Круизен пакет ПО ПЪТЯ НА КОНКИСТАДОРИТЕ | ПОТВЪРДЕНА ГРУПА С ВОДАЧ

10290 9990  ЛВ
 Манта, Богота, Кокимбо, Куско, Лима, Маями, Панама, Панамски канал, Писко, Сантяго де Чили, Трухийо, Джорджтаун,
 m/s Oosterdam
 27 дни

Обявяваме нова дата за нашето изключително пътешествие назад във времето, по пътя на конкистадорите. Маршрутът обединява едни от най-интересните дестинации в Южна Америка, включително Мачу Пикчу и плаване през Панамския канал.


САЩ - ПАНАМА - КАЙМАНОВИ ОСТРОВИ - ЕКВАДОР - ПЕРУ - ЧИЛИ - КОЛУМБИЯ

Дата: 12.11.2024 г

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.07.2024г.

ПОСЛЕДНИ МЕСТА!


София – Маями –Кайманови острови – Панамски канал – Панама сити - Манта(Еквадор) – Трухильо(Перу) – Калао(Лима) – Писко(Перу) – Кокимбо – Сан Антонио – Сантяго – Куско(Мачу Пикчу) – Богота - София

Акценти на програмата:
✔ Самолетни билети София-Маями и Богота-София с прекачване. Включен чекиран багаж 23 кг.
✔ Самолетни билети Сантяго-Куско-Богота. Включен чекиран багаж 23 кг.
✔ 17 нощувки в избраният от вас тип каюта на борда на m/s Oosterdam
✔ 2 нощувки в хотел **** със закуска в Маями преди круиза
✔ 3 нощувки в хотел **** със закуска в Сантяго
✔ 2 нощувки в хотел **** със закуска в Куско
✔ 1 нощувка в хотел **** със закуска в Богота
✔ Включена екскурзия до Мачу Пикчу
✔ Включена екскурзия в Богота
✔ Водач от агенцията при 15 записани

Внимание: За пътуването е необходима виза за САЩ!


Снимки

Програма

Ден 1:

12.11.2024 г. София – Маями
Полет от София до Маями с Lufthansa. Следва трансфер до хотел Breakwater South Beach, разположен на прочутия Ocean Drive. Настаняване и нощувка.

Ден 2:

13.11.2024 г. Маями
Закуска. Свободно време. Предлагаме ви обзорна екскурзия на Маями(срещу доплащане), която включва: Art Deco South Beach Area, Ocean Drive и Villa Versace, South Point park and Fisher Island, Holocaust Monument, Miami Bass Museum Building, World Symphony Center South Beach, Down town Miami, Adrian Archt Performance Center, Freedom Tower, American Arena, Frost Since Museum, Miami Circle, Miami River, Brickel Banks Avenue Financial Center, Challenger Shuttle Memorial, Little Havana district, кафе пауза и време за покупка на сувенири. Връщане в хотела. Нощувка

Ден 3:

14.11.2024 г. Маями, отплаване в 15:00 ч.
Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела. 
Трансфер до пристанище и настаняване на борда на кораба. Отплаване в 15:00 ч.

Ден 4:

15.11.2024 г. плаване
Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба.

Ден 5:

16.11.2024 г. Джорджатун, Кайманови острови, 10:00-18:00 ч
Каймановите острови представляват върхове на подводни планини и затова са рай за гмуркачите. Тук се намират едни от най-хубавите плажове в целия карибски регион. Запознайте се с Джорджтаун и водните красоти на острова от борда на амфибия или направете екскурзия до единстената по рода си в света ферма за морски костенурки или разходка с катамаран до Stingray City, където ще можете да храните скатове. За почивка, след изпълнения с незабравими моменти ден, ще ви очакват златните пясъци на плажът Seven Miles.

Ден 6:

17.11.2024 г. Плаване
Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба.

Ден 7:

18.11.2024 г. Панамски канал
В този ден ни предстои едно неповторимо изживяване – плаване през Панамския канал. Ще видим отблизо как функционира сложната система от шлюзове, която свързва Атлантическия и Тихия океан. Открит през 1920 год. и дълъг 80 км, каналът работи всеки ден целогодишно, а за функционирането му се грижат 9000 работници. Тъй като нивата на водата в двата океана са различни, преминаването се извършва на няколко етапа, през които става изравняване.
Пристигаме в столицата на Панама около 21:00 ч (в зависимост от времето за транзит през Панамския канал). Нощувка.

Ден 8:

19.11.2024 г. Панама сити, Панама, отплаване в 16:00 ч.
За днес сме организирали обзорна екскурзия(срещу доплащане). Основан през 1519 год. като испанска колония, Панама Сити е първият европейски град на брега на Тихия океан. Древните останки и до ден днешен привличат туристи от цял свят.
Започваме днешната разходка от старата част на града – Сан Фелипе или Каско Антигуо. Това е най-живописната и исторически интересна част на града, богата със своята архитектура, великолепието от края на колониалния период и стари традиции. Най-изтъкнатите забележителности на Сан Фелипе са площадът с Катедралата, останките на стари църкви и манастира Санто Доминго с арката Арко Чато, музеят на колониалното и религиозното изкуство, йезуитската църква Ла Компаня, университетът, площад Ерера и други. Цялата стара част – Сан Фелипе е включена в световното културно наследство на ЮНЕСКО. След това ще разгледаме и съвременната част на града, която непрестанно се развива и може да се похвали с последните световни технологии, уникални небостъргачи, бизнес и жилищни сгради, построени по най-съвременен модел, а търговските центрове със световноизвестни марки и петзвездните хотели не отстъпват и на най-известните европейски и американски сгради. Всички тези модернизации в града са допринесли за славата му на развиващ се търговски град, близнак на Маями.

Ден 9:

20.11.2024 г. Плаване
В днешния ден ни предстои още едно изключително преживяване. Ще пресечем линията на екватора.

Ден 10:

21.11.2024 г. Манта, Еквадор 06:00-20:00 

По време на днешната екскурзия(срещу доплащане) ще посетим резервата Pacoche, приютил 41 вида маймуни(най-известните сред тях са ревящите маймуни), над 200 видя птици, 55 от тях – ендемични.Ще се разходим сред джунглата, а местният екскурзовод ще ни запознае с тайните на природата и живота на местното население. Следващата ни спирка е близкото градче Монтекристи. От тук произхождат шапките, неправилно наречени „Панамски“. Ще посетим фабриката, където те продължават да се произвеждат. Ще посетим и музея Cuidad Alfaro, посветен на уважавания бивш президент на Еквадор – Елой Алфаро.

Ден 11:

22.11.2024 г. Плаване 

 Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба.

Ден 12:

23.11.2024 г. Трухийо, Перу 08:00 – 17:00 ч. 

С днешната екскурзия(срещу доплащане) ви предлагаме да се потопите в историята и културата на Трухильо. Ще започнем с впечатляващата Huaca de la Luna – древна пирамида, останала от цивилизацията Моче. По нея са запазени сложни релефи и стенописи, разкриващи религията и изкуството на древната култура. Ще продължим към сърцето на Трухильо, където магичния централен площад  Plaza de Armas ни посреща със своята колониална елегантност. Ще разгледаме и катедралата – едно архитектурно бижу, което разказва историята на Трухильо през вековете. След това ще направим почивка за обяд в ресторант, предлагащ типични местни ястия. През втората част на екскурзията ни, ще посетим Chan Chan – най-големия кирпичен град в Америка преди Колумб. Тук, сред внушителни постройки със сложен архитектурен дизайн, ще се запознаем с историята на народа Чиму

Ден 13:

24.11.2024 г. Калао, Лима, акостиране в 14:00 ч 

След акостиране, тази вечер имаме време да се разходим до Ла Пунта – най-богатата част на Калао. Отук желаещите лесно могат да посетят и крепостта Реал Филипе. Построена през 1774 г като укрепление, в наши дни играе ролята на музей на въоръжените сили на Перу. Тя е едно от най-големите военни укрепления, строени от испанците.

Ден 14:

25.11.2024 г. Калао, Лима 

Лима е столица и най-големия град в Перу. Заедно с Калао оформя най-голямата урбанизирана зона в Перу. Градът е основан през 1535 г от конквистадора Франсиско Писаро. Днешната ни екскурзия(срещу доплащане) ще започне с посещение на историческия център на Лима, който е обявен от ЮНЕСКО за част от световното културно наследство. Първият ни обект е площадът Plaza San Martín. Той е свързан с централния площад на града - Plaza Mayor de Lima, или Plaza de Armas de Lima. Тук е основан градът през 1515 г и е положено началото на планирането и строителството на перуанската столица. По това време, в Лима е концентрирана испанската администрация и духовенство в Новия свят. А Plaza Mayor de Lima е бил епицентърът на всичко това. И днес, тук са разположени Президенството, Катедралата, а наоколо се издигат множество колониални сгради с резбовани дървени балкони. Ще посетим и Св.Франциск – първият католически манастир в Перу. Следва пауза за обяд(не включен в цената) в ресторант с перуанска кухня. След това ще преминем и през модерната част на града – район Мирафлорес, където ще видим комплекса Уака Пукляна, крайбрежната алея, индианския пазар и ще завършим в бохемския район Баранко.

Ден 15:

26.11.2024 г. Калао, Лима, отплаване в 18:00 ч 

Днес ще отделим време за останлите забележителности на Лима: Музеят Ларко, е частен археологически музей на предколумбовото изкуство. Помещава се в сграда от 18-ти век и предоставя задълбочен преглед на 5000 години перуанска история. Тук е изложено златото на инките и хиляди древни артефакти; Музеят на златото съхранява две експозиции:        
Златна - колекция от златни, сребърни и платинени декорации на инките и древни култури от хима, наша, инки и мочика, които са съществували на територията на модерния Перу         
Оръжия и брони – от Средновековна Европа и японски самураи. Ще наблюдаваме смяната на караула пред президентството. 
След това, преди да се върнем на кораба, ще имаме свободно време за шопинг и разходка.

Ден 16:

27.11.2024 г. Писко, Перу 07:00 – 16:00 ч 

За днес сме подготвили една вълнуваща екскурзия(срещу доплащане) до островите Байестас. Те са известни със своите пещери и красиви скални арки в океана. Островите са дом на над 1500 вида морски птици, както и на голяма колония морски лъвове. Ще се върнем на континента, за да продължим екскурзията си към националния резерват Paracas. Ще имаме възможност да наблюдаваме фламинго на свобода, а в информационния център ще научим повече за фауната в резервата. Ще видим скелети на китове, морски лъвове, пингвини.
При наличност на време няма да пропуснем и Паракасовата канделабра - загадъчен геоглиф в пясъка отпреди Новата ера с формата на тризъбец.
Големината на геоглифа е малко над 19 метра, а дълбочината в пясъка е 61 сантиметра. Смята се, че е дело на културата паракас, която тогава е обитавала тези земи.

Ден 17:

28.11.2024 г. Плаване 

Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба.

Ден 18:

29.11.2024 г. Плаване 

Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба.

Ден 19:

30.11.2024 г. Кокимбо, 08:00-16:00 

Преди столетия, пристанището на Кокимбо е било център на процъфтяващата чилийска минна индустрия за добив на злато и мед. То е и отлична отправна точка за посещение на близките плажове. Зелените долините наоколо ни посрещат не само с приказната природа, но и с много следи от праисторическия живот на племената населявали Атлантическото крайбрежие.

Ден 20:

01.12.2024 г. Сан Антонио, напускане на кораба след 07:00 

Днес освобождаваме каютите на кораба и се отправяме към Сантяго, столицата на Чили. По време на 1,5-часовия трансфер ще се насладим на гледките, които ни предоставят долините по пътя със своите овощни градини, лозарски масиви и винарни. Следва настаняване в хотел и свободно време. Нощувка.

Ден 21:

 02.12.2024 г. Сантяго 

Закуска. В деншния ден ви предламе обзорна екскурзия на Сантядо де Чили(срещу доплащане). Ще преминем по пътя на испанските конквистадори, от основаването на града, до наши дни. Ще чуем истории и легенди, любопитни факти за първия, най-старият, най-големия и оживен град на Чили. Обиколката на Сантяго де Чили включва в маршрута си точки като площад Plaza de Armas (оръжейният площад). На него се помещават Catedral Metropolitana (градската катедрала) и Audiencia Real (кралската аудиенция). Недалеч от площада ще посетим бившия конгрес на Чили - Ex-Palacio de Diputados и ще видим двореца на правосъдието "Tribunales de Justicia". Също така ще преминем по най-натоварената улица на Сантяго - Ahumada (Аумада). Ще стигнем до Търговския борд Bolsa de Comercio и сградата на Английския клуб (Club la Union). Продължаваме в изследването на Чили към втората най-важна област на чилийската столица - площад Конституция, където ще посетим Intendencia de Santiago (префектурата на Сантяго) и ще видим президентския дворец Palacio La Moneda (Ла Монеда). В допълнение към маршрута през историческия център, нашето пътуване ще ни отведе до парка на хълма. Той става основата за първия лагер на испанските конквистадори в долината, която днес е окупирана от Сантяго - Санта Лусия, Санта Лучия. По време на екскурзията ще видим Parque Metropolitano (градския парк) - намиращ се на хълма Сан Кристобал. Тази част от обиколката ще ни предостави великолепната гледка към Сантяго от височина 300 метра, както и старата въжена линия Funicular и модерната телекомуникационна система Teleferico. На върха на хълма ще видим статуята на Дева Мария - пазителка на Сантяго де Чили. Освен това, съвременният начин на живот и строителство на Сантяго ще ни впечатли с големия контраст със стария град. Впечатляващи са високите му сгради. Сред тях е и небостъргачът Costañera Sky, който условно разделя столицата на Чили в миналото и бъдещето.

Ден 22:

03.12.2024 г. Сантяго 

В днешния ден ще имаме възможност за отдих или самостоятелно разглеждане на столицата на Чили.

Ден 23:

04.12.2024 г. Сантяго-Куско 

Закуска. Свободно време и освобождаване на хотела преди трансфер до летището за полет до Куско. Кацане в 17:10 ч. В края на деня ще се потопим в атмосферата на столицата на Инките. Ще имаме възможност да се насладим на местните заведения и вкусната им храна. Нощувка.

Ден 24:

05.12.2024 г. Куско-Мачу Пикчу 

Закуска. За днес сме подготвили за вас едно пътешествие(включено в цената) до най-разпознаваемата икона от тайнствения свят на инките – древния град Мачу Пикчу. Разположен на 2430 м надморска височина, той е построен около 1440 г, като резиденция на владетеля Пачакути и е изоставен век по-късно. В продължение на столетия, Мачу Пикчу е бил познат само на местните. Става популярен едва през 1911 г, когато е открит от американския историк Хирам Бингам. Включен в списъка на ЮНЕСКО, градът е построен в класическия стил на инките – с полирани каменни стени. Основно Мачу Пикчу е разделен на четири части. Северозападната е разположена в района, който вероятно се е използвал за религиозни цели. Именно там се намират и т.нар. Свещен площад, както и храмът на „Трите прозореца“, „Свещеният храм“, „Имението на свещениците“. Тук също така е изградена слънчевата лаборатория, благодарение на която инките можели да определят годишните сезони и часа по сенките, които слънцето оставя върху камъните. В североизточната част на Мачу Пикчу най-вероятно са били разположени по-големите жилищни сгради от комплекса. В югозападната част пък е било мястото за наблюдателната кула и още няколко сгради. Близо до многобройните тераси за селскостопански цели са изградени най-малките и скромни сгради, стоящи на малки и тесни улички. В най-долната част на терасите на Мачу Пикчу е гробницата. В края на деня ще се върнем в хотела ни в Куско. Нощувка

Ден 25:

06.12.2024 г. Куско-Богота 

Закуска. Сутрешен полет Куско-Лима-Богота. Кацане в 16:40 ч. Трансфер до хотел. Нощувка.

Ден 26:

07.12.2024 г. Богота 

Закуска. Начало на обзорна екскурзия(включена в цената) на столицата на Колумбия. Богота е уникален град, основан от конквистадорите през 1538 г в центъра на цивилизацията на индианците Чибча. В днешно време, това е един от най-развитите градове в Южна Америка. Ще се разходим по тесните улички между сгради с колониална архитектура.  Обиколката ни ще започне с посещение на Монсерат – планината, която се извисява над града. Местната църква е популярна поклонническа дестинация. След това ще се спуснем, за да се разходим в историческия център на града – La Candelaria. Ще посетим музея Ботеро, ще се разходим по площад Боливар, където се намира прекрасна катедрала. Ще видим също и Президентския дворец и Двореца на правосъдието. Ще завършим с посещение на музея на златото, където ни очакват не само предмети останали от древните цивилизации, но и свързани с тях много история и легенди. След края на екскурзията се отправяме към летището за вечерен полет Богота-Франкфут-София.

Ден 27:

08.12.2024 г София 

Вечерно кацане в София. Край на програмата.

Снимка Наименование Описание
Манта В близост до Манта се намира резерватът Pacoche, приютил 41 вида маймуни(най-известните сред тях са ревящите маймуни), над 200 видя птици, 55 от тях – ендемични.Недалеч се намира градчето Монтекристи. От тук произхождат шапките, неправилно наречени „Панамски“.
Богота Богота е уникален град, основан от конкистадорите през 1538 г в центъра на цивилизацията на индианците Чибча. В днешно време, това е един от най-развитите градове в Южна Америка.
Кокимбо Преди столетия, пристанището на Кокимбо е било център на процъфтяващата чилийска минна индустрия за добив на злато и мед. То е и отлична отправна точка за посещение на близките плажове. Зелените долините наоколо ни посрещат не само с приказната природа, но и с много следи от праисторическия живот на племената населявали Атлантическото крайбрежие.
Куско Куско е разположен в близост до най-разпознаваемата икона от тайнствения свят на инките – древния град Мачу Пикчу. Разположен на 2430 м надморска височина, той е построен около 1440 г, като резиденция на владетеля Пачакути и е изоставен век по-късно. В продължение на столетия, Мачу Пикчу е бил познат само на местните. Става популярен едва през 1911 г, когато е открит от американския историк Хирам Бингам. Включен в списъка на ЮНЕСКО.
Лима Лима е столица и най-големия град в Перу. Заедно с Калао оформя най-голямата урбанизирана зона в Перу. Градът е основан през 1535 г от конкистадора Франсиско Писаро. Тук е била концентрирана цялата испанска администрация и духовенство в Новия свят.
Маями От безкрайните плажове с палми и VIP резиденциите до малката Хавана, където отвсякъде се усеща латино духът. Маями е парти центърът на САЩ. Навсякъде и по всяко време в града има голямо музикално събитие. Повечетохора свързват този град с Оушън Драйв и Саут Бийч, вероятно заради, които тук е произведен и първият слънцезащитен крем в света през 1944. Саут Бийч е наречен Американската Ривиер. Той предлага еклектична комбинация от хотели от световна класа и е кулинарен център, предлагащ всичко от изискана кухня до непретенциозна улична храна.В Маями може да посетите Miami Seacquarium и The Parrot Jungle.
Панама
Панама е трансконтинентална държава в Централна Америка и Южна Америка, граничи с Коста Рика на запад, Колумбия на югоизток, Карибско море на север и Тихия океан на юг. Столицата и най-големият град е град Панама, чийто столичен район е дом на почти половината от 4 милиона души в страната. 
Панама е била обитавана от местни племена, преди испанските колонисти да пристигнат през 16 век. Отцепила се е от Испания през 1821 г. и се е присъединила към Република Гран Колумбия, представляваща съюз между Нуева Гранада, Еквадор и Венецуела. След разпадането на Гран Колумбия през 1831 г., Панама и Нуева Гранада в крайна сметка се превръщат в Република Колумбия. С подкрепата на Съединените щати Панама се отдели от Колумбия през 1903 г., позволявайки изграждането на Панамския канал да бъде завършено от Инженерния корпус на американската армия между 1904 и 1914 г. Договорите между Торихос и Картър от 1977 г.  прехвърлят контрола на канала от САЩ на Панама на 31 декември 1999 г.

Панамски канал
Панамският канал е изкуствено прокопан канал, който пресича Панамския провлак в най-ниската му част на територията на Панама, свързва Тихия океан с Атлантическия океан и разделя Северна от Южна Америка. Обявен е за едно от Седемте чудеса на модерния свят. Това е един от най-големите и трудни строителни проекти, чието прокопаване оказва значително влияние върху корабоплаването между двата океана, като елиминира необходимостта от изминаване на дългия и опасен път през Магелановия проток илинос Хорн. Кораб, отправил се от Ню Йорк за Сан Франциско през канала изминава 9500 km – по-малко от половината на курса от 22 500 km около нос Хорн. Панамският канал има следните размери: дължина 81,6 km, дълбочина 12,5 m, широчина 150 m. Съоръжен е с три системи от шлюзове. За едно денонощие се прекосява от 48 кораба.
Панама Сити е интересен град с много дълга история, запазил в себе си следи от отминали епохи, град на бедни и богати, станал символ на бурното развитие на страната през последните десетилетия. Основан е през 1519 г., но е столица на Панама от 1903 г. и постепенно се превръща във важен икономически и търговски център. В наши дни всички големи световни банки имат свои офиси тук. Жителите на града заедно с предградията надминават 1,3 млн. души и продължават да се увеличават.  
Писко Градът е основан през 1640 г. Развива се благодарение на околните долини с лозови насаждения. Става populqren с износа на бренди с марката Pisco.
Сантяго де Чили Сантяго де Чили е модерен метрополис със слънчево лице и с една от най-динамично развиващите се икономики в Южна Америка. Истинско удоволствие е да откриеш процъфтяващата кулинария и артистични среди, а на по-малко от час се намират ски курорти от световна класа, известни плажове и пъстроцветният пристанищен град Валпараисо.
Трухийо Трухийо е крайбрежен град в северозападно Перу, столица на региона Ла Либертад. Разположен е на брега на река Моче, близо до устието на реката при вливането ѝ в Тихи океан. Трухѝльо е столица на втория по население регион в на Перу и най-гъсто населеният град в северния макрорегион на страната. Мястото, на което се намира градът, са земи, обитавани от великите култури Моче и Чиму, преди идването на Инките.
Джорджтаун Каймановите острови представляват върхове на подводни планини и затова са рай за гмуркачите. Тук се намират едни от най-хубавите плажове в целия карибски регион. Известни са и с факта, че тук има клонове на стотици офшорни банки заради ниските данъци и такси.
Категория Тип кабина Описание Цена
вътрешна(без прозорец) категория L 10290 9990 лв
кабина с прозорец категория F 10720 10420 лв
кабина с балкон категория VD, VC 11150 10850 лв

Цената включва:

✔ Самолетен билет за полети София – Маями – Богота – София с включени летищни такси и 1 бр. чекиран багаж
✔ Самолетни билети Сантяго – Куско – Богота с включени летищни такси и 1 бр. чекиран багаж
✔ Всички трансфери по програмата
✔ 2 нощувки със закуска в хотел 4*
✔ 3 нощувки със закуска в Сантяго в хотел 3*/4*
✔ 2 нощувки със закуска в Куско в хотел 3*/4*
✔ 1 нощувка със закуска в Богота в хотел 3*/4*
✔ Екскурзия до Мачу Пикчу по време на престоя в Куско
✔ Обзорна екскурзия на Богота
✔ 17 нощувки в избраният от вас тип каюта на борда на m/s Oosterdam
✔ Изхранване „пълен пансион“ на борда на кораба в основния ресторант (закуска, обяд, вечеря и междинни хранения на бюфет с включени безалкохолни напитки по време на храненията)
✔ Участие в мероприятията на борда: игри, състезания, караоке, тематични вечери, музикалните и театрални представления в театъра, танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза;
✔ Ползване на всички съоръжения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, джакузи, библиотека, дискотека.
✔ Застраховка "Помощ при пътуване" с покритие 10 000 евро
✔ Водач от агенцията през цялото пътуване при минимум 15 записани

Цената не включва:

✔ Такса за издаване на виза за САЩ (185 USD). Заплаща се към Посолство на САЩ
✔ Съдействие за онлайн попълване на визова анкета - 120 лв. (по желание)
✔ Всички допълнителни екскурзии по маршрута (включени са единствено екскурзиите в Богота и до Мачу Пикчу)
✔ SPA процедурите, фризьорския салон; фотографски услуги; медицински услуги; пране и гладене; казиното; румсървиз
✔ Храната в специализираните ресторанти
✔ Ползването на сателитен телефон и интернет
✔ Консумация на алкохолни напитки
✔ Такса обслужване на борда на кораба – 16 USD/човек/ден
✔ Летищна такса за влизане в Перу - 30 USD/човек 

Условия за резервация:

✔ Депозит 1 – 2000 лв./човек – при записване
✔ Депозит 2 – доплащане до 50%. до 11.07.2024 г.
✔ Пълно плащане – до 11.09.2024 г.
В случай, че пътуващите нямат валидна виза за САЩ, е необходимо в 10-дневен срок след потвърждение за резервация, да предприемат действия за кандидатстване и да насрочат час за интервю.
Ако получат отказ, заплатеният депозит от 2000 лв/човек не се губи, а остава във вид на ваучер за бъдещо пътуване с "Травел Холидейс" ООД.


НЕУСТОЙКИ ПРИ АНУЛАЦИЯ:
✔ до 11.07.2024 г. –  1000 лв
✔ 12.07-09.08 – 30% от стойността на договора
✔ 10.08-11.09 – 50%
✔ 12.09 - 11.10 – 75%
✔ след 11.10.2024 – 100%

Запитване:

* Цената е на човек при двойно настаняване!
* Цени за деца и 3/4-ти възрастен - на запитване!
Категория Тип кабина Описание Цена
вътрешна(без прозорец) категория L 10290 9990 лв
кабина с прозорец категория F 10720 10420 лв
кабина с балкон категория VD, VC 11150 10850 лв


Подобни предложения

Travel Holidays

При необходимост Травел Холидейс ООД си запазва правото да променя цените и условията на предложената оферта.

Травел Холидейс ООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни

Абонамент за промоции