Круизен пакет НОВА ГОДИНА В ЦЕНТРАЛНА АМЕРИКА | НОВА ГРУПА | ЖЕНА ЗА КОМБИНАЦИЯ

7520 7320  ЛВ
 Маями, Роатан, Козумел, Коста Мая, Харвест Кий,
 Norwegian Bliss
 11 дни

Посрещнете Нова година на борда на круизен кораб Norwegian Bliss с нашето ново предложение. Отплаването от Маями и карибският завършек на програмата са чудесен начин да прекарате този празничен период.

НОВА ГРУПА!

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.05.2024

ТЪРСИМ ЖЕНА ЗА КОМБИНАЦИЯ

Дата: 26.12.2024 г.

Маршрут: София - Маями, САЩ - о. Роатан, Хондурас - Харвест Кий, Белиз - Коста Мая, Мексико - Козумел, Мекскико - Маями, САЩ - София

Акценти на програмата:
✔ Самолетни билети София - Маями - София с включени летищни такси и чекиран багаж
✔ 2 нощувки със закуска в хотел Breakwater South Beach 4* или подобен
✔ 7 нощувки на борда на Norwegian Bliss с изхранване "Пълен пансион"
✔ Включена екскурзия до Национален парк Евърглейдс
✔ Застраховка :Асистанс" с покритие 10 000 EUR
✔ Представител на туроператора по време на пътуването

За това пътуване се изисква виза за САЩ!


Снимки

Програма

Ден 1:

26.12.2024 г. София - Маями
Полет София-Маями, кацане в 20:15ч.. Следва трансфер до хотел Breakwater South Beach, разположен на прочутия Ocean Drive. Настаняване и нощувка.

Ден 2:

27.12.2024 г. Маями, САЩ
Закуска. Обзорна екскурзия на Маями (срещу доплащане). Нощувка.

Ден 3:

28.12.2024 г. Маями, отплаване в 17:30ч.
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до пристанището и настаняване на борда на кораба. Отплаване в 17:30 ч.

Ден 4:

29.12.2024 г. плаване
Свободен ден за отдих и опознаване на кораба.

Ден 5:

30.12.2024 г. о-в Роатан, Хондурас 10:00 ч. – 18:00 ч.
Роатан е дестинация, която е все още малко позната, изолирана в залив с прекрасна природа и кристално чиста вода. До момента е сравнително рядко посещавана от туристи и може да се каже, че се смята за едно спокойно тропическо кътче, заобиколено от лазурното синьо Карибско море. В днешния ден ще имате възможност да посетите (екскурзия срещу доплащане) семейна ферма за игуани, където освен тях ще видите множество морски животни, населяващи местната защитена зона. В екскурзията се предвижда и посещение на парк за маймуни и ленивци, където ще имате възможност да прегърнете или подържите в ръцете си някое от животните. Разбира се, няма как да напуснете острова, преди да  посетите някой от неговите плажове с бял пясък и ослепително синя вода.

Ден 6:

31.12.2024 г. Харвест Кий, Белиз 08:00 ч. – 17:00 ч.
Харвест Кий е частен остров, собственост на круизната компания Norwegian Cruise Line. Той е част от територията на Белиз – страна, намираща се буквално в джунглата и където има по нещо за всеки – интересна кухня, любопитна култура и не на последно място красива природа. Харвест Кий е едно кътче от Рая, подходящо за шнорхелинг и гмуркане. Разположените наоколо плажове са не много големи, но да прекараш известно време на един от тях, е спомен за цял живот. Туристите, посещаващи този плаващ оазис, могат да опитат местни ястия и напитки в крайбрежните заведения за хранене. Също така могат да се разходят във ферма за пеперуди, природонаучен център или да се впуснат в пистите на зиплайна (скоростен въжен тролей).

Ден 7:

01.01.2025 г. Коста Мая, Мексико 08:00 ч. – 17:00 ч.
Небесносиньо море, златни плажове в живописни заливи, плетеница от канали край брега, а междувременно в прегръдката на джунглата се крият тайнствени каменни храмове и пирамиди, напомнящи за великата цивилизацията на маите. Това не е началото на магична приказка, а кратко описание на Коста Мая. Отправете се към руините Чакчобен или пък към лагуната Бакалар, наричана още Лагуната на седемте цвята. Местните жители твърдят, че при хубаво време могат да се различат седем различни нюанса на синьото.

Ден 8:

02.01.2025 г. Козумел, Мексико 08:00 ч. – 18:00 ч.
Остров Козумел (Косумел) или островът на лястовицата, както се превежда името на езика на древните маи, се намира много близо до полуостров Юкатан в Мексико. Козумел се намира до оживената дестинация Канкун, Мексико. Там се намира петата по големина подводна пещера, която била открита през 1990г. Това доказва, че в мрачните дълбини на морето винаги има нещо ново, което може да бъде открито. Най-големият град на острова се нарича Сан Мигел де Косумел. Намира се на 20 километра от континента и е с размери 48 на 16 километра. Островът е равнинен, като най-високата точка е 15 метра над морското равнище. В днешния ден можете да участвате в обзорна обиколка на целия остров (срещу доплащане), по време на която ще научите интересни факти относно бита на местните хора, техните традиции и история, но и ще се насладите на много „бял пясък“ и смайващи гледки.

Ден 9:

03.01.2025 г. плаване
Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба.

Ден 10:

04.01.2025г. Маями, освобождаване на кораба след 07:00ч.
Закуска. Освобождаване на кораба и екскурзия до парка Евърглейдс (включена в цената). Националният парк Евърглейдс е защитено пресноводно мочурище с площ 6 милиона декара и третият по големина национален парк в САЩ след „Долината на смъртта“ и „Йелоустоун“. Наполовина земя и наполовина вода, „Евърглейдс“ е сложна и крекха екосистема, в която са намерили своя дом хиляди застрашени животни, птици и растителни видове като морски крави, ибиси, бели чапли, орли рибари, белоглави орли, алигатори, костенурки, повече от четирийсет вида местни змии. Тук земята е пълна със заплетени мангрови храсталаци, кръстосани от плитки канали. След края на екскурзията ще се отправим към летището за полет до София в 21:55 ч.

Ден 11:

05.01.2025 г. Кацане в София


Снимка Наименование Описание
Маями От безкрайните плажове с палми и VIP резиденциите до малката Хавана, където отвсякъде се усеща латино духът. Маями е парти центърът на САЩ. Навсякъде и по всяко време в града има голямо музикално събитие. Повечетохора свързват този град с Оушън Драйв и Саут Бийч, вероятно заради, които тук е произведен и първият слънцезащитен крем в света през 1944. Саут Бийч е наречен Американската Ривиер. Той предлага еклектична комбинация от хотели от световна класа и е кулинарен център, предлагащ всичко от изискана кухня до непретенциозна улична храна.В Маями може да посетите Miami Seacquarium и The Parrot Jungle.
Роатан
Роатан е все още е малко позната дестинация, изолирана в залив с прекрасна природа и кристално чиста вода. До момента е сравнително рядко посещавана от туристи и може да се каже, че се смята за едно некомерсиално тропическо кътче от Рая, заобиколено от лазурното синьо Карибско море.
Дължината на острова е около 60 километра, а градът с най-голямо население е Коксен Хоул. Риболовът и туризмът са главното препитание за местните, които наброяват около 25 000 души. С тях можете да се разберете и на английски, и на испански, но като цяло ви препоръчваме да се отдадете на максимална почивка и уединение.
Роатан изкушава с дълга плажна ивица със ситен бял пясък, палми и кристално чиста вода, която дава първокласни възможности за гмуркане и шнорхелинг. А ако сте любители на излежаването, никой няма да ви спре да се радвате на любимото си занимание на идиличните плажове.
Козумел Косумел е остров в Карибско море в близост на източния бряг на Мексико, полуостров Юкатан. Той е известен курорт, най-вече заради подводното гмуркане. Най-големият град на острова се нарича Сан Мигел де Косумел. На езика на маите Козумел означава „остров на лястовиците“. Задължителна спирка за почти всички круизни компании.
Коста Мая Небесносиньо море, златни плажове в живописни заливи, плетеница от канали край брега, а междувремнно в прегръдката на джунглата се крият тайнствени каменни храмове и пирамиди, напомнящи за великата цивилизацията на маите. Отправете се към руините Чакчобен или пък към лагуната Бакалар, наричана още Лагуната на седемте цвята. Местните жители твърдят, че при хубаво време могат да се различат седем различни нюанса на синьото.
Харвест Кий Харвест Кий е частен остров, собственост на круизната компания Norwegian Cruise Line. Той е част от територията на Белиз. Това кътче от Рая е заобиколено от малки, но много красиви плажове и освен това е място, подходящо за шнорхелинг и гмуркане.
Категория Тип кабина Описание Цена
IB Вътрешна каюта, двойна
Описание: размер на каютата около 12.5 кв.м.
7520 7320 лв
OА-на запитване! Кабина с голям прозорец Кабина с голям правоъгълен прозорец, на палуби 9-13. 8040 7840 лв
BB Каюта с балкон, двойна Каюта с балкон на палуба 11 - 15 8320 8120 лв

Цената включва:

✔ Самолетен билет за полети София – Маями – София с включени летищни такси и 1 бр. чекиран багаж
✔ Всички трансфери по програмата
✔ 2 нощувки в хотел Breakwater South Beach 4* или подобен преди круиза
✔ Екскурзия до Национален парк Евърглейдс
✔ 7 нощувки в избраният от вас тип каюта на борда на Norwegian Bliss
✔ Изхранване тип „пълен пансион“ на борда на кораба в основния ресторант (закуска, обяд, вечеря и междинни хранения на бюфет с включени безалкохолни напитки по време на храненията)
✔ Участие в мероприятията на борда: игри, състезания, караоке, тематични вечери, музикалните и театрални представления в театъра, танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза;
✔ Ползване на всички съоръжения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, джакузи, библиотека, дискотека.
✔ Застраховка "Помощ при пътуване" с покритие 10 000 евро
✔ Водач от агенцията през цялото пътуване

Цената не включва:

✔ Консулска такса за издаване на виза за САЩ - 185 USD (международните паспорти трябва да са с валидност минимум 6 месеца след датата на връщане)
✔ Такса обслужване на кораба - 20 USD/човек/ден
✔ Съдействие за онлайн попълване на визова анкета - 120 лв/човек(по желание)
✔ Всички допълнителни екскурзии по маршрута (включена е единствено екскурзия в националния парк Everglades)
✔ SPA процедурите, фризьорския салон; фотографски услуги; медицински услуги; пране и гладене; казиното; румсървиз
✔ Храната в специализираните ресторанти
✔ Ползването на сателитен телефон и интернет
✔ Алкохолни напитки

Условия за резервация:

 Депозит 1: 1000 лв/човек при записване
✔ Депозит 2: 1000 лв/човек до 26.08.2024
 Доплащане – до 25.10.2024 г
В случай, че пътуващите нямат готова виза за САЩ, е необходимо веднага след потвърждение за резервация, да предприемат действия за кандидатстване. 
Ако получат отказ, заплатеният депозит от 1000 лв/човек не се губи, а остава във вид на ваучер за бъдещо пътуване с "Травел Холидейс" ООД.


Неустойки при анулация:
 До 26.08.2024 г. - 1000 лв./човек
 27.08 - 25.10 - 30% от стойността на круизния пакет
 26.10. - 26.11 - 50% от стойността на круизния пакет
 след 26.11.2024 г. - 100% от стойността на круизния пакет

Запитване:

* Цената е на човек при двойно настаняване!
* Цени за деца и 3/4-ти възрастен - на запитване!
Категория Тип кабина Описание Цена
IB Вътрешна каюта, двойна
Описание: размер на каютата около 12.5 кв.м.
7520 7320 лв
OА-на запитване! Кабина с голям прозорец Кабина с голям правоъгълен прозорец, на палуби 9-13. 8040 7840 лв
BB Каюта с балкон, двойна Каюта с балкон на палуба 11 - 15 8320 8120 лв


Подобни предложения

Travel Holidays

При необходимост Травел Холидейс ООД си запазва правото да променя цените и условията на предложената оферта.

Травел Холидейс ООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни

Абонамент за промоции