Златна есен във Виена - с полет от Варна

780 BGN
 
 Австрия
 4 Дни / 3 Нощи
 Самолет

ИЗТЕКЛА ОФЕРТА

Снимки

Програма

Ден 1 :

Излитане от Варна в 14:15 часа и пристигане във Виена в 15:05ч. Трансфер до избрания хотел и настаняване. Свободно време за вечеря и  разходка  из центъра на Виена.

Ден 2 :

Закуска.  Свободно време за пешеходна обиколка на историческия център на Виена - Операта, където се правят около 300 изпълнения на година, двореца Хофбург - бившата зимна резиденция на Хабсбургите, Парламента със статуята и фонтана на Атина, Кметството- седалището на кмета, и на градския съвет, катедралата „Свети Стефан“, площада Грабен с колоната на Чумата и елегантната улица Колмаркт със сладкарницата Демел, където можете да се насладите на ароматното виенско кафе и торта Сахер. Време за обяд.
Следобед – възможност за посещение на Двореца Белведере - бароков комплекс, построен от принц Юджин от Савой, входът в Белведере е по избор и се заплаща на място-14 евро за Горно Белведере, където са картините на Климт. Дворецът се състои от две части – Горен и Долен Белведере. И двете части са построени от Йохан Лукас фон Хилдебранд – един от най – важните австрийски архитекти. Там е изложена известната "Целувка" на Густав Климт.   Нощувка.

Пешеходна обиколка  на Виена с професионален  гид на български език – срещу доплащане:  от 30 евро на човек при група,  от мин. 6 души.

Ден 3 :

Закуска. Възможност за посещение на двореца Шьонбрун - лятната резиденция на Хабсбургите , разглеждане на парка и след беседата по желание –посещение на зоологическата градина на Шьонбрун,. Tя е най-старата в света и единствена барокова зоологическа градина. Или за желаещите – посещение на Пратера. Свободно време за вечеря. Нощувка.

Екскурзия до двореца  Шьонбрун - срещу доплащане – 39 евро на човек за екскурзовод на български език и вход в двореца при група от мин 6 човека – без включен транспорт.

Ден 4 :

Закуска.  Свободно време. По обяд освобождаване на стаите. Трансфер  от хотела  за летище. Полет от Виена за Варна в 15:35ч – кацане в 18:25ч.

*Цената е на човек при двойно настаняване
Хотел/Категория Описание Цена (лв)
Suite Hotel 900m zur Oper 4* BB
780
Art hotel Ana Enzian 3* BB 859

  Ценaта включва:

  ✔ Самолетен билет Варна- Виена-Варна с летищни такси; с вкл.ръчен багаж с р/ри: 40х30х18см
  ✔ 3 нощувки на база нощувка със закуска в избрания хотел 3*;
  ✔ трансфер  летище – хотел – летище;
  ✔ Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;

  Цената не включва:

  ✔ Багаж за чекиране /заплаща се по желание в зависимост от теглото - 10/20кг;
  ✔ Втори ръчен багаж от 10кг, с размери 55х40х23см;
  ✔ Екскурзии по желание според програмата;
  ✔ Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.;
  ✔  Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и не гарантираме за определени такива. Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате съседни седалки в полета.

  Допълнителни услуги:

Запитване:

 
 Програмата е предварителна и е възможна да претърпи промяна.

Условия за записване:
✔Цената на пакета се препотвърждава със самолетната резервация.
✔Записването  за пътуване става  в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт/лична карта (моля посочвайте типа документ), изписани на латиница, ЕГН и No и валидност на паспорт/лична карта) . Резервацията  се счита за напълно потвърдена след заплащане на депозит в размер на не по-малко от 50% от цената.

Необходими документи:    
✔лична карта или задграничен паспорт
✔За деца до 18 г., придружавани от близък  или  само от един родител се изисква нотариално заверено пълномощно от родителите или непътуващия родител (+копие от пълномощното) за пътуване на детето в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него

Условия за резервации: Остатъкът до пълната сума трябва да се внесе не по-късно от 30 дни преди датата на заминаване. В противен случай резервацията се смята за анулирана и се дължи неустойка както следва:
✔под 30 дни преди датата на отпътуване неустойка 100% от пакетната цена на човек;
✔от момента на потвърждение на резервацията до 30 дни преди датата на отпътуване неустойка 50% от пакетната цена на човек.  

Рекламации: Рекламации относно организацията и провеждането на пътуванията се представят в писмен вид,  в срок  до 7 дни след  края на пътуването.  

Подобни предложения

Travel Holidays

При необходимост Травел Холидейс ООД си запазва правото да променя цените и условията на предложената оферта.

Травел Холидейс ООД е регистриран администратор на лични данни в Комисията за Защита на Личните Данни

Абонамент за промоции