проявените грижи  и търпение. Благодарим  специално  за разходката в Бергамо , както и за оказаната  помощ при всички  обстоятелства по  време  на пътуването с кораба и на  сушата. Условията  на кораба също  бяха  много  добри.                              
С  благодарност !
Здравейте ,
Във връзка с моето пътуване по маршрут Круиз САЩ и КАНАДА двете лица на един континент 26.09.2019- 15.10.2019 искам да изкажа специални благодарности на целия екип за хубавата програма, прекрасното пътуване заредено с много емоции, много впечатления  и знания за страните и местата , които посетихме.
Също така специални поздравления и благодарности на Петя, за професионалното и отношение, отлично представяне и добра организация, защото дори и най-хубавата програма не може да се реализира успешно без добър водач и организатор. Адмирации Петя!

Пожелавам на всички много здраве и до нови срещи!
Преди две седмици се върнахме от круиза от Европа до Кариби. Благодарим за перфектната организация. За нас това ще остане едно незабравимо, неповторимо пътешествие и приключение. Специални благодарности и към Александра, чаровна, сладкодумна, усмихната, търпелива със всичко и всеки.
Надяваме се през новата 2020г.отново да си организираме още едно пътешествие с Вас, защото разбрахме, че сте професионалисти в това.
Весели празници и благодарности на всички Вас!
Поздрави!
Здравейте,
Искам да изкажа моята благодарност на Вас, а чрез Вас и на цялата фирма за прекрасното изживяване което ни организирахте. По мое скромно мнение организацията на пътуването, екскурзиите, условията на кораба, бяха на много високо ниво. Придружаващата ни Ваша служителка Велислава е изключителен професионалист, отговорна, точна, готова да отговори на капризите на всеки един от групата.
Още веднъж приемете моята благодарност с пожелание Травел Холидейс да първи напред и нагоре, и повече хора да се възползват от Вашите услуги.
Поздрави!

Здравейте,

Пиша ви за да изкажа благодарност за чудесния круиз през вашата компания и едно голямо благодаря на Велислава Симеонова, която беше водач на групата „Карибски круиз“ 2020г. Много лъчезарен, всеотдаен и отговорен водач, винаги добронамерена и усмихната. Изкарахме една прекрасна почивка, благодарение на Вили, на нейната самоотверженост и компетентност.

Здравейте,благодаря за хубавата екскурзия до Игуасу и най вече прекрасния екскурзовод Мишо.
Здравейте.
Заедно със съпруга ми искаме да ви благодарим за прекрасната екскурзия,която бяхте организирали /круиза до Латинска Америка/,неслучайно отново се доверяваме на вас.Но този път бяхме приятно изненадани от водача Мишо,той е най добрия,с който сме пътували досега с вас.Интелигентен,много начетен ,местните екскурзоводи бяха излишни,много повече информация ни предостави Мишо,най интересното и важното,което трябва да знаем.С две думи той направи нашата екскурзия спокойна и изпълнена с много емоции.Ще се радваме отново да бъде с нас в бъдещите ни пътешествия.
Пожелаваме на вашия екип да продължавате да сте все така коректни и да ни радвате с хубави и екзотични екскурзии.
Поздрави!
Здравей Анета,
Благодарим за чудесната почивка на Малдиви, за перфектната организация и съдействие по време на цялото пътуване.
С благодарности 
Емилия и Марио Гачеви
Честит имен ден!
Скъпи дами и господа,

Искам да изразя благодарността си към цялата агенция "Травел Холидейс", за това, 
- че успях да осъществя първото си круизно пътешествие до '7 Южни Карибски острова";
-  да се насладя на всичко, с участието и всеотдайната работа на Антония и Велислава, които бяха непрекъснато до нас, толерантни, съпричастни, усмихнати и спокойни.

Надявам се, в бъдеще отново да да съм част от Вашите екзотични и невероятно предизвикателни екскурзии!

С пожелания за весели Коледни и Новогодишни празници,

инж.Boyanka Aleksandrova
Честита Коледа! 
Пожелавам на Вас,  на целия ви колектив и на семействата ви здраве, щастие и успешна 2021 година! Искам да изкажа моите най-сърдечни благодарности  за прекрасния празник , който ми подарихте по случай  Юбилейния  ми рожден ден! От все сърце благодаря в частност на Лори за организацията , за успешното сплотяване на групата и за това, че направи  пътешествието ни незабравимо!
Ще се радвам да се срещнем отново на  някое друго прекрасно място от света!
До нови срещи!
Благодаря ви от сърце Travel Holidays за перфектно организирания круиз "Панамски канал и Кариби". Незабравимо приключение! Благодаря на прекрасните Велислава и Силвия - вдъхновяващи момичета, които с компетентност и сърдечност направиха почивката ни спокойна и щастлива.
Благодаря за приятната изненада за празника на моя съпруг! Беше вълшебно изживяване...за цялата група.
Бъдете здрави!
До нови срещи!
Благодарим ви Travel Holidays -за перфектната и супер успешна почивка,която организирахте и от която останахме изключително доволни!
Круиза"Панамски канал и Кариби" беше една изключителна вълшебна и красива реална приказка в която ние бяхме главни герои и участници!
Благодарим най-сърдечно на сътрудниците ви Velislava Simeonova  и Силвия Дончева ,които бяха супер професионални гидове и ни подсигуриха спокойствие и сигурност през дългото пътуване и много настроение и близост!
Завърнахме се щастливи и с прекрасни впечатления!
Ще продължаваме да сбъдваме мечтите си за пътуване с вас Travel Holidays!
Искам да Ви благодаря за чудесното пътуване.
Местата,които посетихме бяха прекрасни, коръбът Лирика уникален,точността беше във всичко.
За нашия водач Георги мога да кажа - без никаква забележка - отзивчив,винаги на точното място, решава проблемите с лекота.
 Желая Ви успешна работа !

Благодарим за перфектната организация на круиза "Европейски нюанси", който дълго ще ни топли с приятни спомени и незабравими мигове! Благодарим за руско-говорящите екскурзоводки, които се раздадоха изцяло,за да ни покажат и разкажат максимума за краткото време,което имаха...Но нищо нямаше да е същото без Антония Първанова-търпение, грижа,човеколюбие, сърдечност,отдаденост, организационни качества,професионализъм...психолог...и даже учител на нас-възрастните,показвайки ни как се действа и в по-трудна и непредвидена ситуация.

Мила Тони, ти сякаш си от друга планета!Мила и очарователна, успявайки с добра дума и огромно търпение да обединиш 38 човека и да ги направиш "българска група"...Благодарим ти от сърце!Нека са безпроблемни следващите ти пътувания!Пропътувай и изживей мечтите си, а ние ще си пожелаем отново да имаме шанс да сме някъде с теб...Дано...дано...:)

Travel Holidays

При необходимост Травел Холидейс ООД си запазва правото да променя цените и условията на предложената оферта.

Травел Холидейс ООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни

Абонамент за промоции