Круизен пакет ЮГОИЗТОЧНА АЗИЯ ЯНУАРИ 2025 | ПОТВЪРДЕНА ГРУПА С ВОДАЧ

6550 6350  ЛВ
 Боракай, Борнео, Бруней, Манила, Ня Чанг, Пуерто Принцеса , Тайпе, Хо Ши Мин, Сингапур,
 Norwegian Sky
 17 дни

Новото ни пакетно предложение обединява круиз в Югоизточна Азия и 2 нощувки в Тайпе. В тази част на света се редуват огромни мегаполиси със зашеметяващи природа и плажове. Зимните месеци са най-подходящото време да избягаме там. Каним ви на едно незабравимо пътешествие, по време на което ще имате възможност да се насладите на пъстра палитра от изживявания.


РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.05.2024г.

ПОТВЪРДЕНА ГРУПА С ВОДАЧ!

Маршрут: София-Тайпе(Тайван)-Гаосюн(Тайван)-Саломаг(Филипини)-Манила(Филипини)-Боракай(Филипини)-Пуерто Принцеса(Филипини)Кота Кинабалу(Малайзия)-Муара, Бруней(Малайзия)-Ня Чанг(Виетнам)-Фу Ми, Хошимин(Виетнам)-Сингапур-София

ТАЙВАН, ФИЛИПИНИ, МАЛАЙЗИЯ, БРУНЕЙ, ВИЕТНАМ, СИНГАПУР

Акценти на програмата
Включени:
✔ Самолетни билети София-Тайпе и Сингапур-София (с прекачване) с включени летищни такси и 1бр. куфар чекиран багаж                
✔ 12 нощи на борда на Norwegian Sky
✔ 2 нощувки със закуски в хотел**** в Тайпе 
✔ Обзорна екскурзия в Сингапур
✔ Представител на туроператора през цялото пътуване


Цена за пакет с кабина с балкон може да бъде оферирана при запитване.


Снимки

Програма

Ден 1:

24.01.2025г. София-Тайпе
Полет София-Истанбул-Тайпе.

Ден 2:

25.01.2025г. Тайпе
Кацане в Тайпе в 17:35. Трансфер до хотела. Свободно време, нощувка.

Ден 3:

26.01.2025г. Тайпе
Закуска. Възможност за участие в обзорна екскурзия (срещу доплащане). Тайпе е град, който посреща с удивителен контраст, смес от традиции и модерен живот. По време на екскурзията ще посетим National Palace Museum – един от най-големите музеи в света.След това ще се отправим към националния мемориал , построен в памет на бившия президент на Тайван. Сред най забележителните обекти в Тайпе е 101-етажният . Ще имате възможност да наблюдавате целия град от върха му. Връщане в хотела, нощувка.

Ден 4:

27.01.2025г. Тайпе, отплаване в 20:00ч.
Закуска. Свободно време. В 13:00ч. имаме трансфер до пристанището за чекиране и настаняване на кораба. Отплаваме в 20:00.

Ден 5:

28.01.2025г. Гаосюн, Тайван 10:00-17:00ч.
Разположен в южната част на Тайван, Гаосюн е най-големия индустриален център на страната. По време на днешната екскурзия (срещу доплащане) ще посетимезерото Ченцин и остров Сиджин. Центърът за изкуство The Pier-2 Art Center е една популярна културна дестинация, която със сигурност няма да пропуснем. В съседство се издига Големият пристанищен мост (Grand Harbour Bridge), който се завърта хоризонтално на 90º около оста си, всеки ден в 15 ч., за да пропуска преминаващите плавателни съдове.

Ден 6:

29.01.2025г. Саломаг, Филипини 10:00-18:00ч.
Саломаг е пристанище на Филипините и сред най-интересните градове в близост е красивия плажен град Кабугао. Ще имате възможност да прекарате релаксиращ ден на плаж с бял пясък в залива на града. Ако искате да изследвате историята и културата на Филипините, градчето Виган е другото, което се намира на кратко разстояние. Там има множество обекти на ЮНЕСКО, които да разгледате. Разходете се по улиците, на които са разположени добре запазени испански колониални сгради и вижте как се слива архитектура в испански стил с такава в азиатски стил. Докато преживявате всичко това, можете да опитате предлагания из целия град местен street food.

Ден 7:

30.01.2025г. Манила, Филипини 10:00-18:00ч.
В столицата на Филипините Манила екскурзията (срещу доплащане) включва обиколки в старата и в новата част на града. Ще посетим Rizal Park, чиято площ от 580 дка го прави един от най-големите на Филипините. В чест на филипинският национален герой Хосе Ризал тук е издигнат монумент. Средновековните крепостни стени Intramuros, Форт Сантяго и римо-католическата църква Сан Агустин също са част от обектите, които ще видим в старата част на града. В по-съвременната Манила ще видим Конгресния център, един от най-големите търговски центрове в света Mall Of Asia, модерният търговски и финансов район на страната - булевард Ayala в Макати.

Ден 8:

31.01.2025г. Боракай, Филипини 09:00-18:30ч.
Кораловият остров Боракай се намира на територията на Филипините. Макар и малък – не повече от 7 км дължина и 1 км широчина, той предлага невероятни възможности за почивка и попада в класациите на най-добрите острови. Какъв по-подходящ начин да прекарате времето си тук от плаване с моторна лодка навътре в тюркоазените води. Ще имате възможност да се гмуркате, да плувате или да плажувате, както и да се насладите на обяд с традиционна местна храна. Magic Island, Crystal Cove и Крокодилският остров са само част от островите, покрай които ще преминем.

Ден 9:

01.02.2025г. Пуерто Принцеса, Филипини 08:30-16:00ч.
В днешната екскурзия (срещу доплащане) ще се отправим към залива Хонда, който се намира на източния бряг. Той е приютил множество малки островчета и техните курорти и плажове. Ще посетим и остров Лули, Островът на морските звезди и остров Коури. На последния ще ни очаква пикник с традиционни филипински ястия.

Ден 10:

02.02.2025г. Кота Кинабалу, Малайзия 10:00-20:00ч.
Кота Кинабалу е първото пристанище от маршрута, разположено на о. Борнео. След акостирането ви предлагаме да участвате в екскурзия (срещу доплащане) до провинцията Киулу. Скромната провинция Киулу обединява в себе си тучни оризища, очарователни ферми, впечатляващи гори и изумрудени планини. Ще имате възможност да наблюдавате традиционни местни дейности като обработка на ориз, добив на каучук от каучуково дърво и др.

Ден 11:

03.02.2025г. Муара, Бруней 07:00-17:00ч.
Малкото султанство Бруней е разположено в северната част на Борнео и е второто ни пристанище на острова. Днес имате възможност да участвате в градска екскурзия, по време на която ще посетим Центъра за занаяти. След това ще продължим към най-голямата джамия в страната Jame' Asr Hassanil Bolkiah. Разбира се, не можем да пропуснем най-големият дворец в света и официалната резиденция на султана на Бруней Istana Nurul Iman. Следва кратка разходка с лодка, която ще ни отведе в местното „водно“ селище Kampong Ayer. Водно, защото къщите се издигат над водите на река Бруней, като на кокили.

Ден 12:

04.02.2025г. Плаване
Днес имате възможност за почивка и забавления на борда на кораба.

Ден 13:

05.02.2025г. Ня Чанг, Виетнам 07:00-16:00ч.
Ня Чанг е разположен в провинция Хан Хоа в Централен Виетнам. Нарежда се на двадесет и девето място в списъка на най-красивите заливи в света. По време на екскурзията (срещу доплащане) ще се запознаем с историята на града и неговите забележителности. Ще започнем с главната католическа катедрала и резиденция на епископа на Ханхоа. Следва Pagoda Long Son – най-големият будистки храм в провинция Ханхоа, основан през 1886, където изкачвайки стъпалата ще бъдем възнаградени с величествена и спираща дъха панорама към града. Няма как да не забележим и огромната статуя на Буда, която е висока 24 метра. Природният парк Хон Чонг  и индуисткият храмов комплекс По Нагар Тхап Ба също са част от обектите, които ще посетим. В края на обиколката ще имаме време за плаж или самостоятелна разходка през алеите на магазините.

Ден 14:

06.02.2025г. Фу Ми, Хошимин (Виетнам) 07:30-19:00ч.
Екскурзията ще започне рано сутринта с трансфер от пристанището на Фу Ми до Хошимин (около 1,5ч). По време на днешната обиколка (срещу доплащане) ще посетим най-известните забележителности на Хошимин, а именно: Военно-исторически музей, най-големият по размер храм в Хошимин - Vĩnh Nghiêm и катедралата Notre Dame de Saigon Cathedral (Нотр Дам). Завършваме деня си със свободно време за покупки на пазара Ben Thanh, много популярно туристическо място, главно поради богатата си история и първокласно местоположение.

Ден 15:

07.02.2025г. Плаване
Днес имате възможност за почивка и забавления на борда на кораба.

Ден 16:

08.02.2025г. Сингапур, напускане на кораба след 07:00ч. Сингапур-София
След пристигането ни в Сингапур, ще започнем обзорна екскурзия (включена в цената). Ще започнем с колониалния център на Сингапур, където ще се запознаем с най-значимите му старинни сгради – Върховния съд, катедралата Св. Андрей, старинния хотел Рафълс, където желаещите могат да опитат коктейл Сингапур, чиято възраст е над 100 години. Ще продължим към символа на града – Мерлион, митическо същество с глава на лъв и тяло на риба. Няма да пропуснем и другата емблема на Сингапур – уникалният хотел Marina Bay Sands. Ще продължим към центъра на града, където ще видим архитектурни шедьоври от края на 20 и началото на 21 век: театралния комплекс Еспланда, небостъргачите Рафълс Плейс. Ще посетим китайския квартал с будисткия му храм, старинни къщи-магазини и ултра съвременни офиси, чайни и сувенирни магазини. Ще отделим време и за известната градина с орхидеи, която е част от световното наследство на ЮНЕСКО. Тук ще разгледаме част от 1000 вида орхидеи и над 2000 техни хибриди.
След края на екскурзията ще имаме свободно време за самостоятелна разходка.
Желаещите могат да се включат във вечерна екскурзия (срещу доплащане) до остров Сентоса. Тя ще започне в 16:30 ч. С кабинков лифт ще „прелетим“ до острова, който се намира на около 500 м от Сингапур за да посетим един от най-големите океанариуми в света, и да се насладим на шоуто „Крилете на времето“.
Около 21:30 ч ще се отправим към летището за полет до София.

Ден 17:

09.02.2025г. Кацане в София в 9:00ч.

Снимка Наименование Описание
Боракай Боракай е малък остров с коралов произход, разположен в централната част на архипелага Филипини. Дълъг е 7 км., а в най-тесния си участък е широк едва 1 км. Въпреки малките си размери, Боракай предлага невероятни възможности за прекарване на свободното време и често попада в класациите на най-добрите ваканционни дестинации. Туристите са повече от единодушни, когато възхваляват красотата на Боракай -прекрасни плажове с бял пясък, кристално чисти води, изобилна тропическа растителност, магични залези, голямо разнообразие от възможности за настаняване за различни бюджети и разбира се, много забавление. Най-подходящото време за почивка на този страхотел остров е от ноември до март. Имайте в предвид, че това е високият сезон и цените на хотелите са по-високи.
Борнео Борнео е третият по големина остров в света. Той може да те впечатли със своята 130 милиона годишна - джунгла, най-голямото цвете в света и многобройните застрашени видове, които живеят тук. Малайзийската част на остров Борнео се състои от два щата – Саба и Саравак и една федерална територия – безмитния остров Лабуан. Държавата Бруней Дарусалам препречва сухоземния път между Саба и Саравак. На влизане в Саравак в паспорта се бие отделен печат. Щатът Саба е най-промотиран за туристи, но за истински вкус от Борнео ние препоръчваме нетуристическия Саравак.
За много посетители на Борнео най-запомнящият им  момент е да видят дива орангутанова или хоботска маймуна, която се люлее през джунглата, да наблюдават делфин Иравади в блестящите води на Южнокитайско море. Животните от джунглата са срамежливи по природа, но добрият водач може да ви помогне да разберете разликата между лоза и лоза змия, между клонка и клечка насекомо.
Бруней Малкото султанство Бруней е разположено в северната част на остров Борнео. Станало пословично със своите богатства, то се нарежда на пето място в света по брутен вътрешен продукт на човек от населението. Също така е една от двете държави в света без държавен дълг. Просперитетът може да бъде усетен навсякъде в султанството. Негов източник са богатите залежи от петрол. Тук ще видите най-големия дворец в света и ще можете да посетите Кралския музей, съхраняващ експонати на изкуството от древността до днес. Забележителна е и почти недокоснатата природа на острова.
Манила Манила е столицата и вторият по големина град на Република Филипини. Това е най-населеният регион на страната и един от най-гъсто населените в света. Той е и основният портал за международни пътници, които отиват до Филипините с полети.Когато кажете „Манила“, това може да означава две неща. Първо, може да имате предвид град Манила, столицата на Филипините. Манила е съставена от 16 административни области, които включват Бинондо, Ермита, Интрамурос, Малат и Куапо, наред с други.Второ, може да говорите за по-голямата област на метрополитена Манила, който също за кратко наричат Манила. Официално е известен като Национален столичен регион (NCR) или Метро Манила и се състои от град Манила, Макати, Кезон Сити, Параняк, Пасай и Тагуг. Манила е чудесна целогодишна дестинация. За разлика от островните дестинации във Филипините, тук има много неща, които може да правите и през дъждовния сезон. Но ако искате да изживеете Манила, включително нейните атракции на открито, напълно, обърнете внимание на месеците с най-слънчевите дни.
Ня Чанг Ня Чанг представлява магическа комбинация на исторически обекти със зашеметяваща природа. Заобиколен от хълмове и надарен с прекрасни плажове, тюркоазения залив на града прегръща в себе си и много очарователни острови.

Ня Чанг е град в Централен Виетнам край Южнокитайско море. Той е четвъртият по големина град във Виетнам. Има пристанище и аерогара, разположено на 36 километра северно от Ня Чанг, което е съседно с Кхан Хоа, Виетнам
Пуерто Принцеса Пуерто Принцеса е най-големият и главен град на остров Палаван – третият по големина остров на Филипини. Градът е главно пристанище на острова, името е остатък от испанското колониално присъствие.
Тайпе Със сигурност свързвате Тайпе с високите й постижения в науката, производството на електроника и алтернативна енергия, както и с много доброто образование. Тук се намира Мемориалът на Чан Кай-Шен. Той е най-важната историческа забележителност , който привлича огромен брой посетители всяка година. Друга туристическа атракция е Националния дворцов музей, който според всички класации е в топ 10 на най-добрите музеи в света. Той пази най-голямата колекция от китайски артефакти и произведения на изкуството в света. Сградата, която няма начин да не забележите на фона на останалите сгради е небостъргачът Тайпе 101 с височина 508 метра.
Хо Ши Мин Хошимин е град във Виетнам. Намира се северно от делтата на река Меконг, на западния бряг на река Сайгон. До 1976 г. градът носи името Сайгон, когато е преименуван на името на лидера на Виетнамската комунистическа партия Хо Ши Мин. Главната улица в тази област се нарича Bui Vien Street и служи за основен ориентир. В района има голямо разнообразие от заведения, ресторанти, барове и определено нощния живот кипи с пълна пара. модерен мегаполис, който умело съчетава модерното строителство с красиви колониални постройки. През 1859 година французите са завладели Сайгон и това е довело до елегантната архитектура и широките булеварди. Днес градът е популярна туристическа дестинация поради своята интересна култура, класическата френска архитектура и лъскави небостъргачи, както и с богато украсени храмове и пагоди.
Сингапур Сингапур е островен град държава. Името му означава „град на лъва“. Той е смятан за най-чистия и зелен мегаполис в Азия. Известни забележителности тук са Ботаническата градина, Орчард Роуд, който включва километри търговски центрове, Марина Бей - най-новата част на Сингапур, Gardens by the bay със Супер дърветата.
Категория Тип кабина Описание Цена
Вътрешна каюта IA Площ 11-12 м2. Разположени на палуби 4-10. 6550 6350 лв
Кабина с голям люк OC Площ 13 м2. Разположени на палуби 4-8. 6980 6780 лв

Цената включва:

✔ Самолетни билети София-Тайпе и Сингапур-София (с прекачване) с включени летищни такси и 1бр. куфар чекиран багаж
✔ 12 нощи на борда на Norwegian Sky
✔ 2 нощувки със закуски в хотел**** в Тайпе
✔ Всички трансфери по програмата 
✔ Обзорна екскурзия в Сингапур с посещение на ботаническата градина с орхидеи
✔ Изхранване на борда на кораба на база “пълен пансион” в бюфета, т.е. закуска, обяд, вечеря и междинни хранения.
✔ Пристанищни такси
✔ Развлекателни програми на борда на кораба
✔ Медицинска застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие 10 000 евро
✔ участие в мероприятията на борда: игри, състезания, търсене на съкровище, турнири, партита, караоке, тематични вечери;
✔ музикалните и театрални представления в театъра; танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза;
✔ всички забавления за децата на възраст между 3-18 години;
✔ ползване на всички съоръжения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, турска баня /ако има такава на борда/, джакузи, библиотека, дискотека.
✔ Представител на туроператора при записани минимум 15 човека

Цената не включва:

✔ Допълнителните екскурзии по маршрута (включена е само в Сингапур)
✔ SPA процедурите, фризьорския салон; фотографски услуги; медицински услуги; пране и гладене; казиното; румсървиз
✔ Консумация на алкохолни напитки
✔ Храната в специализираните ресторанти
✔ Ползването на сателитен телефон и интернет
✔ Такса за издаване на виза за Виетнам – около 60 USD. Издава се на борда на кораба
✔ Такса обслужване – 20 USD/човек/ден. Заплаща се на борда на кораба

Условия за резервация:

✔ Депозит 1 - 1000 лв/човек при записване 
✔ Депозит 2 - доплащане до 50% до 24.09.2024
✔ Пълно плащане - до 20.12.2024  

 Неустойки при анулации: 
✔ До 24.09.2024 -  1000 лева/човек 
✔ 25.09-24.11.2023 – 30% от стойността на круизния пакет 
✔ 25.11-20.12.2024 - 50% 
 След 20.12.2024 – 100%

Запитване:

* Цената е на човек при двойно настаняване!
* Цени за деца и 3/4-ти възрастен - на запитване!
Категория Тип кабина Описание Цена
Вътрешна каюта IA Площ 11-12 м2. Разположени на палуби 4-10. 6550 6350 лв
Кабина с голям люк OC Площ 13 м2. Разположени на палуби 4-8. 6980 6780 лв


Подобни предложения

Travel Holidays

При необходимост Травел Холидейс ООД си запазва правото да променя цените и условията на предложената оферта.

Травел Холидейс ООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни

Абонамент за промоции