Круиз ОТ СИНГАПУР ДО ИНДИЯ СЪС ЗЛАТНИЯ ТРИЪГЪЛНИК | НЯМА МЕСТА

6750  ЛВ
 Агра, Делхи, Коломбо, Мумбай, Пенанг, Пукет, Сингапур,
 Celebrity Millennium
 18 дни

След дълга пауза, отново предлагаме круизно пътуване до Индия, с добавена 3-дневна програма в Златния триъгълник. Един нов маршрут, включващ модерни азиатски мегаполиси и забележителна природа, съчетана с културата и историята на Изтока.

СИНГАПУР - МАЛАЙЗИЯ - ТАЙЛАНД - ШРИ ЛАНКА - ИНДИЯ (Кочи, Мумбай, Делхи, Агра)


Дата: 27.11 - 14.12.2023


ПОТВЪРДЕНА ГРУПА С ВОДАЧ

БЕЗ ИЗИСКВАНИЯ ЗА ВАКСИНАЦИЯ И ТЕСТОВЕ ЗА КОВИД-19

Акценти на програмата:
✔ Включени самолетни билети с чекиран багаж 20 кг
✔ 1 нощувка в 4-звезден хотел в Сингапур преди круиза
✔ Включена обзорна екскурзия на Сингапур
✔ 12 нощи на борда на Celebrity Millennium с изхранване пълен пансион
✔ 2 нощувки 4-звезден хотел в Делхи
✔ 1 нощувка в 4-звезден хотел в Агра
✔ Включена пълна екскурзионна програма в Златния триъгълник
✔ Водач от агенцията


Снимки

Програма

Ден 1:

27.11.2023 София- Сингапур 

Полет София-Сингапур с прекачване.

Ден 2:

28.11.2023 Сингапур 

Сутрешно кацане в Сингапур. Начало на обзорна екскурзия. Сингапур е един модерен мегаполис, съчетал множество култури и архитектурни стилове. Ултрамодерни небостъргачи и търговски центрове съжителстват с малки традиционни кварталчета. Усеща се влиянието на китайска, малайзийска и индийска култура. Всичко това е заобиколено от буйна зелена растителност. Не напразно градът е считан за най-зеленият и чист мегаполис в Азия. Ще се отправим към колониалния център на Сингапур и най-значимите му старинни сгради – Върховния съд, катедралата Св.Андрей, старинния хотел Рафълс. Ще продължим към символа на града – Мерлион, митическо същество с глава на лъв и тяло на риба. Минавайки през центъра на града, ще видим архитектурни шедьоври от края на 20 и началото на 21 век: театралния комплекс Еспланда, небостъргачите Рафълс Плейс. Ще посетим китайския квартал с будисткия му храм, старинни къщи-магазини и ултрасъвременни офиси, чайни и сувенирни магазини. Трансфер до хотел. Настаняване. Вечерта можете да наблюдавате светлинното и музикално шоу в Gardens By The Bay. То е безплатно и се провежда всеки ден между 19:45 и 20:45. Нощувка.

Ден 3:

29.11.2023  Сингапур, отплаване в 20:00 ч. 

Закуска. Свободно време за разходка из града. Възможност за посещение на прочутия хотел „Марина Бей Сандс“ и изкачване на обзорната площадка на 57-мия етаж на кула 3. Връщане в нашия хотел и освобождаване на стаите. Трансфер до пристанище. Настаняване на борда на кораба. Отплаваме в 20:00.

Ден 4:

30.11.2023 плаване 

Свободен ден за релакс и забавления на борда на кораба.

Ден 5:

01.12.2023 о. Пенанг, Малайзия 08:00-18:00 ч 

Островът е наричан още „Перлата на Малайзия“. Предлагаме ви екскурзия(срещу доплащане), по време на която ще посетим Джорджтаун- част от световното културно наследство и известен с графитите по сградите си.  Няма да пропуснем да ви покажем и най-голямата ферма за пеперуди в Азия – райско място, където стотици пеперуди кръжат около Вас. Ще ви заведем в местна фабрика за батик и на разходка в ботаническата градина, където ще видите маймуни, дъждовно дърво и палмата, дала името на острова.

Ден 6:

02.12.2023 о.Пукет, Тайланд 07:00-19:00 ч 

Днес ви предлагаме(срещу доплащане) разходка с катер до няколко острова навътре в Андаманско море. Първата спирка е световноизвестният о-в Джеймс Бонд, където е сниман филма „Мъжът със златния пистолет“. По време на пътуването ще се насладите на красотата на известните скали на залива Пханг Нга. С кану ще преплувате по лагуната и тъмните пещери и ще направите шнорхелинг над огромни корали. На връщане, ще спрете за кратко на малкия остров Ранг, за плажуване.

Ден 7:

03.12.2023 плаване 

Свободен ден за релакс и забавления на борда на кораба.

Ден 8:

04.12.2023 плаване 

Свободен ден за релакс и забавления на борда на кораба.

Ден 9:

05.12.2023 Хамбантота, Шри Ланка 08:00-19:00 ч 

При първата ни спирка в Шри Ланка ви предлагаме(срещу доплащане) сафари в национален парк. Ще имате възможност да видите от близо и в естествената им среда някои от най-екзотичните азиатски животни – слонове, леопарди, голямо разнообразие от птици. Заедно с изумителните гледки от местната природа, това е едно изживяване, което не бива да пропускате.

Ден 10:

06.12.2023 Коломбо, Шри Ланка 06:00-17:00 ч 

За днес сме подготвили обзорна обиколка на столицата на Шри Ланка(срещу доплащане) . Те ще започне от старата част на Коломбо и район Петах. Ще видим стария пазар и колониални сгради - сградата Пощата и Червената джамия. Ще продължим обиколката си до новата част на град Коломбо, където ще видим сградата на кметството, която прилича на "Белия дом". Ще видите и най-големия парк в Коломбо - Viharamaha Devi. Кръстен е на кралица Вихара Махадеви, майката на крал Дутугемуну. Тук се извисява огромна статуя на Буда, както и серия от водни фонтани. Продължаваме покрай площад "Независимост", международната конферентна зала "Бандаранайке Мемориъл",която е подарък от китайското правителство на г-жа Сиримаво Бандаранайке - първата жена в света на длъжност министър-председател. Ще се насладим на местните аромати и подправки. Ще посетим спокойния храм Seemamalka на езерото Бейра. Той е проектиран от известния архитект Джефри Бауа.

Ден 11:

07.12.2023  Кочи, Индия, акостира 14:00 ч 

Предлагаме ви обзорна екскурзия в Кочи срещу доплащане.  „Перлата на Арабско море“ има едно от най-добрите естествени пристанища в света. В продължение на 600 години то е било ключово за търговията с подправки и е приемало търговски кораби от цял свят. Резултатът е една комбинация от култури. Същото разнообразие цари и по уличните пазари и заведения. Ще видим църквата Св.Франциск, в която през 1503 г първоначално е погребан Вашку Да Гама. Няма да пропуснем и 400-годишната синагога Парадеси.

Ден 12:

08.12.2023  Кочи, Индия, отплава в 17:00 ч 

През втория ни ден в Южна Индия сме организирали полудневна разходка с традиционна лодка във водите на реката Алапуза и нейните канали край Кочи. Ще се насладим на буйната растителност, типична за тази част от Индия. Ще посетим местно селище, където ще вкусим от местната храна и ще се запознаем с живота на местните хора.

Ден 13:

09.12.2023 плаване 

Свободен ден за релакс и забавления на борда на кораба.

Ден 14:

10.12.2023 Мумбай(Бомбай), Индия, акостира в 06:30 ч 

Добре дошли в града на Bollywood. Предлагаме обзорна екскурзия на Мумбай(срещу доплащане), която ще ви потопи в атмосферата на този забързан и космополитен град. Ще ви покажем типичните за града колониални сгради като музея на Принца на Уелс, гарата Victoria Terminus и часовниковата кула Rajabai. Ще ви запознаем с невероятната личност на Махтма Ганди в Mani Bhavan, а след това ще преминем по крайбрежната алея Marine Drive. Подгответе се за много впечатления и заредете фотоапаратите.

Ден 15:

11.12.2023 Мумбай, Индия, напускане на кораба 

Днес след закуска освобождаваме каютите и се отправяме към летището в Мумбай за полет до Делхи. След кацане, имаме трансфер до Агра(около 4 ч), където ще пренощуваме в 4-звезден хотел.

Ден 16:

12.12.2023 Агра, Индия 

В днешния ден ще посетим Тадж Махал - една от най-разпознаваемите и вълнуващи забележителности в света. Дворецът е построен от Шах Джахан, за да съхрани тялото на любимата му съпруга Мумтаз Махал, която починала при раждането на 14-тото си дете, през 1631 г. Изграждането на Тадж Махал започва около 1632 г. и е завършено около 1653 г., от хиляди строители и занаятчии. Тадж Махал е най-добрият пример за мугалския архитектурен стил, който съчетава елементи от персийски, турски и индийски архитектурни стилове. През 1983 г. Тадж Махал е включен в списъка на ЮНЕСКО на световното архитектурно наследство. Ще посетим форта на Агра, известен още като „Червения форт“, построен през 16 век. Екскурзията е включена в цената. Трансфер от Агра до Делхи (около 4 ч) и настаняване в хотел 4*в Делхи. Нощувка.

Ден 17:

13.12.2023 Делхи, Индия 

Закуска. Следва обзорен тур на Делхи. Ще видите забележителности като Джама Масджит - една от най-притегателните религиозни постройки в целия свят, ще разгледате цветния пазар Чандни Чок на рикша, Черверната крепост, гробницата на Хамаюн,  Кутб Минар и други. Включено в цената. Вечеря и нощувка.

Ден 18:

14.12.2023 Делхи, Индия 

Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летище за ранен сутрешен полет до София. Кацане в България в късния следобед.

Снимка Наименование Описание
Агра
Град Агра е разположен в южната част на Индия, на брега на река Ямуна. Населяван е от над 1.6 милиона души.Градът привлича множество туристи с архитектурните си забележителности и паметници на културата. 

Един от най-емблематичните обекти не само за града, но и за цялата страна е гробницата на Мумтаз Махал, по известна като сградата Тадж Махал, която е обявена за едно от новите Седем чудеса на света. Въпреки че централната сграда с известния си бял купол е най-популярният образ на Тадж Махал, храмът представлява много по-голям комплекс от функционално свързани сгради. Строителството започва около 1632 г. и е завършено около 1653 г., като в него участват хиляди строители и занаятчии.
Други интересни забележителности в Агра са Червената крепост, гробниците на Гхияс Бег и на Акбар.
Делхи
Градът е проектиран от Едуин Лъчънс - водещ британски архитект от ХХ век. Ню Делхи се слави със своите широки, засадени с дървета, булеварди. В този район са разположени многочислени национални учреждения и забележителности.

Делхи е метрополис в Северна Индия, разположен в обособената административна единица под федерално управление Национална столична територия Делхи. В административно отношение Делхи се разделя на няколко селища, сред които е и Ню Делхи - официалната столица на Индия, където се намират всички институции на централното управление на страната.

С население от над 12 600 000 души, Делхи е втората по големина градска агломерация в страната след тази около Мумбай. Националната столична територия Делхи е разположена на река Ямуна, десен приток на река Ганг - най-свещената река за индусите, които я почитат като богиня, и е жизнено важна за милиони индийци, които живеят по нейното течение и зависят от нея за ежедневните си нужди. Реката има и голямо историческо значение, като на нейните брегове са разположени много някогашни регионални и имперски столици, като Варанаси, Калкупа и други. Основните говорими езици в града са хинди и урду.
Колоритният площад "Конат" е свързващото звено между новия и стария Делхи, между широките и прави булеварди и тесните криви улички. Площадът има кръгла форма и в центъра му е оформен парк. От него започват десетина улици. Целият този ансамбъл, с големи магазини откъм улицата, днес е най-оживената част на столицата.
Коломбо Пристанище на река Келани и столица на Шри Ланка, Коломбо ви очаква, за да разкрие културното и историческото си наследство.
Мумбай обре дошли в града на Bollywood. Потопете се в атмосферата на този забързан и космополитен град и оставете да ви покажем типичните за града колониални сгради като музея на Принца на Уелс, гарата Victoria Terminus и часовниковата кула Rajabai. Ще ви запознаем с невероятната личност на Махтма Ганди в Mani Bhavan, а след това ще преминем по крайбрежната алея Marine Drive.
Пенанг Перлата на Малайзия. В Пенанг може да посетите Джорджтаун- част от световното културно наследство и известен с графитите по сградите си. Няма да пропуснем да ви покажем и най-голямата ферма за пеперуди в Азия – райско място, където стотици пеперуди кръжат около Вас. Ще ви заведем в местна фабрика за батик и на разходка в ботаническата градина, където ще видите маймуни, дъждовно дърво и палмата, дала името на острова.
Пукет Савадикаа, Пукет! Здравей, Пукет! Остров Пукет е една от най-популярните дестинации в Югоизточна Азия. Ако все още не сте яздили слон, ще имате възможност да го направите тук. В този ден можете да се възползвате от екскурзия, която включва шоу с крокодили и змии, посещение на 45-метровата статуя на Големия Буда, където със специален гонг ще можете да проверите чистотата на кармата си, а монах ще ви завърже връвчица за късмет. Почивка на плаж Карон с „пеещите пясъци“, а вечерта разбира се „тайлански масаж“ в някой от многобройните салони в града или забавления на бар на Бангла роуд.
Сингапур Сингапур е островен град държава. Името му означава „град на лъва“. Той е смятан за най-чистия и зелен мегаполис в Азия. Известни забележителности тук са Ботаническата градина, Орчард Роуд, който включва километри търговски центрове, Марина Бей - най-новата част на Сингапур, Gardens by the bay със Супер дърветата.
Категория Тип кабина Описание Цена
I2 Вътрешна кабина 6750 лв
O2 Кабина с прозорец 7080 лв
V2 Кабина с балкон 8540 лв

Цената включва:

✔ самолетен билет за полети София – Сингапур, Делхи – София с включен чекиран куфар 20 кг
✔ самолетен билет за полет Мумбай-Делхи, с включен чекиран куфар 20 кг
✔ 1 нощувка със закуска в хотел 4* в Сингапур
✔ 12 нощувки на база пълен пансион на борда на кораб Celebrity Millennium
✔ 1 нощувка със закуска в Агра в хотел 4*
✔ 2 нощувки със закуска в Делхи в хотел 4*
✔ 2-дневна екскурзионна програма в Златния триъгълник на Индия с англоворящ екскурзовод и превод от водача на групата. Включени входни такси на посещаваните обекти.
✔ обзорна екскурзия на Сингапур
✔ участие в мероприятията на борда: игри, състезания, търсене на съкровище, турнири, партита, караоке, тематични вечери; 
✔ музикалните и театрални представления в театъра; танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза; 
✔ ползване на всички съоражения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, турска баня /ако има такава на борда/, джакузи, библиотека, дискотека. 
✔ Ежедневен бюлетин в каютата с някои от основните новини и събития на борда;
✔ Трансферите по програмата
✔ Застраховка “Помощ при пътуване“ с покритие 10 000 евро
✔ Водач от агенцията при записани минимум 15 туристи

Цената не включва:

✔ Допълнителните екскурзии, предложени в програмата
✔ Такса обслужване на кораба в размер на 17.50 USD на човек на ден
✔ Такса за издаване на виза за Тайланд
✔ Електронна 30-дневна виза за Индия - 26 USD. Издава се предварително.
✔ Съдействие за издаване на виза за Индия – 50 лв.

Условия за резервация:

✔ Депозит: 2000 лв/човек при записване
✔ Доплащане до 10.10.2023

НЕУСТОЙКИ ПРИ АНУЛАЦИЯ:
✔ до 10.10.2023 - загуба на депозита
✔ 10.10-27.10.2023 - 50% от стойността на круизния пакет
✔ след 10.10.2023 - 100%

Запитване:

* Цената е на човек при двойно настаняване!
* Цени за деца и 3/4-ти възрастен - на запитване!
Категория Тип кабина Описание Цена
I2 Вътрешна кабина 6750 лв
O2 Кабина с прозорец 7080 лв
V2 Кабина с балкон 8540 лв


Подобни предложения

Travel Holidays

При необходимост Травел Холидейс ООД си запазва правото да променя цените и условията на предложената оферта.

Травел Холидейс ООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни

Абонамент за промоции